keli mano:
QUOTE(kibirkstele* @ 2014 06 27, 16:08)
Klausimas ar beze galima dazyti kokiais naturaliais dazais, na tarkim braskemis, melynemis ir pan. ar jis iskart issileis?
Išsileis
QUOTE(neriulka s @ 2014 06 27, 20:21)
Sveikos kepejeles,as cia naujoke,bet va su klausimu.Dariau sokoladine saldainiu mase,bet pagal pateikta recepta pudros man ženkliai truko,gal yra kazkoks kita receptas.Ar kuo jus dengiat alus backutes?
Gal nepalaukėt kol atauš saldainiai? reiktų juos pravėsinti truputį.
QUOTE(ramune.v @ 2014 06 28, 12:58)
Paaiskinti kad jei nores juodos ar raudonos-nusidazys kaip buduliai, jei bus minkstas ir aukstas-sunku transportuoti, jei laikys 12val. ant stalo ar prie kondiskes-istirps ir deformuosis, jei naudosis vielos ar sutvirtinimai - jos nevalgomos, kad naminis tortas nepasidaro per 3val. ir cia ne blynai kad uzsakyt pries diena, kad jis daug sunkesnis nei pc tortai... daug tokiu visos zinom
ramune.v, labai gražu kaip rugiagėlės "apdirbtos" ? ar niekaip?
Merginos, gal kuri daret torta pili? Ant ko bokstus sukot?
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 06 28, 17:16)
ramune.v, labai gražu kaip rugiagėlės "apdirbtos" ? ar niekaip?
Aciu, niekaip
leguska69 apetitni keksiukai
Elentari laaabai
mano dar keli:
Gal kas Vilniuje galetu pagaminti tortui papuosima marcipanines princeses? na niekaip nemoku o dukrytes gimtadienis ne uz kalnu
ramune.v, tai liejau antrą kartą kadangi tik dar labai daug visko mokausi, tai oi kiek klaidų darau, net gėda būtų pasakyti bet patyliukais mokausi iš jūsų visų )
Beje, tie paskutiniai du jūsų tortukai, tai šonai ir viršus atskirai uždėti?
Beje, tie paskutiniai du jūsų tortukai, tai šonai ir viršus atskirai uždėti?
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 06 28, 23:31)
ramune.v, tai liejau antrą kartą kadangi tik dar labai daug visko mokausi, tai oi kiek klaidų darau, net gėda būtų pasakyti bet patyliukais mokausi iš jūsų visų )
Beje, tie paskutiniai du jūsų tortukai, tai šonai ir viršus atskirai uždėti?
Beje, tie paskutiniai du jūsų tortukai, tai šonai ir viršus atskirai uždėti?
tai aisku, juk praktika praktika-viskas ismokstama, mes visos mokomes
vienas taip, kitas ne nemyliu dengti rudos mases is vieno gabalo darau ja su kakava, dazu nededu visai, mase laaabai skani, kvapni bet jau dengimas dirbti reik greit labai, nebrandinti tai jei imanoma bandau issisukti
O tortų fainumas Dariau kelis, bet nesigavo nufotografuot kažkaip, todėl tik paklausiu.
Ar darot kuri tokius? Čia ant masės kažkas papildomai beriama ar purškiama? Labai gražu man
Ar darot kuri tokius? Čia ant masės kažkas papildomai beriama ar purškiama? Labai gražu man
QUOTE(ramune.v @ 2014 06 28, 12:58)
vat musu darbas ivertinti realiai ir atkalbeti. Paaiskinti kad jei nores juodos ar raudonos-nusidazys kaip buduliai, jei bus minkstas ir aukstas-sunku transportuoti, jei laikys 12val. ant stalo ar prie kondiskes-istirps ir deformuosis, jei naudosis vielos ar sutvirtinimai - jos nevalgomos, kad naminis tortas nepasidaro per 3val. ir cia ne blynai kad uzsakyt pries diena, kad jis daug sunkesnis nei pc tortai... daug tokiu visos zinom
Šituos žodžius būtų galima į pirmą puslapį įdėti , dar papildyti, kad kartais nori 2 aukštų torto ir kad jis būtų iki 2kg. svorio, ir turbūt dar kiekviena iš savo patirties parašytų kokią įdomybę
Laabai gražūs tortukai visų, nesinori nieko išskirti net
Ramune.v , o kaip jūs popsus rožinius nudažot, ar čia su aisingu? Man tokia dilema, reikia rožinių popsų, bet dengtų šokoladu. O pas mus baltas šokoladas toks ne visai baltas juk, gelsvas. Tai kai aš jį dažau raudonais dažais gaunasi morkinė spalva Kaip išgauti norimą spalva?
Kokiais dazais dazot kad morkine spalva gaunasi? As daziau su spec dazais sokoladui, gavosi ruzavi.