Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(AIRA @ 2014 06 29, 09:41)
Ramune.v , o kaip jūs popsus rožinius nudažot, ar čia su aisingu? Man tokia dilema, reikia rožinių popsų, bet dengtų šokoladu. O pas mus baltas šokoladas toks ne visai baltas juk, gelsvas. Tai kai aš jį dažau raudonais dažais gaunasi morkinė spalva doh.gif Kaip išgauti norimą spalva?

Dengiu schogetten sokoladu. Naudoju americolor.
Rozine dazau su electric pink, morkine spalva su orange. Spalvos ryskumas priklauso nuo dazu kiekio, sokoladui reik laaabai mazai vos ant peilio galiuko 100g.
Atsakyti
Ramune V, o skiedziat tą shogetten kaip nors ar gryna ant popsiuku dedat?
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 06 28, 16:16)
Išsileis smile.gif
Gal nepalaukėt kol atauš saldainiai? reiktų juos pravėsinti truputį.  smile.gif
drinks_cheers.gif  biggrin.gif

ramune.v, labai gražu  wub.gif kaip rugiagėlės "apdirbtos" biggrin.gif ? ar niekaip?

taip nepalaukiau,is karto beriau cukraus pudra,gal cia ir buvo klaida.
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 06 29, 08:57)
Kokiais dazais dazot kad morkine spalva gaunasi? As daziau su spec dazais sokoladui, gavosi ruzavi.

Taip, aš irgi dažau su wilton dažais skirtais šokoladui g.gif

QUOTE(ramune.v @ 2014 06 29, 09:42)
Dengiu schogetten sokoladu. Naudoju americolor.
Rozine dazau su  electric pink, morkine spalva su orange. Spalvos ryskumas priklauso nuo dazu kiekio, sokoladui reik laaabai mazai vos ant peilio galiuko 100g.

O aš galvojau, kad negalima su šitais dažais dažyti, visur rašo, kad bus sugadintas šokoladas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 06 28, 14:28)
keli mano:

user posted image

gėlės thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Elentari @ 2014 06 28, 17:39)
Gražūs visi tortukai  4u.gif

Didžiausias kol kas mano iškeptas tortas, kažkiek virš 10 kg, svarstyklės mano tik iki 10 kg, tai tiksliai pasverti ant buitinių svarstyklių neišeina.  doh.gif Vestuvės vyksta šiuo metu kažkur miške smile.gif

user posted image

laaabai gražus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2014 06 29, 17:16)
gėlės thumbup.gif  thumbup.gif
laaabai gražus thumbup.gif

Necituokit su foto, sioje temoje to negalima mirksiukas.gif
aciu, geles gyvos tai jos ir yra thumbup.gif smile.gif bet tikiu kad cia pasiziurejus atrodo viskas imanoma smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AIRA @ 2014 06 29, 14:31)
Taip, aš irgi dažau su wilton dažais skirtais šokoladui g.gif
O aš galvojau, kad negalima su šitais dažais dažyti, visur rašo, kad bus sugadintas šokoladas  unsure.gif

o kur tas visur? smile.gif labai geras dalykas yra bandymo metodas biggrin.gif tik kad islaidas savu kailiu reik patirti smile.gif bet va pabandai ir viskas aisku.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 06 29, 16:50)
o kur tas visur? smile.gif labai geras dalykas yra bandymo metodas biggrin.gif tik kad islaidas savu kailiu reik patirti smile.gif bet va pabandai ir viskas aisku.

O kuriuo momentu dedat dažus? Kai šokoladas išlyditas ir karštas, ar laukiat, kol atvės? Nes bandžiau dažyti, tai gavosi toks kaip sutrauktas, rožiniais taškiukais tiesiog visas buvo ir nenusidažė, nes šokoladas sau ir dažai sau..
Atsakyti
Tai aš apie tai ir kalbu, nes šokoladas nedraugauja su vandeniu, o geliniai dažai yra vandens pagrindu, dėl to ir sutraukia.. bet jei kitoms gaunasi, reiškiasi viskas įmanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 06 29, 18:07)
O kuriuo momentu dedat dažus? Kai šokoladas išlyditas ir karštas, ar laukiat, kol atvės? Nes bandžiau dažyti, tai gavosi toks kaip sutrauktas, rožiniais taškiukais tiesiog visas buvo ir nenusidažė, nes šokoladas sau ir dažai sau..

kai islydau, tada dazai, jei sunkiai dengia dar aliejaus... kaprizinga su tokiais dazais bet imanoma biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai kažkur mačiau patarimą dažant šokoladą geliniais dažais dažus kažkuo skiesti.. bet niekaip negaliu prisiminti kuo.. gal alkoholiu? g.gif
Papildyta:
Klausimą turiu. Kaip įpakuojat transportavimui keksiukus? 4u.gif mačiau yra pirkti spec įdėklai keksiukams į dėžes, kur ekonomiškiausiai gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 06 30, 00:00)
Tikrai kažkur mačiau patarimą dažant šokoladą geliniais dažais dažus kažkuo skiesti.. bet niekaip negaliu prisiminti kuo.. gal alkoholiu?  g.gif
Papildyta:
Klausimą turiu. Kaip įpakuojat transportavimui keksiukus?  4u.gif mačiau yra pirkti spec įdėklai keksiukams į dėžes, kur ekonomiškiausiai gaunasi?

dedu i dezute jos dydis pagal keksiuku skaiciu viena prie kito- nu nieks dar nesiskunde smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Sumasciau padaryt sunui popsus melynus gimtadieniui. Radau parasyta, kad dazus parduoda Kaune, urmo bazeje. Nulekiau, ale pagal aprasyma jau ten pasikeite skyriai ir nezinojau kur ieskot. Gal galit pasakyt, kuruij vietoj zuvies turguj ieskoti?:-) o jei neturguj, tai kur kitur Kaune? Aciu.
Atsakyti