Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

saldiDiena aciu uz nuorodele 4u.gif keno labai linksma karvute mirksiukas.gif
elentari jau liutuku dailumas wub.gif
gal kuri pasakysite o gal nuorodele kokia turit kaip daromi tortai tokios formos kaip ulitka ikele puslapiu atgal...? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2014 06 08, 21:41)

superine! bigsmile.gif bet svoris tai gerulis! man 30cm buna apie 3,5-4kg smile.gif
Atsakyti
laba diena, pagaliau ismokau beze pagaminti smile.gif abudu Varškiniai gaivumėliai. Staciakampio svoris 3kg, mazylio 1,3kg user posted image
user posted image

labai visos kepejos isradingos, ir is kur tiek fantazijos pas jus ir kruopstumo, wub.gif wub.gif

noriu patarimo,kaip man va ant to veidrodzio padaryti dviauksti torta staciakampio ar kvadrato formos ant 60 zmoniu. ir taip matuoju,ir kitaip, nu vistiek man atrodo netilps . o didesnio padeklo i saldytuva jau neikisu. veidrodzio matmenys yra 40x40. kokiu matmenu man parinkti pirma auksta,ir antra, kad graziai ir proporcingai atrodytu? unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lape snape*: 09 birželio 2014 - 11:39
QUOTE(lape snape* @ 2014 06 09, 12:35)

noriu patarimo,kaip man va ant to veidrodzio padaryti dviauksti torta staciakampio ar kvadrato formos ant 60 zmoniu. ir taip matuoju,ir kitaip, nu vistiek man atrodo netilps . o didesnio padeklo i saldytuva jau neikisu. veidrodzio matmenys yra 40x40. kokiu matmenu man parinkti pirma auksta,ir antra, kad graziai ir proporcingai atrodytu? unsure.gif  g.gif

manyciau mazdaug 33/33cm - 21/21cm.
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 06 09, 15:43)
manyciau mazdaug 33/33cm - 21/21cm.

aciu 4u.gif o koki siulytumet deti pirmaji auksta? reikia kad ir samata nebutu didele.... galvoju kurie cia tortukai gaunasi is pigesniu - jogurtinis? bet jogurtinis turbut per lengvas kaip pirmas aukstas
Atsakyti
lape snape* lfaini tortukai tas su trejetu toks gaivus atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2014 06 09, 18:01)
aciu  4u.gif  o koki siulytumet deti pirmaji auksta? reikia kad ir samata nebutu didele.... galvoju kurie cia tortukai gaunasi is pigesniu - jogurtinis? bet jogurtinis turbut per lengvas kaip pirmas aukstas

as tai betkokiu atveju i pirmaji auksta smeigiu iesmelius,todel nelabai ziuriu kas pirmame ,kas antrame aukste.o siaip,ir tvirtas ir savikaina nera labai didele snikerio
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2014 06 08, 14:15)
labai idomus tortas  smile.gif ar dejot padekliuka i viduri,ar cia "vieno auksto" tortas?

aciu, cia vieno auksto tortas ir ispjautas smile.gif

*saules_zuikutis*
melynas dangus
ramune.v
Rasskee -- aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
Kokios darbštuolės merginos, labai gražu

Oranžinis

user posted image

Pistacijų biskvitai, plikytas baltojo šokolado, pistacijų kremai, aviečių želė,2,1 kg

Vidus atrodė taip

user posted image

Atsakyti
likta, nu nieko sau oranzinis, fantastiska, o vidus is vis nerealus!!!! wub.gif o ant virsaus burbuliukai, jie is ko padaryti?
Atsakyti
mmm Likta... kaip skaniai atrodo ir skamba.
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2014 06 08, 21:41)

nu,žudykite mane švelniai  biggrin.gif
skersmuo 30cm,svoris kokie 7kg

super karvė
Papildyta:
QUOTE(likta @ 2014 06 10, 06:29)
Oranžinis
Pistacijų biskvitai, plikytas baltojo šokolado, pistacijų kremai, aviečių želė,2,1 kg                   
Vidus atrodė taip

labai prabangus. Elegantiškas toks
Atsakyti