Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(sunshow @ 2014 06 21, 14:58)
Esu pasimetus tarp gelinių (skystų) dažų ir nežinau kuriuos rinktis.

Americolor 4u.gif

Linele, Raskee, Saldi diena labai grazus jusu tortukai 4u.gif

<Mergaites, zolei koki krema nauduojate??man beze kazdkodel tai nebega pro antgali smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 22 birželio 2014 - 19:08
QUOTE(Ulitka @ 2014 06 22, 18:56)
Americolor  4u.gif
<Mergaites, zolei koki krema nauduojate??man beze kazdkodel tai nebega pro antgali  smile.gif

Į masę sudėjau apie 1,5 a.š. Americolor chocolate brown dažų, o masė liko vis tiek molio spalvos, nesuprantu, kame reikalas sad.gif

O beze nebėga tik tada, jei cukrus neištirpęs iki galo, nes šiaip kuo puikiausiai žolytė gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 06 22, 20:35)
Į masę sudėjau apie 1,5 a.š. Americolor chocolate brown dažų, o masė liko vis tiek molio spalvos, nesuprantu, kame reikalas sad.gif

nu keista,as nauduoju americolor chocolate brown ir labai gerai dazosi.is sitas user posted image ir sitas user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos mamytes,o is kur uzsisakinejate,perkate dazus? Kokia nuomonie apie Wilton dazus ( jei pavadinima tiksliaiparasiau ) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2014 06 22, 19:55)
nu keista,as nauduoju americolor chocolate brown ir labai gerai dazosi.is sitas

Dėjau į pusę normos padaryto pastilažo, tikrai turėjo nudažyti. Šią savaitę reikės dar 3 kartus tos spalvos, tai net nebežinau ką reikės daryti...
Beje, jūsų tortukai fantastiški smile.gif

Ai, o kaip alaus bokalui pritvirtinat rankenas? Nes man nesilaikė, nulūžo ji kol nuvažiavom iki vietos. Ją klijavau vandeniu, apramsčiau visaip, kad tik gerai pridžiūtų, bet deja..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varona Ivanovna: 22 birželio 2014 - 22:27
Dėkui merginos už mano tortukų pastebėjimą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 06 22, 22:12)

Ai, o kaip alaus bokalui pritvirtinat rankenas? Nes man nesilaikė, nulūžo ji kol nuvažiavom iki vietos. Ją klijavau vandeniu, apramsčiau visaip, kad tik gerai pridžiūtų, bet deja..

Aš įkišu pagaliukus į abu galus, dar galiukus patepu išlyditu pastilažu ir smeigiu/prilipdau prie torto
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2014 06 22, 22:31)
Dėkui merginos už mano tortukų  pastebėjimą  4u.gif
Papildyta:

Aš įkišu pagaliukus į abu galus, dar galiukus patepu išlyditu pastilažu ir smeigiu/prilipdau prie torto

Nu jau tikra varona aš biggrin.gif ačiū jums labai labai, pačiai taip ir nebūtų daėję doh.gif
Atsakyti
Azalija labai grazus tortukai...saunuole 4u.gif
Atsakyti
[quote=Azalija-777, labai graziai ta spalva nusidaze ruda, man irgi taip pat, labai sunkiai dazosi iki norimos spalvos pastilazas tiek lipdymui, tiek dengimui... tai kur lipdymui, tai dar buna kad reikia paskui kai isdziuna is naujo persazyti viska sad.gif
O torciukai superiniai kaip visada wub.gif

[quote=Varona Ivanovna,2014 06 22, 22:12]
As irgi klijuoju su pastilazu patirpinus smile.gif

o cia maniskis dar vienas, 2,2 medutis su slyvom
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasskee: 23 birželio 2014 - 09:13
QUOTE(Ulitka @ 2014 06 22, 19:56)
Americolor  4u.gif
Linele, Raskee, Saldi diena  labai grazus jusu tortukai  4u.gif
<Mergaites, zolei koki krema nauduojate??man beze kazdkodel tai nebega pro antgali  smile.gif

Ačiū, kol kas jie Nr.1 sąraše, nes kiek prisiskaičiau, tai nieko blogo apie juos neradau kol kas.
O žolytę aš darau iš sviestinio kremo (kond.pienas + sviestas) thumbup.gif

QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 06 22, 20:35)

Kaip suprantu dar labai priklauso iš ko masė pagaminta, nes pastilažą šiek tiek sunkiau dažo, nei marshmallow masę. Ir dar skaičiau, kad labai susitaupo dažai ir geriau nusidažo, jei dažote nepasigamintą baltą masę norima spalva, o įlašinate dažų gamybos metu į masę smile.gif

Kur perkate Americolor? Aš radau tik dvi vietas LT - sal2.net ir smagukepti.lt
Atsakyti
aciu mergaites uz komplimentus!!
As perku is sal2.net

Taip,turbut daug priklauso kokia mase nauduojama,nes mano saldainiu gerai dazosi,aisku tos pacios rudos spalvos dazu daug dedu,bet ka padarysi.
Is vis nekenciu siom spalvom dengti torta : juoda,raudona,ruda,ir tamsiai melyna.
Visos lb tamsios spalvos sugadina mases elastinguma.
Atsakyti
Sveikos, ieskau torto kepejeles Kaune. Reikalingas tortas pirmajam gimtadieniui. Lauksiu kontaktu i a.z. atsiprasau uz poster_offtopic.gif
Atsakyti