Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ramune.v @ 2014 05 31, 20:10)
daryciau grietinele+maskarpone+vos citrinos sulciu ir cukraus pudra. Grietineles perpus maziau nei surio. Laiko forma, gaivu.

o gal galit bent daug maž proporcijas ir reikiamą kremo kiekį pasakyt? Tortas 24 cm. (puošt, kaip jau minėjau, žadu šitaip http://3.bp.blogspot...00/IMG_5891.jpg )
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2014 06 01, 16:16)
o gal galit bent daug maž proporcijas ir reikiamą kremo kiekį pasakyt? Tortas 24 cm. (puošt, kaip jau minėjau, žadu šitaip http://3.bp.blogspot...00/IMG_5891.jpg )

oi sunku pasakyti, sitas puosimas daug kremo reikalauja jei ir netepat po rozytem, o is tikro reiktu plonai patepti kad nepersisviestu po to per tarpus. As dazniausiai taip puosiu slap. beziuku tai man netepant po apacia is 4 L baltymu gaunasi. O tuo kremu... nezinau gal kas kitas patars.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 05 31, 19:10)
daryciau grietinele+maskarpone+vos citrinos sulciu ir cukraus pudra. Grietineles perpus maziau nei surio. Laiko forma, gaivu.

ganasas man nelabai ir gaunasi...smile.gif Bandysiu ri as darti ta kremuka, tik va, man irgi ant 24 cm tortuko reik, tai idomu kiek cia reikes kremo smile.gif O ar kremas sitas pabuves para saldytuve neapdzius kaip nors, kai buna paprasta grietinele apdziuna...nes planuoju puosti penktadieni, o valgyti sestadieni..?
Atsakyti
Sveikutes
Likta,nepaprasto grozio tavo purpurinis tortukas... bigsmile.gif

Pora idomesniu darbeliu
user posted image user posted image user posted image

cia dovanu vyro senelei user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 05 31, 12:21)
Reikia patarimo ax.gif  niekad nesu torto puosus kitokiu, nei mases ar beze kremu. O dabar reikia gaivaus valgomo ir skanaus kremo smile.gif Ar tiktu maskarpone sumaisyti su grietinele arba desertine varske, ar laikytu forma, nes noriu daryti paprastas suktas gelytes? Ar nuo silumos labai greit nepradetu begti???

Būtina įdėti želatinos smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Azalija-777 @ 2014 06 01, 22:05)
Sveikutes
Likta,nepaprasto grozio tavo purpurinis tortukas... bigsmile.gif

Pora idomesniu darbeliu

cia dovanu vyro senelei

super arbatinis 4u.gif
Ir kaip tąformą pavyko išgauti?
Atsakyti
Azalija grazi tortukai ir bantukai kaip visada ir labai patiko grazi ruda spalva) 4u.gif 4u.gif
Arbatinukas liuksiskas)

mano medutis 5.5 kg

user posted image

Atsakyti
Panos, reikia pagalbos.. ketinu mažiuko gimtadieniui birzelio 7 dienai gaminti tortą pati, tik nemoku taip gražiai puošti kaip Jūs. Gal vilnietės man padėtų.. blush2.gif reiktų trejetuko man balto arba ryškiai raudono, kad galėčiau aš jį ant torto pastatyt ir būtų idealu, jeigu dar žvaigždučių įsmeigiamų ant pagaliuko raudonų ir baldų padarytų.. blogiausiu atveju tiktų tik trejetukas.. nelikčiau skolinga...

Ačiū atsiliepusioms.. rašykite į až.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donna felice: 02 birželio 2014 - 09:58
Azalija-777,kiek nuostabiu torciuku prikepete, laabai grazuciai thumbup.gif

raima.ma, del zelatinos, ar normuoti 1 litrui mases 20g zelatinos? na, jauciu nieko tada man nesigaus.. sad.gif

Ulitka
,oho, koks gigantas 4u.gif

Stai keli ir maniskiai
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
laba diena, labai man grazus tortai puosti beze kremu 4u.gif sakykit ar vasara, kai karsta diena, nenuciuozia,nepradeda leistis sitas kremas? tvirtai jis laikosi?
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 06 02, 14:59)

Stai keli ir maniskiai

koks Pou bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 06 02, 17:51)
koks Pou  bigsmile.gif

o ten apačioj kakutis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2014 06 01, 23:15)
Būtina įdėti želatinos smile.gif

o kam ta zelatina??? kaip is tokio su zelatina rozes susukti? g.gif
Atsakyti