Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Erdve @ 2014 06 19, 09:47)
Rasskee, aukstojo pilotazo sieki ?smile.gif
esu maciusi per TV, kad su decorgeliu daro vandeni (cia Amerikoj). lyg nekomentuojamoj temoj buvo jo receptas jei neklystu.
gal ka kitos merginos geriau patars smile.gif

Aha, bandau sau kelti aukstus reikalavimus, tai ri prisigalvoju pati visokiu subtilybiu smile.gif

QUOTE(ramune.v @ 2014 06 19, 10:20)
dekorgeli ten deda, jis buna pirktinis, galima namuose darytis.

Aciu labai uz patarima, gal bandysiu daryti namuose, mazum pavyks, kaip suprantu, jis su pastilazu tom visom cukrinem masem draugauja smile.gif
Atsakyti
Gal kas galite įkelti nuorodėlę, kaip nulipdyti pelėdžiukę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2014 06 19, 15:27)
Gal kas galite įkelti nuorodėlę, kaip nulipdyti pelėdžiukę  ax.gif

http://www.cakedecor...ith-edible.html
http://lynlees.com/2...l-tutorial.html

iveskite i google paveiksliukus fondant owl template ir ismes daug variantu:)
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 06 19, 10:40)
O as su rimtu klausimu, gal aks pagelbesit. Noriu daryt torta su laistytuvu, bet noriukad is virsaus matytusi ale vanduo laistytuve ir is jo atrodytu kad kapsi vandens laseliai. MAsciau, gal su zelatina tuos laselius daryt, sike ytiek melynos idejus? Bet gi atsiminiau, akd zelatina su pastilazu nedraugauja, o ji dengsiu pastilazu...Ir ant cukriniu geliu noriu kaip vandens laselius padaryt, sakykit, is ko man ta vandeni daryt?

dariau su dekorgeliu(is alaus backos kraniuko lašą buvau pakabinus biggrin.gif )
Atsakyti
Šiandien padariau tortą ir aptepiau rududu ir sviestiniu kremu, valgysim šeštadienį, bet noriu mase dengti jį rytoj. Ar tinka šitas kremas dengti mase?
Patarkit kokia mase geriau dengti? Norėjau daryti saldainių masę, bet perskaičiau kad dengti tik prieš valgant tortą, tai man šitas variantas atkrenta ir jau pradėjau bijoti kad visai nebepavyks.
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2014 06 19, 20:46)
Šiandien padariau tortą ir aptepiau rududu ir sviestiniu kremu, valgysim šeštadienį, bet noriu mase dengti jį rytoj. Ar tinka šitas kremas dengti mase?
Patarkit kokia mase geriau dengti? Norėjau daryti saldainių masę, bet perskaičiau kad dengti tik prieš valgant tortą, tai man šitas variantas atkrenta ir jau pradėjau bijoti kad visai nebepavyks.

O kur taip perskaitete?
As dirbu tik su saldainiu mase, marshmellow zefyru.puikiai viskas,pastovi ir 2 ir 3 dienas wink.gif
Papildyta:
ar teisingai supratau kad aptepet rududu+sviestas? jeigu taip tai manau tinka.
Atsakyti
Aš dariau kvadratinį turtingą kavos tortą ir jį visą aptepiau karameliniu kremu: rududu su sviestu, ant jo noriu daryti barbę. Ar galiu dengti rytoj ir laikyti šaldytuve?
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2014 06 19, 21:54)
Aš dariau kvadratinį turtingą kavos tortą ir jį visą aptepiau karameliniu kremu: rududu su sviestu, ant jo noriu daryti barbę. Ar galiu dengti rytoj ir laikyti šaldytuve?

tikrai galite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2014 06 19, 21:56)
tikrai galite smile.gif

Dėkui, labai pagelbėjot 4u.gif
Papildyta:
Azalija-777 gal galit patarti pagal kokį receptą geriausia daryti, radau gal kokius tris ar keturi variantus, visiškai pasimečiau. Pirmą kartą darysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 06 19, 16:26)
dariau su dekorgeliu(is alaus backos kraniuko lašą buvau pakabinus biggrin.gif  )

Aciu labai, bandysiu pasigamint namuose, kiek skaiciau nera sudetingas receptas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2014 06 19, 16:45)
http://www.cakedecor...ith-edible.html
http://lynlees.com/2...l-tutorial.html

iveskite i google paveiksliukus fondant owl template ir ismes daug variantu:)

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuolytes,
Jusu tortai labai grazus, net sunku butu isrinkti viena graziausia, nes jie visi thumbup.gif
O as noriu puosti labai paprastai, todel reikia Jusu pagalbos, siandien kepsiu Varskini gaivumeli, puosiu vaisiais ir juos noriu apipilti skaidria tortu zele. Ar virsutini biskvita reikia aptepti tuo paciu kremu, ar ji palikti ''plika'', nes kiek girdejau, zele ''nedraugauja'' su grietinele, tai ar man ''nenuciuos'' vaisiai?
Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti