Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(muce @ 2014 05 08, 17:11)
Sveikos, super tortų kepėjos,
Aš irgi noriu parodyti savo pirmą tortą, dengtą pastilažu, kad ir su daaaug broko, bet vis tiek... blush2.gif Atsiprašau už buitinę foto blush2.gif

"Miško mėlynė", pastilažas, šokoladas smile.gif

neatrodo kaip pirmas smile.gif , atrodo gražiai 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, o ant bezo pastilažo dekoracijos nesutirps, nesubliūkš?
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 05 08, 07:49)
SENAI buvau , tai susikaupe nuotraukyciu mano tortuku ir cakepops , as pati jos pavadinus kitaip , mano sugalvotas zodis popsiukai smile.gif

nemanot, kad čia natūralus cakepopsų trumpinys ? rolleyes.gif

O darbai gražūs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa_zyk: 09 gegužės 2014 - 07:52
QUOTE(zvirbliss @ 2014 05 08, 08:43)

Aciu smile.gif cia ir bus klaida, nes supyliau karsta zelatina...

Visada pilu karsta zelatina. 4u.gif Keiskite zelatina , nes gali buti per silpna, arba vandens per daug tokiam zelatinos kiekiui. Man irgi yra buve, kad gavosi mase per skysta, bet buvau nusipirkusi nauja Dr.Oetker zelatina, tai gavsi tokia poskyste mase , tada pakeiciau i kita, tai galiu pasakyti , kad mase net kiek tais per kieta gaunasi, cukraus pudros norisi maziau det. bet trupejusi nera niekada. trupeti pradeda idejus dazu(cia jau kaip loterija)dazus naudoju wilton gyvenu ne LT, todel nieko negaliu patarti, apie lietuviska zelatina neturiu nei zalio supratimo.
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2014 05 09, 07:50)
nemanot, kad čia natūralus cakepopsų trumpinys ?    rolleyes.gif 

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 05 08, 09:51)
ir dabar sugalvotas mano vertimas labai paplito tarp kepeju tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nsusilaikiau nepakomentavus. Perskaicius jusu sakini pasijauciai nei siaip, nei taip. Nesigiriu, bet popsus pradejau daryti viena pirmuju ir juos taip vadinau, kol jus dar nekepet. tai saziningai sakau, nuo jusu sio zodzio nekopijavau lotuliukas.gif
Papildyta:
Ulitka - tortai grazus.
ziuriu i jusu stala, tas stiklainis labai gadina visa vaizda, tiek paciu dydziu, tiek viduj spalva, jeigu jau vertinant pilnai stalo visuma. ir pati kompozicija visko sustatymo turetu siek tik kitaip buti isdestyta. tikiuosi uz kirtika nepyksit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Keila*: 09 gegužės 2014 - 11:46
Pritariu Keilai
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima.ma: 09 gegužės 2014 - 12:05
[quote=*Keila*,2014 05 09, 11:45]
Ulitka - tortai grazus.
ziuriu i jusu stala, tas stiklainis labai gadina visa vaizda, tiek paciu dydziu, tiek viduj spalva, jeigu jau vertinant pilnai stalo visuma. ir pati kompozicija visko sustatymo turetu siek tik kitaip buti isdestyta. tikiuosi uz kirtika nepyksit mirksiukas.gif
[/quote]
[quote=raima.ma,2014 05 09, 12:03]
Pritariu Keilai
[/quote]
[/quote]

Mergaites kritika priiimu!!! Turbut man reikėjo parasyti , kad stalo dekoras ne mano...mano tik tortas ir popsai si karta. Bet per ta skubejima...

Jo stiklainis tas apsunkina ..pritariu) ...gal geltono kazka tai nebent reikejo ipilti g.gif

Na, bet mamyte stengiesi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 09 gegužės 2014 - 13:19
help.gif
Kepejeles , prasau pagalbos - gal kuri turit Fejos figurele 1vnt parduoti ,pvz
http://s020.radikal....32a5ee389d9.jpg ar kazkaip nulipdyti uz $ , laaabai reikia -nes dukryte liks be svajoniu torto verysad.gif .
I az, aciu! 4u.gif
Atsakyti

Labas vakaras. Gal pasidalinsite gera tortų sutvirtinimo paslaptimi?? Kaip apsaugoti šiltu metu nuo smigimo? Šiaudeliai? Kiek tarkim šiaudelių dedate į pirmą aukštą jei tortas triaukštis? Ir ar kiekvieną atskirą sluoksnį dedate ant padėklo? Jei taip ar tai paprastas kartoninis padėklas?
Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feminell'a: 11 gegužės 2014 - 19:23
Sveikos, retai čia apsilankau, parodysiu vieną savo tortuką smile.gif Šokoladinis maskarponės, baikeriui.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2014 05 11, 20:48)
Sveikos, retai čia apsilankau, parodysiu vieną savo tortuką smile.gif Šokoladinis maskarponės, baikeriui.

Wow, kokia idomi spalva. Cia pirkta mase, ar pati gaminot ir dazet? Kokie dazai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynas dangus: 11 gegužės 2014 - 22:01