Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Elentari @ 2014 06 06, 09:51)
Gal žemesni tortai (storai beze kremo, tai atrodo aukštesni), plius, kiek sulaistot, kiek ko dedat į pačius tortus, pvz. vyšnių, ir t.t., kiek sviestinio sutepat prieš puošiant ir susisumuoja, o dar beze kremu puoštas, ne mase, tai irgi skirtumas. Nes šiaip, toks didelis tortas iš tikrųjų, net keista, kad taip mažai svėrė, gal svarstyklės blogai rodė?  biggrin.gif Apie 7 kg, nepaaukštinti tortai, su tokiu papuošimu, manau, turėtų sverti  g.gif 

Beje, labai gražus tortas, puikios gėlės. Kaip tuos šonus taip išraitėte? Gal turit nuotrauką iš arčiau, kaip šonai padaryti?

Na, man gaunasi ne auskti, apie 7 cm nepuosto aukstis smile.gif Na jo, daug niuansu yra svoriui, bet svarstykles tikrai gerai parode smile.gif Aciu uz grazius zodzius del geliu, as jomis esu irgi patenkinta, aisku, ne tobulos, bet tulpes primena biggrin.gif O sonus labai lengvai ir greitai, atoresniu kremo sluoksniu aptepu, tada tokia mentele turiu, na kaip sukos, jomispabanguoju ir gaunasi, nezinau, net nemoku paaiskint..Na, paspaudziu, tada siek tiek atkeliu, patraukiu ir vel paspaudziu, taip ir banguoju, taip ir lieka dantuku zymes, kai tinklelis:) Deja, neturiu kitos foto...

QUOTE(Azalija-777 @ 2014 06 06, 12:47)
As irgi nustebau del svorio biggrin.gif
mano sitas svere 8.300
snikeris,rafaelo ir maskarpones su braskem.
30-24-16cm
aukscio nepasakysiu,bet toks paaukstintas.

Na jo, matosi pas jus tikrai labai auksti, be to, dar dengti mase. Nu neraliai graziai mase dengiat, jau ne vien atorta jusu esu pastebejus, kaip taip krastus staciu kampu apdengti man jie pasidaro tokie uzapvalinti...sad.gif Nedraugauju as su masem, oj kaip nedraugauju... Be to, matau maskarpone su braskem,t tai itraiu turetu buti pats tortas sunkus, tai manau normalu tokio svorio...

Taigi, pasakykit man tada, jei reikia 60 zmoniu vestuvem, tai tokio triaukscio 30/24/18 neuzteks kaip suprantu...

O kad ne tusciom, stai keli torciukai:
Varskinis 2,2 kg
user posted image

varskinis 2,7 kg
user posted image
Atsakyti
Labas,
turiu prasyma padaryti torta triju aukstu vestuvini. Nori snikerso, morenginio (aguonu su karameliniu kremu) ir napoleono. jo svoris turetu buti apie 10 kg. kaip tinkamai isdestyti skonius? kokie ismatavimai turetu buti, uzsisakiau stova kurio diametrai yra 35*25*22.
ar teisingai galvoju kad pirmas turetu buti snikers, antras- morenginis ir trecias napoleonas.
gal kas pagelbes, buciau dekinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agoja: 06 birželio 2014 - 19:05
QUOTE(amorosa @ 2014 06 04, 09:43)
Turiu abejas formeles. Su pirmomis lengva dirbti, per plevele issima puikiai.

joo viskas ok kai reik parasyti tik varda, bet kai ju kruva doh.gif biggrin.gif
raidem as mases nesaldau, tiesiog naudoju nesviezia, t.y. jau pastovejusia kelias d. tada ji ne tokia lipni, esme cia turbut ne raidese, o kantrybeje biggrin.gif
cia keli is visos kruvos... vestuviu sveciams-vaniliniai su jaunuju inicialais.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 06 birželio 2014 - 21:23
labas,kepejeles smile.gif viliuosi,rasskee,ramune v,azalija777 ...ir visu kitu kepejeliu tortai fantastiski wub.gif tortus kepu metus laiko tiksliau mokausi is jusu sedevru... 4u.gif iskart atsiprasau uz foto kokybe ... 4u.gif pasirodysiu savo paskutini kepta sokoladini karamelini torta puosta sokoladiniais sausainukais ir sokoladiniu ganasu,noreciau isgirst jusu nuomone gal ka patarsite ir ivertinsite rezultatus blush2.gif http://images51.fotk...0/photo4-vi.jpg
Papildyta:
ramune.v silto darbelio turejot bet rezultatas drinks_cheers.gif wub.gif o cia tik raideles is mases ar ir sausainuko virsus is mases ar glajumi puostas ...? bigsmile.gif
Atsakyti
Ramune superiniai sausainia) 4u.gif

Morenginis medutis 6.5 kg

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 06 07, 11:07)

labai graziai
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 06 07, 10:07)
Ramune superiniai sausainia) 4u.gif

Wow
Atsakyti
Sveiki. Ateinu pasirodyti su keliais tortais 4u.gif

Šis gamintas pagal kriksto daiktadeze
user posted image
Papildyta:
Dar vienas
user posted image
Papildyta:
Pagal klientės atsiūstą nuotrauką

user posted image
Atsakyti
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 06 06, 22:35)
labas,kepejeles smile.gif 

Aciu, jusiskis labai wub.gif
sausainio virsus is pastilazo dengimui, ir ispaudas rastelio, raides is pastilazo su kakava.

Ulitka thumbup.gif labai liuks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 08 birželio 2014 - 11:50
SaldiDiena , puikus turtai mirksiukas.gif kiek laiko tuo uzssiimat? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes visos, labia reikia patarimo-gal kuri atsakysit...noriu daryti mazus balionelius ir ismeigti I torta. Ka jus naudojat tam medinius pagalelius ar metalinius? Aciu is anksto uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
ramune.v, labai faini sausainiukai. ar drekinat pagaliukus pries dedant kepti sausainius,ar nespeja jie aprukti kol iskepa? aciu uz atsakyma 4u.gif

QUOTE(Ulitka @ 2014 06 07, 09:07)

labai idomus tortas smile.gif ar dejot padekliuka i viduri,ar cia "vieno auksto" tortas?

SaldiDiena,man paskutinis patiko tortas smile.gif
Atsakyti