kaip grazu
QUOTE(amorosa @ 2014 05 22, 23:31)
Mergaites , nesipykit. Nei viena is jusu neisradot atskiro pavadinimo. Sulietuvinus cake pops ir bus popsai, o mazybiskai popsiukai, jokio cia mandraus pavadinimo neisradot kitaip lietuviskai ir nepavadinsi.Kazkaip neskaniai tokiu grozybiu fone autoriniu teisiu ieskojimas skamba Vat tortai jusu abieju nuostabus, tyliai zaviuosi jais ir vis mokaus ir mokaus.
tai, kad niekas nesipyksta tiesiog issakiau savo nuomone ir tikrai ne as isradau ta pavadinimas, ta pati puikiai zinau.
Elentari - lb grazus tortukas
Elentari nuostabus torčiukas su pelėdžiuku
Štai dar vienas torčiukas krikštynoms.
Ir dar pakartoju ankstesnį didesnę nuotrauką.
Štai dar vienas torčiukas krikštynoms.
Ir dar pakartoju ankstesnį didesnę nuotrauką.
kaip grazu temutej
labai patiko su peledziuku ir atvarais - sauni ideja ir kitu mergaiciu grazuciai.
Maniskiai:
labai patiko su peledziuku ir atvarais - sauni ideja ir kitu mergaiciu grazuciai.
Maniskiai:
Sakykit, o kaip iš vaikučio moldo išimti masę? Reikia laukti kol sustings?
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 05 23, 16:07)
Sakykit, o kaip iš vaikučio moldo išimti masę? Reikia laukti kol sustings?
kist i kamera, palaukt kelias min. ir isimsit
as viska darau is dengimo pastilazo, tai kai jis man per minkstas dar buna lipdymui ar smenga kokios figureles pilvas su galva kisu i saldytuva ar kamera trumpam-po keliu min viskas ok
QUOTE(ramune.v @ 2014 05 23, 15:17)
kist i kamera, palaukt kelias min. ir isimsit
as viska darau is dengimo pastilazo, tai kai jis man per minkstas dar buna lipdymui ar smenga kokios figureles pilvas su galva kisu i saldytuva ar kamera trumpam-po keliu min viskas ok
Ačiū, kitą kartą žinosiu šį kartą palikau kambaryje padžiūti, kol mažajį bosą matinau
Seniai besirodziau, darbu kruvos, bet paskaitineju visa laika sita formuma. Tobulejate merginos, grazu ziureti i tokius nuostabius tortukus.
Kad ne tusciomis, ikeliu kelias nuotraukytes:
Raganaiciu balius:
Pepe ilgakojine:
Cia mano dukrytes gimtadienio tortukas ir visas saldus stalas:
Krikstynu sezonas
N, ir vestuves
Kad ne tusciomis, ikeliu kelias nuotraukytes:
Raganaiciu balius:
Pepe ilgakojine:
Cia mano dukrytes gimtadienio tortukas ir visas saldus stalas:
Krikstynu sezonas
N, ir vestuves
SZ, Keila, Viliuosi, ramune.v , ačiū Aitvarų grupė, išeinanti iš darželio Pelėdžiukas, ar kažkaip panašiai vadinasi, todėl tortas toks, pelėda paleidžia aitvariukus į tolesnį gyvenimą
Viliuosi, labai gražūs abu tortai.
Ramune.v, gražūs tortukai, ypač su Maja.
Mingailius kaip dėjo, tai iš peties, nuostabūs tortai.
Viliuosi, labai gražūs abu tortai.
Ramune.v, gražūs tortukai, ypač su Maja.
Mingailius kaip dėjo, tai iš peties, nuostabūs tortai.
Elentari,labai grazu
viliuosi,super
ramune.v,oho, kiek torciuku, labai faini
Mingailiux, asjau be zado...vat tokiu tortu prisiziurejus nusvyra rankos kzka daugiau daryti Jau fantastika... Neisivaizduoju, kaip jusm taip graziai pavyksta veidus nulidyti zmoniu. Pepe - tai kazkas nerealaus, prisiminiau vaikyste, super o kaip padaryti tie blynai? ten paprasti torto gal blynai, bet jie kakzuo sutepti, kaip jie laikosi?
viliuosi,super
ramune.v,oho, kiek torciuku, labai faini
Mingailiux, asjau be zado...vat tokiu tortu prisiziurejus nusvyra rankos kzka daugiau daryti Jau fantastika... Neisivaizduoju, kaip jusm taip graziai pavyksta veidus nulidyti zmoniu. Pepe - tai kazkas nerealaus, prisiminiau vaikyste, super o kaip padaryti tie blynai? ten paprasti torto gal blynai, bet jie kakzuo sutepti, kaip jie laikosi?
QUOTE(Mingailiux @ 2014 05 23, 22:38)
Koks gražus saldus stalas O kokie ten pyragėliai žalsvi?
QUOTE(Mingailiux @ 2014 05 23, 21:38)
Nuostabu