Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ramune.v @ 2014 06 03, 20:40)
taip sl. beze, aciu bet del dailumo tai... smile.gif ten foto gal pries 2m daryta, angaliukas ne rozyciu o paprastas tai forma man ne tokia, tik sis var. maziau kremo naudoja nes ploniau gelytes susisuka smile.gif

na va o mano vakar ta šlapia bezė kažkodėl nebuvo tokia blizgi, "šlapia", itariu kad per ilgai ant ugnies laikiau kai plakiau g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lape snape*: 04 birželio 2014 - 09:37
QUOTE(Azalija-777 @ 2014 06 03, 17:44)
Tai mes cia visos nezina kas ,ir nezinia ka darom tada  biggrin.gif  unsure.gif

turėjau omeny visokias įmones ir apskritai, kad labai didelis pasirinkimas. vienu žodžiu nieko nenoriu ižeist. tiesiog manau pirkt (perkant ne iš maximos) irgi nebus pigiau negu gamint sau, kad ir iš brangesnių medžiagų. dar plius pirmasis gimtadienis... man jis ypatingas, dėl to noriu pati tą tortą patį pirmąjį iškept. man tai yra svarbu ir tiek.

twi dėl kiekio nieks patart negalit? na belieka bandyt iš akies daryt... jei ką tai tiesiog aptepsiu tortą ta mase ir tiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 06 03, 19:06)
prasom klausti-kas nors atsakys juk, kai tik laiko buna smile.gif

spaustos su formelem ten.
butent tos TOKIOS dydis ir sriftas universalus, tinka ir 16 tortui ir 26, tiek vaikui tiek suaugusio tortui, bet bais sunku krapstyti (darau per plevele bet vis tiek doh.gif )

Laba diena.
O daryti raideles per plevele tai cia kaip?
As turiu šias formeles bet bandziau tik paprastai padarius krapštyti, aišku nieko gero neišėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivux @ 2014 06 05, 13:56)
Laba diena.
O daryti raideles per plevele tai cia kaip?
As turiu šias formeles bet bandziau tik paprastai padarius krapštyti, aišku nieko gero  neišėjo  doh.gif

aš darau taip: iš abiejų masės pusių dedu plevelę, tada išspaudžiu raidę, nuimu plėvelę iš apačios, o su viršutine plėvele nešu ir dedu ant torto. Kai raidė būna savo vieoj, plėvelę nuimu.
Atsakyti
Kepejeles-kaip isgaut tokia veiduko spalva g.gif g.gif Aciu,kas atsakysit 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Twixx @ 2014 06 05, 20:01)
Kepejeles-kaip isgaut tokia veiduko spalva g.gif  g.gif

Su ivory spalvos dažais bent jau aš išgaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twixx @ 2014 06 05, 20:01)
Kepejeles-kaip isgaut tokia veiduko spalva g.gif  g.gif Aciu,kas atsakysit 4u.gif

user posted image

Dejau rudos ir rozines sp. po truputi, kol gavau norima rezultata.
Atsakyti
Ar kas galetu pagelbeti blush2.gif Reikia 8-10kg torciuko, patarkit, prasau, kokiu matmenu daryti (apvalus bus) ir keliu aukstu cia butu? As esu dariusi 30/24/18, puostas kremu, bet gaunasi toks tik apie 6,5 kg. Tociukas - juodas miskas, nors is esmes gal visi jie panasaus svorio...
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 06 05, 23:02)
Ar kas galetu pagelbeti blush2.gif  Reikia 8-10kg torciuko, patarkit, prasau, kokiu matmenu daryti (apvalus bus) ir keliu aukstu cia butu? As esu dariusi 30/24/18, puostas kremu, bet gaunasi toks tik apie 6,5 kg. Tociukas - juodas miskas, nors is esmes gal visi jie panasaus svorio...

Parodykite tą tortą šių diametrų ir 6,5 kg.
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2014 06 05, 23:29)
Parodykite tą tortą šių diametrų ir 6,5 kg.

Va, cia buvo 6,2 kg. virsutinis ir apatinis Juodas miskas, o vidury - Snikerinis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 06 06, 08:47)
Va, cia buvo 6,2 kg. virsutinis ir apatinis Juodas miskas, o vidury - Snikerinis

Gal žemesni tortai (storai beze kremo, tai atrodo aukštesni), plius, kiek sulaistot, kiek ko dedat į pačius tortus, pvz. vyšnių, ir t.t., kiek sviestinio sutepat prieš puošiant ir susisumuoja, o dar beze kremu puoštas, ne mase, tai irgi skirtumas. Nes šiaip, toks didelis tortas iš tikrųjų, net keista, kad taip mažai svėrė, gal svarstyklės blogai rodė? biggrin.gif Apie 7 kg, nepaaukštinti tortai, su tokiu papuošimu, manau, turėtų sverti g.gif

Beje, labai gražus tortas, puikios gėlės. Kaip tuos šonus taip išraitėte? Gal turit nuotrauką iš arčiau, kaip šonai padaryti?
Atsakyti
As irgi nustebau del svorio biggrin.gif
mano sitas svere 8.300
user posted image snikeris,rafaelo ir maskarpones su braskem.
30-24-16cm
aukscio nepasakysiu,bet toks paaukstintas.
Atsakyti