QUOTE(Azalija-777 @ 2014 06 03, 09:18)
Ganašas juk iš grietinėlės. O ji dar greičiau tęžta, nei sviestas...
QUOTE(Donna felice @ 2014 06 03, 09:34)
dėkoju. dar sakykite, jeigu aš tortą puošiu tiesiog standžiai plakta grietinėle, darysiu tokias bangas ant viršaus kaip maximos tortas su mascarpone.. tai nutupdžius tuos drugelius ant grietinėlės, jie pasileis? suminkštės ir bus blogai? būtina viršu dengti man ta cukraus mase, kad juos galėčiau priklijuoti?
Ant grietinėlės visos cukrinės detalės greitai drėks, taigi, drugeliai nuleis sparnus, nebent uždėjusi netrukus nešite į stalą, tai nespės nieko nutikti, o jei per naktį laikysit, sutirps. Grietinėle tortų nebepuošiu, ir dėl to, ir dėl kitų priežasčių, iš vakaro papuošus, ryte vaizdas visai nebedžiuginantis.
Bandykit šokoladu patepti drugelių apačią, apsaugos nuo grietinėlės drėgmės.