Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(@boruze2@ @ 2014 06 08, 13:23)
SaldiDiena ,  puikus turtai  mirksiukas.gif  kiek laiko tuo uzssiimat? 4u.gif

Aciu smile.gif tortus kepu ir puosiu nepilnai du metus. Anksciau ir cia uzsukdavau, bet kitu vardu, kazin ar prisiminsit
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2014 06 08, 15:05)
Sveikutes visos, labia reikia patarimo-gal kuri atsakysit...noriu daryti mazus balionelius ir ismeigti I torta. Ka jus naudojat tam medinius pagalelius ar metalinius? Aciu is anksto uz atsakyma  smile.gif

ziurint kokio jie dydzio ir ar apvalus,ar ploksti kaip blynukai.lengvesniem naudoju vielutes,jei reikia storuliu,naudoju medinius
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 06 08, 14:35)
ziurint kokio jie dydzio ir ar apvalus,ar ploksti kaip blynukai.lengvesniem naudoju vielutes,jei reikia storuliu,naudoju medinius

Gražūs tortukai, merginos.

Mano vienas, liūtukai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2014 06 08, 15:15)
ramune.v, labai faini sausainiukai. ar drekinat pagaliukus pries dedant kepti sausainius,ar nespeja jie aprukti kol iskepa? aciu uz atsakyma 4u.gif

aciu. nedrekinu, nieks neatspura, naudoju spec. iesmukus.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 06 08, 16:01)
aciu. nedrekinu, nieks neatspura, naudoju spec. iesmukus.

gal galit ideti nuoroda kokia,kur galeciau pamatyti kuo jie ten kitokie,nes ziuriu ir cakepopsams juos naudoja,o as neesu maciusi specialiu smile.gif
Atsakyti
ramune.v, labai dailus sausainiukai smile.gif

@boruze2@,labai grazus ir tvarkingas torciukas, taip ir toliau smile.gif

Ulitka, atvipo zandikaulis paziurejus torciuka, superinis wub.gif

SaldiDiena
, groziai groziai, darbingas savaitgalis smile.gif

Elentari, o jau liutukai kokie fainuoliai, super thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz grazius zodelius labai stengiuosi ir vis labiau i tai isitraukiu lotuliukas.gif
kaip jus merginos realizuojate savo skanumynus ...? klausimas gal ir ne vietoje bet gal kuri paprotinsite ... blush2.gif kiek suprantu cia dauguma gamina tortus namuose ? smile.gif beja gal kuri pasakysite is kokio lt tinklapio galiu uzsisakyti amerikolor dazu?cakedeko nera tokiu o cia visos juos giriat 4u.gif
Atsakyti
@boruze2@, http://www.sal2.net/americolor.htm

Elentari, labai gražu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 08 birželio 2014 - 20:42
user posted image
nu,žudykite mane švelniai biggrin.gif
skersmuo 30cm,svoris kokie 7kg
merginos superiniai torčiukai 4u.gif
Atsakyti
Wow, keno, gražu.. Aš kaip karvių kolekcininkė tai labai mėgstu tortus su karvutėmis biggrin.gif kas viduj kad toks sunkus?
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 06 08, 21:44)
Wow, keno, gražu.. Aš kaip karvių kolekcininkė tai labai mėgstu tortus su karvutėmis  biggrin.gif  kas viduj kad toks sunkus?

čia iš dvigubos normos kepiau,tuomet ir mases gaunasi dvigubai biggrin.gif koks skonis db net nepasakysiu doh.gif
Atsakyti

Dar keli mano įdomesni iš anksčiau:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Gana jau smile.gif
Atsakyti