Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(SaldiDiena @ 2014 06 29, 23:00)
Klausimą turiu. Kaip įpakuojat transportavimui keksiukus?  4u.gif mačiau yra pirkti spec įdėklai keksiukams į dėžes, kur ekonomiškiausiai gaunasi?

Perku dėžes, kurių diametras visiškai atitinka mano keksiukų kepimo formą. Į tuščią kepimo formą dedu foliją ir išspaudžiu tuos idubimus keksiukų, kartais dedu kelis folijos sluoksnius. Tuomet tą foliją dedu į dėžę ir įstatau keksiukus. Nežinau ar čia aiškiai parašiau, bet kažkur užmačiau šį metodą ir man jis tinka. Pas mus spec. dėžės keksiukams keistai daug kainuoja doh.gif

QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 06 29, 23:33)
Sveikos. Sumasciau padaryt sunui popsus melynus gimtadieniui. Radau parasyta, kad dazus parduoda Kaune, urmo bazeje. Nulekiau, ale pagal aprasyma jau ten pasikeite skyriai ir nezinojau kur ieskot. Gal galit pasakyt, kuruij vietoj zuvies turguj ieskoti?:-) o jei neturguj, tai kur kitur Kaune? Aciu.

Dažniausiai visos perka internetu, bet Kaune yra maisto institute prie urmo bazės visokių dažų, jų nesu bandžiusi, gal kas pakomentuos daugiau.
Atsakyti
Sis savaitgalio sestadienis - tikras stebuklas oro atzvilgiu smile.gif Sventem suneno gimtadieni ir negalejau patiket, kad ta vienintele diena bus tokia grazi ir silta smile.gif
Torta sunenas buvo uzsisakes: su zmogum voru! Pasak suneno (5 metu) is voro pirstu skriejanti voratinkli padaryti labai lengva biggrin.gif bet kadangi teta neturejo magisku sugebejimu tai "atsipirko" valgoma foto biggrin.gif
Medaus su braskemis smile.gif
[attachmentid=232524]

Papildyta:
Dar vienas "valgomas" su drugeliais smile.gif drugelius klijavau su baltu sokoladu smile.gif
medaus biskvitinis su braskem:)
[attachmentid=232525]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erdve: 30 birželio 2014 - 11:42
Erdve laaabai vilioja tortukai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos

Noriu ir a aš pasirodyti su savo pirmuoju puoštu torčiuku ax.gif

user posted image
Snikeras
Atsakyti
Man irgi įdomu kai Kaune maisto institute dažai - geri, negeri, kainos ir pan...
ir dar norėčiau sinoti kaip gražiai padaryti užrašą ant tortuko? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dukati: 30 birželio 2014 - 20:43
QUOTE(veridiana @ 2014 06 30, 20:42)
Sveikos

koks fainas bigsmile.gif
Atsakyti
Aš esu mačiusi dažų Kaune Prismoj Jonavos gatvėj.... Ten ir masių pagamintų yra pirkti ir dažų stovi nemažai 4u.gif
Atsakyti
Veridiana, super skaniai atrodo tavo torciukas smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu nudažyti "butelį"(tuščiavidurį),nes spalva labai šviesi gelsva; manau reiktų sausus dažus skiesti degtine (ar neklystu), su vandeniu tirpdytų masę. Ir turbūt, tik su kempinėle? Nesu taip dažiusi, koks veiksmas - prispausti ir atitraukti ar tepti? Dėkoju.
Atsakyti
[quote=Erdve,2014 06 30, 12:49]

labai grazus visu tortai wub.gif
o kas per tortas medaus su braskem? g.gif
Atsakyti
pasirodysiu viena ir as tortuka sokoladini karamelini puosta beze ir mase smile.gif
reikia jusu patarimo gal kas pasakys ar beze kremas draugauja su dekorgeliu?noreciau daryt zolyte is bezo ir prudeli is dekorgelio...? ar geriau atskirti juos kokiais trupinukais? g.gif user posted image
Papildyta:
ir dar vienas medutis su bananais puostas beze user posted imageuser posted image ir kriausinis kramelinis taipat puostas bezu
Papildyta:
uoj kokios didziausio nuotraukos nebeina sumazint..... doh.gif gal galit kas priminti kaip sumazinti foto ben kitam kartui zinociau blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @boruze2@: 02 liepos 2014 - 21:34
Gal kam pravers- daugiau nei 100 nemokamų tortų puošimo video pamokų
Atsakyti