Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(@boruze2@ @ 2014 06 17, 21:27)
taipat gruces pimpaciukas labai fainas o kokio aukscio darete?ar tvirtinote ?

Formos aukštis 16 cm, tai ir tortas kažkur toks. Nieko netvirtinau. Čia dukrai dariau, jis niekur nevažiuos,bet jis pakankamai tvirtas, man atrodo g.gif
Atsakyti
Azalija-777 grazuciai, kaip tik turesiu daryti juros tema ir turiu foto tai laaabai panasus biggrin.gif nu ir sutapimas, tik pas mane bus zydresnis.
Ta 10kg as planuoju daryti 28/21/16 ir kelti i auksti papildomai po viena biskvita g.gif
Atsakyti
sveikutes ":) sakykit ar beze kremas patvarus? atlaikytu beze puostas tortas kelione poros valandu,paskui ant stalo? unsure.gif
Atsakyti
Kiek pamenu, kelios esat dariusios bokalą su alaus skardine virš jo, gal galit paaiškinti, kaip daroma? Artėja Joninės, vyro vardadienis bus, tai norėčiau nustebinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2014 06 18, 22:10)
sveikutes ":)  sakykit ar beze kremas patvarus? atlaikytu beze puostas tortas kelione poros valandu,paskui ant stalo? unsure.gif

jei temperatura bus pastovi,viskas bus gerai.seniai seniai biggrin.gif vyras veze torta pastates po kondiske.kartais ja ijungdavo,kartais isjungdavo...toje puseje,kur vyko temp skirtumai,beziukas patezo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2014 06 18, 22:10)
sveikutes ":)  sakykit ar beze kremas patvarus? atlaikytu beze puostas tortas kelione poros valandu,paskui ant stalo? unsure.gif

Paprasta beze-taip, slap.beze irgi smile.gif jei tik gerai padaryta ir ziurint kiek po to ant stalo stoves smile.gif
Atsakyti
Mergaites turiu klausimeli.Na kiek ieskau niekur nerandu kaip dengti barbes sijona kad butu banguotas.Ta prasme vienu sluoksniu dengta ir sijonelis su daug atsikisusiu klosciu.Esu dariusi daug barbyciu ,bet niekur nerandu kaip tokia suknyte padaryti.Gal kas pagelbes man.Labai noreciau ismokti bet niekur nerandu info.Aciuuuu labai jei kas pades mannn
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2014 06 18, 20:10)

Ziema (bet pliusinej temperaturoj)moteris laike 2 paras lauko namely torta puosta slapia beze ir sake viskas liuks buvo smile.gif

QUOTE(RIMVILMA @ 2014 06 18, 21:31)
Mergaites turiu klausimeli.Na kiek ieskau niekur nerandu kaip dengti barbes sijona kad butu banguotas.Ta prasme vienu sluoksniu dengta ir sijonelis su daug atsikisusiu klosciu.Esu dariusi daug barbyciu ,bet niekur nerandu kaip tokia suknyte padaryti.Gal kas pagelbes man.Labai noreciau ismokti bet niekur nerandu info.Aciuuuu labai jei kas pades mannn

As tik karta tokia dariau,tai tiesiog uzmeciau pastilazo pala ir tada formavau,kad butu bangu.Apacia apipjoviau kaip norejau ir viskas smile.gif
Atsakyti
Vis uzeinu pasigrozeti jusu sedevrais smile.gif nuostabus valgomi meno kuriniai smile.gif
kita savaitgali svesim suneno 5, tai zmogutis uzsisake zmogaus voro torta smile.gif kadangi nemoku lipdyt figureliu, tai mastau,kad gal valgoma foto uzsakysiu ir uzdesiu ant torto smile.gif o sonus trupinukais, nes nelabai megstu as mase, o ir samata isauga:ir foto, ir mase.
dar viena tam paciam savaitgaliui draugei su drugeliais kepsiu smile.gif ten ant trupinuku reikia uztupdyt is mases drugelius. kuom man juos pritvirtint? su sokoladu ar kokiu sviestiniu kremu?kuom jus ant trupiniu tvirtinat mases/pastilazo papuosimus?smile.gif
o, kad ne tusciom, tai idedu naminiam vartojimui "fantos torta". trupinukus su kombainu maliau ir liko stambesniu gabaliuku, tai tuos stambesnius su kakava sumaisiau ir uzbarsciau smile.gif is tolo atrode kaip su riesutais smile.gif sakyciau paprastam variantui labai super pigus ir paprastas budas puosti smile.gif
[attachmentid=232432]

Atsakyti
Erdve, visai naminis toks skanutis atrodo smile.gif

O as su rimtu klausimu, gal aks pagelbesit. Noriu daryt torta su laistytuvu, bet noriukad is virsaus matytusi ale vanduo laistytuve ir is jo atrodytu kad kapsi vandens laseliai. MAsciau, gal su zelatina tuos laselius daryt, sike ytiek melynos idejus? Bet gi atsiminiau, akd zelatina su pastilazu nedraugauja, o ji dengsiu pastilazu...Ir ant cukriniu geliu noriu kaip vandens laselius padaryt, sakykit, is ko man ta vandeni daryt?
Atsakyti
Rasskee, aukstojo pilotazo sieki ?smile.gif
esu maciusi per TV, kad su decorgeliu daro vandeni (cia Amerikoj). lyg nekomentuojamoj temoj buvo jo receptas jei neklystu.
gal ka kitos merginos geriau patars smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 06 19, 10:40)
Erdve, visai naminis toks skanutis atrodo smile.gif

O as su rimtu klausimu, gal aks pagelbesit. Noriu daryt torta su laistytuvu, bet noriukad is virsaus matytusi ale vanduo laistytuve ir is jo atrodytu kad kapsi vandens laseliai. MAsciau, gal su zelatina tuos laselius daryt, sike ytiek melynos idejus? Bet gi atsiminiau, akd zelatina su pastilazu nedraugauja, o ji dengsiu pastilazu...Ir ant cukriniu geliu noriu kaip vandens laselius padaryt, sakykit, is ko man ta vandeni daryt?

dekorgeli ten deda, jis buna pirktinis, galima namuose darytis.
Atsakyti