Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Rasskee @ 2014 06 10, 10:53)
ant virsaus burbuliukai, jie is ko padaryti?

Ačiū, burbuliukai iš šokolado

ačiū mergaitės
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2014 06 10, 06:29)
Kokios darbštuolės merginos, labai gražu

Oranžinis
Koks gražus! Tai kokio skanumo jis turėtų būti?! Dievinu viską, kas su pistacijom smile.gif

O aš parodysiu savo antrą tortą, kurį dariau savo krikšto dukrytei:
Rafaelo ir morenginis aguoninis su karameliniu kavos kremu, 8 kg doh.gif
user posted image
Atsakyti
Lape snape*, tikrai gerai įvaldei beziuką jau smile.gif man tai vis pabėgęs gaunasi g.gif
Likta, kaip visda OMG bigsmile.gif
Muce, labai gražu!
Atsakyti
Muce, švelnus, labai gražus tortas, kokie diametrai, kad toks didelis svorisla
Atsakyti
muce labai dailus tortas wub.gif
liktos tortas kaip visada nepriekaistingas bigsmile.gif o su kuom apdyrbate ta pavirsiu ?atrodo kaip apipustas kaskaip....? g.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2014 06 11, 12:33)
Muce, švelnus, labai gražus tortas, kokie diametrai, kad toks didelis svorisla
Aciu smile.gif. 30 ir 24 cm
Atsakyti
Labai grazus visi tortukai thumbup.gif
Atsakyti
muce labai- labai grazu.
Atsakyti
muce, jau torto grazumas ... wub.gif

Papildyta:
Noriu patarimo...gal kuri agletu pasakyt, kokiu matmenu reikia daryti atversta knyga, kad torto svoris (varskinis) butu 3 kg? dengsiu mase ir puosiu keliom gelem...Su apvaliais tortais ri puostais kremu aisku, bet jau su mase...net neisivaizduoju kaip paskaiciuot sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 06 12, 08:26)
muce, jau torto grazumas ... wub.gif

Papildyta:
Noriu patarimo...gal kuri agletu pasakyt, kokiu matmenu reikia daryti atversta knyga, kad torto svoris (varskinis) butu 3 kg? dengsiu mase ir puosiu keliom gelem...Su apvaliais tortais ri puostais kremu aisku, bet jau su mase...net neisivaizduoju kaip paskaiciuot sad.gif

Apskaiciuot sunku,o padaryt typ-top dar sunkiau.Nezinau kiek pertepimu jus darot,bet daryciau is A4 formato dydzio,o tada sutepta pasverciau ir dar uzmesciau puosimams -aptepimams 500-600gr.Nuopjovas seima suvalgys wink.gif
Atsakyti
O as ateinu pasiguosti..... verysad.gif Niekaip man su tom raidem nesiseka.... Atrodo ir per maistine plevele bandau isspausti, bet vistiek krastai kazkokie atserpetoje gaunasi.... verysad.gif Sakykit, kaip jus juos aplyginat - kai dar mase nesustingus, ar jau sustingusias kaip nors apgrandot? Jeigu kai mase dar nesusitingus, tai man jos aplamai issikraipo... Zodziu dabar galutinai isitikinau, kad neuztenka zmogui ivairiu priemoniu tureti, neuztenka...... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleisaba @ 2014 06 12, 10:22)
O as ateinu pasiguosti..... verysad.gif  Niekaip man su tom raidem nesiseka.... Atrodo ir per maistine plevele bandau isspausti, bet vistiek krastai kazkokie atserpetoje gaunasi.... verysad.gif Sakykit, kaip jus juos aplyginat - kai dar mase nesustingus, ar jau sustingusias kaip nors apgrandot? Jeigu kai mase dar nesusitingus, tai man jos aplamai issikraipo... Zodziu dabar galutinai isitikinau, kad neuztenka zmogui ivairiu priemoniu tureti, neuztenka...... verysad.gif

Priemoniu negana,reikia praktikos mirksiukas.gif bet nenukabinkit nosies ir dirbkit toliau.Mase labai plonai issikociojat,kuri gerai pudruota,dar ir ant pleveles uzberkit pudros ir dedat mases juostele tarp pleveles ir spaudziat raide( as is visu jegu spaudziu,su paspaudimu net) lotuliukas.gif ir atkeliat formele.raide atsargiai su peiliuku atsikeliat nuo pleveles ir lipdot kur reikia.krastai buna lygus.Sekmes 4u.gif
Atsakyti