Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Grucė @ 2014 06 15, 14:10)
Aš iškepiau visą 16 cm formoj, rytoj pjaustysiu, žiūrėsiu, kas ten gavosi. Mažinau karštį ir kepiau daug ilgiau, nei 50 min, turbūt kokia 1.5 valandos.

man ta forma ir kuprele virsuje labai tinka kai reik "ale" maxi kekso virsu daryti arba backai virsu - maziau kremo reik smile.gif

cia mano valgomukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
gruce skaniai atrodo jusu tortukas nestuke.gif ramune v labai skaniai atrodo tas tavo valgomukas o meskiuku grazumas... wub.gif 4u.gif
ir visi kiti ziaurei grazus mirksiukas.gif o feja ant torto saketes is kokios konditerines parduotuve ?ar cia is kokio prekybos centro?tikuosi aiskiai paklausiau... rolleyes.gif
o ulitkos tas su leliuku ir tais burbuliukais tai toooks mielas..... wub.gif
rasskee tavo pauksciukai labai patiko bigsmile.gif beje SaldiDiena tavo tortukai taipat superinei tas su masinytem thumbup.gif na ka as zinau jau apsiramnu kaip uzsuku pasigrozet jusu tortukais taip vel ieskau progos tortukui issikept biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @boruze2@: 15 birželio 2014 - 22:02
QUOTE(ramune.v @ 2014 06 15, 14:19)
cia mano valgomukas smile.gif

O jūs tuos vaisius ar uogas kažkuo padengiat? Nes gi jie gana greit apvysta, sudžiūva ir t.t. ax.gif
Atsakyti
Jau atskirai net nebevardinsiu, jau sitiek po savaitgalio groziu prideta, super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 06 15, 22:57)
ir visi kiti ziaurei grazus  mirksiukas.gif o feja ant torto saketes is kokios konditerines parduotuve ?ar cia is kokio prekybos centro?tikuosi aiskiai paklausiau... rolleyes.gif

aciu, feja pirkau CIA nes is Lt parduotuviu tai kosmines kainos.

QUOTE(Grucė @ 2014 06 16, 08:54)
O jūs tuos vaisius ar uogas kažkuo padengiat? Nes gi jie gana greit apvysta, sudžiūva ir t.t.  ax.gif

tepu tortenguss TOKS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 16 birželio 2014 - 16:45
Mergaites, labai graziu tortuku pridejote wub.gif visi nuostabus thumbup.gif

gal kas mate ar turi nuoroda, kaip daryti tokias ramunes kaip tikroviskas ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 06 16, 19:59)
Mergaites, labai graziu tortuku pridejote  wub.gif visi nuostabus thumbup.gif
gal kas mate ar turi nuoroda, kaip daryti tokias ramunes kaip tikroviskas ?

Na sita nebloga: CIA
tik dar reiktu antros eiles lapuku ir ant vielos pamauti, apteipuoti kota bei nagarele, butu kaip is tavo foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 16 birželio 2014 - 22:16
QUOTE(ramune.v @ 2014 06 16, 22:14)

ACIUKAS 4u.gif as sia video, irgi buvau radusi, taip pat pagalvojau daryti dvi eiles.

dar kam nors pravers video, labai patiko, 4 skirtingu gelyciu darymas be jokiu formeliu, yra ir ramune http://video.yandex....up/vi...20хŠ¾/
Atsakyti
Sakykit, kokioj formoj kepti snikersą, kad apdengtas mase gautųsi iki 1,5 kg? Kaip spėju iš pusės normos, gal išeitų 18cm formoj?
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 06 17, 00:51)
Sakykit, kokioj formoj kepti snikersą, kad apdengtas mase gautųsi iki 1,5 kg? Kaip spėju iš pusės normos, gal išeitų 18cm formoj?

as is puses normos kepu 16cm.gaunasi apie 1,3kg
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 06 16, 16:44)
tepu tortenguss

Ačiū 4u.gif Bet tai su mase ji turbūt nedera, reikia kokiu šokoladu patepti ? g.gif
Dar pagalvojau- o Dan Sukker želės cukrus panašaus efekto neduotų? Gal kas bandėt?
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 06 16, 16:44)
aciu, feja pirkau CIA nes is Lt parduotuviu tai kosmines kainos.

ačiū už nuorodą, kažkada ten ieškojau ir nesugebėjau rasti doh.gif o kai reikėjo gaminti tai tris dienas lipdžiau ax.gif
user posted image

Atsakyti