Sveikutes!
Esu pasimetus tarp gelinių (skystų) dažų ir nežinau kuriuos rinktis.
Perskaičiau visą temą, tai dažniausiai minimi buvo Americolor, bet peržiūrėjau, kad Lietuvoje galima nusipirkti daugiau firmų:
Americolor
Wilton
Rainbow Dust (Pro Gel)
Sugarflair
Squires Kitchen
Jų tiek daug .. tai kurie tikrai yra patys geriausi?
Naudosiu tortų dengimo masėms ir dekoracijoms, gelėms dažyti.
Labai prašau, pasidalinkit, kurios firmos dažai jums yra patys geriausi
Laba diena, kepsiu pirmasyk savo dviauksti torta, del kurio jau ir kosmara susapnavau pirmas aukstas bus Snikersas, 33x33 dydzio, recepto norma pasidauginau is 2,5 karto. antra auksta darysiu 21x21 dydzio, bus Jogurtinis. manau laikysis antras aukstas ir be pagaliuku ir padekliuko visa torta puosiu suktom rozem is beze kremo, dvispalvem iskart - ruzava-balta. ir vat ant virsaus dvi gulbes sodint reikia,galvoju kaip geriau tas gulbes ikomponuot: ar torto virsu nebesukti rozem,o daryti kaip kazkoki pagrinda gulbem, ar viska viska rozem apsukt ir ant roziu gulbes?
tikiuosi viskas gerai pavyks su Jusu pagalba
tikiuosi viskas gerai pavyks su Jusu pagalba
QUOTE(lape snape* @ 2014 06 21, 17:37)
pirmas aukstas bus Snikersas, 33x33 dydzio, recepto norma pasidauginau is 2,5 karto. antra auksta darysiu 21x21 dydzio, bus Jogurtinis. manau laikysis antras aukstas ir be pagaliuku ir padekliuko
as tai nerizikuociau,ypac vasara. visada tvirtinu-ramiau miegu
QUOTE(lape snape* @ 2014 06 21, 18:14)
dar klausimas: kaip su beze apdzibuot ta tarpeli maza tarp tortu?? ar viena torta atskirai papuost,ne ant padelo,ir paskui perkelt prie antrojo papuosto?
O mano tortas Cia vienas tortas padalintas i dvi dalis ,viena dalis puosta iskart ant padekliuko o kita dalis puosta atskirai ir uzkelta salai pirmojo
SaldiDiena saunus suris ir aciu uz info bandysiu paieskot ankstenei temoi gal ka rasiu
Labai gražūs visų tortukai, šaunuolės, akim miela malonu
atkeliauju ir aš su savo tortukais:
čia sūnelio pageidavimu vamzdžiai, rozetės ir vabaldozeris ir mėgstamiausios knygelės
Šis dukrytės gimtadieniui išsirinktas:
Šis ilgai bijotas pirmas vestuvinis ir pirmas triaukštis:
Papildyta:
Dengiu su karamele pagal šį receptą
atkeliauju ir aš su savo tortukais:
čia sūnelio pageidavimu vamzdžiai, rozetės ir vabaldozeris ir mėgstamiausios knygelės
Šis dukrytės gimtadieniui išsirinktas:
Šis ilgai bijotas pirmas vestuvinis ir pirmas triaukštis:
Papildyta:
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 06 20, 20:42)
sudominot labai su tuo bokalu ir skardine kibancia esme kaip ir supratau...bet o kuom padengti ta pagaliuka....?
Dengiu su karamele pagal šį receptą
Likta , nuostabūs tortai , o apie pjūvį išvis patyliu , nežinau ką atiduočiau už galimybę paragaut
QUOTE(eiwile @ 2014 06 21, 18:12)
O mano tortas Cia vienas tortas padalintas i dvi dalis ,viena dalis puosta iskart ant padekliuko o kita dalis puosta atskirai ir uzkelta salai pirmojo
aciu puikus tortas. man patinka tortai puosti kremais
QUOTE(*Linele* @ 2014 06 21, 22:48)
su pirstinaitem labai
*Linele*, labai grazus visi tortai
SaldiDiena,oho, kaip sklaniai atrodo tas suris, taip ir norisi paragauti
*Linele*, visi laaaabai grazus, bet jau tas su skrybelaite, tai superinis, toks atrodo lengvas, superine ideja
*Linele*, visi laaaabai grazus, bet jau tas su skrybelaite, tai superinis, toks atrodo lengvas, superine ideja