QUOTE(Elentari @ 2014 06 06, 09:51)
Gal žemesni tortai (storai beze kremo, tai atrodo aukštesni), plius, kiek sulaistot, kiek ko dedat į pačius tortus, pvz. vyšnių, ir t.t., kiek sviestinio sutepat prieš puošiant ir susisumuoja, o dar beze kremu puoštas, ne mase, tai irgi skirtumas. Nes šiaip, toks didelis tortas iš tikrųjų, net keista, kad taip mažai svėrė, gal svarstyklės blogai rodė? Apie 7 kg, nepaaukštinti tortai, su tokiu papuošimu, manau, turėtų sverti
Beje, labai gražus tortas, puikios gėlės. Kaip tuos šonus taip išraitėte? Gal turit nuotrauką iš arčiau, kaip šonai padaryti?
Beje, labai gražus tortas, puikios gėlės. Kaip tuos šonus taip išraitėte? Gal turit nuotrauką iš arčiau, kaip šonai padaryti?
Na, man gaunasi ne auskti, apie 7 cm nepuosto aukstis Na jo, daug niuansu yra svoriui, bet svarstykles tikrai gerai parode Aciu uz grazius zodzius del geliu, as jomis esu irgi patenkinta, aisku, ne tobulos, bet tulpes primena O sonus labai lengvai ir greitai, atoresniu kremo sluoksniu aptepu, tada tokia mentele turiu, na kaip sukos, jomispabanguoju ir gaunasi, nezinau, net nemoku paaiskint..Na, paspaudziu, tada siek tiek atkeliu, patraukiu ir vel paspaudziu, taip ir banguoju, taip ir lieka dantuku zymes, kai tinklelis:) Deja, neturiu kitos foto...
QUOTE(Azalija-777 @ 2014 06 06, 12:47)
As irgi nustebau del svorio
mano sitas svere 8.300
snikeris,rafaelo ir maskarpones su braskem.
30-24-16cm
aukscio nepasakysiu,bet toks paaukstintas.
mano sitas svere 8.300
snikeris,rafaelo ir maskarpones su braskem.
30-24-16cm
aukscio nepasakysiu,bet toks paaukstintas.
Na jo, matosi pas jus tikrai labai auksti, be to, dar dengti mase. Nu neraliai graziai mase dengiat, jau ne vien atorta jusu esu pastebejus, kaip taip krastus staciu kampu apdengti man jie pasidaro tokie uzapvalinti... Nedraugauju as su masem, oj kaip nedraugauju... Be to, matau maskarpone su braskem,t tai itraiu turetu buti pats tortas sunkus, tai manau normalu tokio svorio...
Taigi, pasakykit man tada, jei reikia 60 zmoniu vestuvem, tai tokio triaukscio 30/24/18 neuzteks kaip suprantu...
O kad ne tusciom, stai keli torciukai:
Varskinis 2,2 kg
varskinis 2,7 kg