JOLKA999, SaldiDiena, raima.ma, ačiū
Sugarflair dažais piešiau. Netikrinau, per kiek nudžiuvo, tokia vieta ir tiek tepadažyta, kad, manau, jokio skirtumo ir taip.
QUOTE(vavute11 @ 2014 06 26, 09:50)
Laba mergaites, naujoke situos reikaluos, tai norejau paklaust del pertepimo. Noriu ji daryt is mascarpones ir svieziu braskiu, bet torto reik rytojui, ar nieko braskem neatsitiks per para? Noriu maisyt pjaustytas braskes su mascarpone.
Laba, nieko neatsitiks, bet ar tik maskarponę dėsit, be grietinėlės?
QUOTE(raima.ma @ 2014 06 26, 11:30)
Laba, nieko neatsitiks, bet ar tik maskarponę dėsit, be grietinėlės?
Planavau be grietineles. Ar bus perkietas suris be grietineles?
QUOTE(vavute11 @ 2014 06 26, 11:00)
Planavau be grietineles. Ar bus perkietas suris be grietineles?
bus manau tiesiog neskanu. per riebu, per "sunku". as visada darau toki krema:
500 gr. maskarponės sūrio
400 gr. grietinėlės 36 %
200 gr. jogurto be priedų
0,5 a. š. vanilinio cukraus
160-180 gr. cukraus pudros
1 citrinos sultys
30 gr. želatinos
QUOTE(lape snape* @ 2014 06 26, 13:14)
bus manau tiesiog neskanu. per riebu, per "sunku". as visada darau toki krema:
500 gr. maskarponės sūrio
400 gr. grietinėlės 36 %
200 gr. jogurto be priedų
0,5 a. š. vanilinio cukraus
160-180 gr. cukraus pudros
1 citrinos sultys
30 gr. želatinos
500 gr. maskarponės sūrio
400 gr. grietinėlės 36 %
200 gr. jogurto be priedų
0,5 a. š. vanilinio cukraus
160-180 gr. cukraus pudros
1 citrinos sultys
30 gr. želatinos
Aciu labai
QUOTE(lape snape* @ 2014 06 26, 13:14)
bus manau tiesiog neskanu. per riebu, per "sunku". as visada darau toki krema:
500 gr. maskarponės sūrio
400 gr. grietinėlės 36 %
200 gr. jogurto be priedų
0,5 a. š. vanilinio cukraus
160-180 gr. cukraus pudros
1 citrinos sultys
30 gr. želatinos
500 gr. maskarponės sūrio
400 gr. grietinėlės 36 %
200 gr. jogurto be priedų
0,5 a. š. vanilinio cukraus
160-180 gr. cukraus pudros
1 citrinos sultys
30 gr. želatinos
šitas labai skanus, aš irgi tokį darau
QUOTE(Elentari @ 2014 06 25, 18:11)
Labai noriu pagirti Elentari! Šį grožį ji sukūrė mums. Likom labai patenkinti ne tik išvaizda, bet ir skoniu. Elentari, darsyk ačiū!!!!
QUOTE(daivytis @ 2014 06 26, 22:12)
Labai noriu pagirti Elentari! Šį grožį ji sukūrė mums. Likom labai patenkinti ne tik išvaizda, bet ir skoniu. Elentari, darsyk ačiū!!!!
Jetau, visais įmanonomais kanalais padėkos atėjo, net ir čia Ačiū labai už gražius žodžius, be galo džiaugiuosi, kad patiko
merginos labai skubus klausimas pries puosiant torta beze kremu, ar butina aptepti pati virsutini torto biskvita,jeigu ten be jokio kremo jis,o vien tik biskvitas? beje,biskvitas dregnas, nes sulaistytas
QUOTE(lape snape* @ 2014 06 27, 14:47)
merginos labai skubus klausimas pries puosiant torta beze kremu, ar butina aptepti pati virsutini torto biskvita,jeigu ten be jokio kremo jis,o vien tik biskvitas? beje,biskvitas dregnas, nes sulaistytas
Aptepk plonai bezu, nors šiaip aš dėl savo ramybės visada visą tortą aptepu sviestiniu kremu