Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Liktos kaip visad wub.gif Tas vestuvinis thumbup.gif

Maniškis Braskinis fantos tortas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Mielas princesiškas tortukas. O mano paprastas valgomukas, maskarponės su braškėmis. Sesuo valgė, žiūri nuotraukas pjūvio ir pati sau pavydi lotuliukas.gif Sakau, o aš tai net neragavau, ko čia dūsauji lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 06 29, 17:50)
Necituokit su foto, sioje temoje to negalima mirksiukas.gif

Ačiū kad pasakėt, tikrai nežinojau 4u.gif

Visų tortai superiniai thumbup.gif
Atsakyti
sveiki. ieškau visur Americolor dažų, ir beiškodama radau, kad ES šalyse juos galima naudoti tik rankdarbiams, ne maistui, nes juose yra draudžiamų priedų g.gif tai kaip čia taip?
Atsakyti
Sakykit, Likita, o kaip pagaminti pasiflorų grietinės krema?
blush2.gif aciu.
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 07 08, 14:33)
sveiki. ieškau visur Americolor dažų, ir beiškodama radau, kad ES šalyse juos galima naudoti tik rankdarbiams, ne maistui, nes juose yra draudžiamų priedų  g.gif  tai kaip čia taip?

Tai taip ir yra smile.gif Europos ir amerikos maisto kontrolei skirtingi reikalavimai. Amerikoje šie dažai leistini naudoti maistui, Europoje ne.
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2014 07 08, 16:57)
Tai taip ir yra smile.gif Europos ir amerikos maisto kontrolei skirtingi reikalavimai. Amerikoje šie dažai leistini naudoti maistui, Europoje ne.

del to kad ES nesugeba pasitvirtinti kai kuriu sertifikatu.
Jei jau leidzia Coca Cola ir pan. tai lasas Americolor i viso torto mase vienas juokas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 07 08, 19:07)
del to kad ES nesugeba pasitvirtinti kai kuriu sertifikatu.
Jei jau leidzia Coca Cola ir  pan. tai lasas Americolor i viso torto mase vienas juokas biggrin.gif

Kaip suprantu ne sertifikatuoe esmė, o draudžiamuose prieduose:
Please note these gel colours are not EU approved for use with food as they use sodium benzoate and potassium sorbate as preservatives, some also contain the colour E127 which is no longer permitted in food products.

These Americolor gels are therefore sold as non-edible and only suitable for non-edible craft projects.
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2014 07 08, 15:57)

Taip išeina, kad LT puošti tortus su šiais dažais dažyta mase yra draudžiama g.gif
o tai ką tuomet naudoti? aš turiu Home2Bake dažus, bet spalvos ten jų labai limituotos (6 tik spalvos lyg yra), nors spalvų intensyvumas neblogas. Wilton ne kažką.. SQ turiu tik juodą spalvą, tai apie kitas spalvas sunku iš jos spręsti.. Pro Gel dar kažkokie yra.. Ką jūs naudojat vietoj Americolor?
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 07 08, 21:37)
Taip išeina, kad LT puošti tortus su šiais dažais dažyta mase yra draudžiama  g.gif 

Na taip, oficialiai draudžiama, kaip ir kepti tortus namuose ir juos pardavinėti mirksiukas.gif

Dėl dažų nelabai ką galiu patarti, turiu wilton ir juos sėkmingai panaudoju pastelinėms spalvoms. Mačiau cake deco turi kažkokių naujų lenkiškų dažų užsivežę
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2014 07 08, 22:25)
Na taip, oficialiai draudžiama, kaip ir kepti tortus namuose ir juos pardavinėti  mirksiukas.gif

Tai taip, čia man ne naujiema, bet kad Americolor negalima naudoti tai naujiena.. blink.gif
mačiau ir aš tuos naujus dažus (Latviški lyg jie yra), gal reikia išbandyti g.gif

Aš Wilton turiu Red no taste (galėtų vadintis Pink no taste) biggrin.gif ir violetinę. Violetinei priekaištų kaip ir neturiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 09 liepos 2014 - 09:06
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 07 08, 23:37)
Taip išeina, kad LT puošti tortus su šiais dažais dažyta mase yra draudžiama  g.gif
o tai ką tuomet naudoti? aš turiu Home2Bake dažus,  bet spalvos ten jų labai limituotos (6 tik spalvos lyg yra), nors spalvų intensyvumas neblogas. Wilton ne kažką.. SQ turiu tik juodą spalvą, tai apie kitas spalvas sunku iš jos spręsti.. Pro Gel dar kažkokie yra.. Ką jūs naudojat vietoj Americolor?

Wilton - "ne kažką"? doh.gif kaip tik Wilton yra stiprios ir gražios spalvos.
naudokit Squires Kitchen dažus, Sugarflair - tikriausiai daugiau kaip 60 spalvų yra.
Atsakyti