groziu pridejot.
O cia keli mano
QUOTE(ramune.v @ 2014 06 02, 23:34)
o kam ta zelatina??? kaip is tokio su zelatina rozes susukti?
Na, Jūs paklausėt. Aš atsakiau. Kam tokie nustebimai?
Nenorit - nedėkit. Susukčiau elementariai, kaip ir be želatinos
labas rytas, vis dar laukiu atsakymo del bezes kremuko.... tokiu nuostabiu tortu kepti dar nemoku, paprastucius darau, o dabar pazistama paprase iskepti kvadratini dviauksti svocios torta. ir nori puosimo tomis rozytemis is kremo. tai mano mintyse vien tik tortas tortas ir skaitau cia viska. kad viska idealiai padaryti
ir galvoju ar is šlapios bezės tos rožės laikytusi ant torto....?? jei siltesnis oras, bijau kad nenuslystu
ir galvoju ar is šlapios bezės tos rožės laikytusi ant torto....?? jei siltesnis oras, bijau kad nenuslystu
QUOTE(lape snape* @ 2014 06 03, 08:41)
labas rytas, vis dar laukiu atsakymo del bezes kremuko.... tokiu nuostabiu tortu kepti dar nemoku, paprastucius darau, o dabar pazistama paprase iskepti kvadratini dviauksti svocios torta. ir nori puosimo tomis rozytemis is kremo. tai mano mintyse vien tik tortas tortas ir skaitau cia viska. kad viska idealiai padaryti
noriu patarti, kad jus maziau skaitykite, o daugiau praktikuokites)...nes atrodo ot rozes, suki ir tiek) .. bet tikrai atrodo daug lengviau , o kai pradedi daryti , tai neiseina taip graziai
QUOTE(Ulitka @ 2014 06 03, 09:01)
noriu patarti, kad jus maziau skaitykite, o daugiau praktikuokites)...nes atrodo ot rozes, suki ir tiek) .. bet tikrai atrodo daug lengviau , o kai pradedi daryti , tai neiseina taip graziai
rozes esu dariusi, bet is grietineles, grietineles - maskarpones kremo. man idomu ar beze kremas laikosi gerai silta vasaros diena?
QUOTE(lape snape* @ 2014 06 03, 09:07)
rozes esu dariusi, bet is grietineles, grietineles - maskarpones kremo. man idomu ar beze kremas laikosi gerai silta vasaros diena?
gerai isplaktas bezas tai gerai laikosi, bet gali suskysteti po juo esantis sviestinis kremas, va tuo atveju ir gali viskas nuciuozti.
QUOTE(amorosa @ 2014 06 03, 10:16)
gerai isplaktas bezas tai gerai laikosi, bet gali suskysteti po juo esantis sviestinis kremas, va tuo atveju ir gali viskas nuciuozti.
gal butu iseitis tortuka aptepti tada ganasu
vasara atejo-problemos prasidejo
QUOTE(amorosa @ 2014 06 03, 09:16)
aciu uz atsakyma tai idomu koki butu geriausia krema pasirinkti, kad laikytusi tikrai ir nenuciuoztu?
panos, patarkite prasau.. neturiu kada skaityti visu temu. noriu pabandyti pati padaryti drugelius ant torto kaip ant krikstynu tortu labai daznai daro.. kokias formeles man pirkti, kad butu paprasta padaryti.. zadu pirkti ir mase, nes pati nemoku jos gaminti..
ar sitos formos tiks?
ar sitos formos tiks?
QUOTE(Donna felice @ 2014 06 03, 10:21)
panos, patarkite prasau.. neturiu kada skaityti visu temu. noriu pabandyti pati padaryti drugelius ant torto kaip ant krikstynu tortu labai daznai daro.. kokias formeles man pirkti, kad butu paprasta padaryti.. zadu pirkti ir mase, nes pati nemoku jos gaminti..
ar sitos formos tiks?
ar sitos formos tiks?
taip tiks,visos sitas ir naudojame
QUOTE(Azalija-777 @ 2014 06 03, 11:23)
taip tiks,visos sitas ir naudojame
dėkoju. dar sakykite, jeigu aš tortą puošiu tiesiog standžiai plakta grietinėle, darysiu tokias bangas ant viršaus kaip maximos tortas su mascarpone.. tai nutupdžius tuos drugelius ant grietinėlės, jie pasileis? suminkštės ir bus blogai? būtina viršu dengti man ta cukraus mase, kad juos galėčiau priklijuoti?