saldiDiena aciu uz nuorodele keno labai linksma karvute
elentari jau liutuku dailumas
gal kuri pasakysite o gal nuorodele kokia turit kaip daromi tortai tokios formos kaip ulitka ikele puslapiu atgal...?
QUOTE(keno @ 2014 06 08, 21:41)
superine! bet svoris tai gerulis! man 30cm buna apie 3,5-4kg
laba diena, pagaliau ismokau beze pagaminti abudu Varškiniai gaivumėliai. Staciakampio svoris 3kg, mazylio 1,3kg
labai visos kepejos isradingos, ir is kur tiek fantazijos pas jus ir kruopstumo,
noriu patarimo,kaip man va ant to veidrodzio padaryti dviauksti torta staciakampio ar kvadrato formos ant 60 zmoniu. ir taip matuoju,ir kitaip, nu vistiek man atrodo netilps . o didesnio padeklo i saldytuva jau neikisu. veidrodzio matmenys yra 40x40. kokiu matmenu man parinkti pirma auksta,ir antra, kad graziai ir proporcingai atrodytu?
labai visos kepejos isradingos, ir is kur tiek fantazijos pas jus ir kruopstumo,
noriu patarimo,kaip man va ant to veidrodzio padaryti dviauksti torta staciakampio ar kvadrato formos ant 60 zmoniu. ir taip matuoju,ir kitaip, nu vistiek man atrodo netilps . o didesnio padeklo i saldytuva jau neikisu. veidrodzio matmenys yra 40x40. kokiu matmenu man parinkti pirma auksta,ir antra, kad graziai ir proporcingai atrodytu?
QUOTE(lape snape* @ 2014 06 09, 12:35)
manyciau mazdaug 33/33cm - 21/21cm.
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 06 09, 15:43)
manyciau mazdaug 33/33cm - 21/21cm.
aciu o koki siulytumet deti pirmaji auksta? reikia kad ir samata nebutu didele.... galvoju kurie cia tortukai gaunasi is pigesniu - jogurtinis? bet jogurtinis turbut per lengvas kaip pirmas aukstas
lape snape* lfaini tortukai tas su trejetu toks gaivus atrodo
QUOTE(lape snape* @ 2014 06 09, 18:01)
aciu o koki siulytumet deti pirmaji auksta? reikia kad ir samata nebutu didele.... galvoju kurie cia tortukai gaunasi is pigesniu - jogurtinis? bet jogurtinis turbut per lengvas kaip pirmas aukstas
as tai betkokiu atveju i pirmaji auksta smeigiu iesmelius,todel nelabai ziuriu kas pirmame ,kas antrame aukste.o siaip,ir tvirtas ir savikaina nera labai didele snikerio
QUOTE(okmantes @ 2014 06 08, 14:15)
labai idomus tortas ar dejot padekliuka i viduri,ar cia "vieno auksto" tortas?
aciu, cia vieno auksto tortas ir ispjautas
*saules_zuikutis*
melynas dangus
ramune.v
Rasskee -- aciu mergaites
Kokios darbštuolės merginos, labai gražu
Oranžinis
Pistacijų biskvitai, plikytas baltojo šokolado, pistacijų kremai, aviečių želė,2,1 kg
Vidus atrodė taip
Oranžinis
Pistacijų biskvitai, plikytas baltojo šokolado, pistacijų kremai, aviečių želė,2,1 kg
Vidus atrodė taip
likta, nu nieko sau oranzinis, fantastiska, o vidus is vis nerealus!!!! o ant virsaus burbuliukai, jie is ko padaryti?
mmm Likta... kaip skaniai atrodo ir skamba.