Įkraunama...
Įkraunama...

Next

Parduodu nėrinių suknutę naują ir su etiketėmis, dydis S, kaina 30€

user posted image
Atsakyti
Parduodu nešiotą, puikios būklės Next firmos striukę. Tinkama pavasariui-rudeniui. Dydis UK10 (38 EUR). Kaina 17.50 eur.

http://www.skelbiu.l...e-23531731.html
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2016 03 04, 21:26)
NEXT firmos naujas paltukas

Parduodu NEXT firmos visiškai naują paltuką, tamsiai mėlynos spalvos su stilingu užtrauktuku, kišenės dekoruotos užtrauktukais, o pačios užsisega sagutėm, rankovės taip pat dekoruotos su užtrauktukais kurie atsitraukia. Ant liemens dedasi diržas. Galima užsitraukti pilnai paltuko užtrauktuką ir užsegti apykaklę. Dydis nurodytas 8 ir europietiskas 36. Tačiau manau jis puikiai tiktu ir M dydžiui, kadangi nėra ankštas, ilgos rankovės, komfortiškas. Kaina- 51 Eur. 176 Lt, (Pirktas už- 325 Lt/94.09Eur.) Už siuntimą prašysiu susimokėt pačioms, jei to prireiktu.

user posted image

paltukas

Atsakyti
Nauji madingi Next džinsai su elastanu ir dirželiu. Saikingai plėšyti. Dydis 18. Kaina 17 Eur.
user posted image
Nauja daili Next suknelė. Dydis 16. Kaina 22 Eur.
user posted image
Nauji:
Nauja Next palaidinė. 16 dydis. Modelis kaip pirmoje foto, spalva-kaip antroje. Kaina 11 Eur.
user posted image
user posted image
Nauja Next palaidinė. 16 dydis. Kaina 9 Eur.
user posted image
Perkant abi, kaina 18 Eur.
Reikalui esant galiu atsiųsti realias rūbų foto.
Vilnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulegraaza: 22 rugpjūčio 2016 - 17:06
Next vilnonis švarkas 12 d. Ilgis 65 cm, pečių plotis 42 cm, liemuo 41 cm, rankovė 61,5 cm, nuo pažasties 45 cm. Vilna 98%+ lycra. 10 EUR:
user posted imageuser posted image

Next kostiumėlis 12 d. Švarkelio ilgis 59 cm, liemuo 43 cm, rankovė 61 cm, nuo pažasties 44 cm. Kelnių ilgis 99 cm, vid.siūlė 75 cm, liemuo 41 cm. Poliesteris 64%, viskozė 34%, elastanas 2%. 13 EUR:
user posted imageuser posted imageuser posted image

Next vasarinė palaidinė 12 d. Priekyje ant krūtinės sagutės, nugaroje užrišamas dirželis. Ilgis 71 cm, plotis tarp pažastų 48 cm, liemuo 43 cm. Medvilnė. 3 Eur.

Next gofruotos medvilnės plonas džemperiukas L d. Rašo 8 d. , atitinka L. Ilgis gale 53 cm, priekyje 51 cm, plotis tarp pažastų 51 cm, liemuo 44 cm. Medvilnė. 3 Eur.
user posted image

NEXT sarafanas 10 d. Ilgis 95 cm, plotis tarp pažastų 44 cm, liemuo 39 cm, klubai 51 cm. Su pamušalu, nugaroje užtrauktukas. Medžiaga tampri. Poliesteris 64%+viskozė 34%+elastanas 2 %. 8 Eur.

Atsakyti
STILINGI MADINGI BEI ORIGINALUS MODELIUKAI wub.gif ASORTIMENTAS NUOLAT PILDOMAS mirksiukas.gif 4u.gif TAIKOMOS NUOLAIDOS 4u.gif SUDAROMI STILINGI KOMPLEKTUKAI wub.gif 4u.gif

http://www.supermama...?...028439&st=0

user posted image

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Next megztukas-marskinukai, dydis S. Ismatavimai: ilgis nugarytej iki megztuko galo 65cm, plotis tarp pazastu 44,5cm, rankove nuo megztuko pradzios 68cm. Kaina 17 euru.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Naujas NEXT megztukas su MERINO VILNA, plonas bet l. siltas. Kaina 35 eu.
user posted image

Vilnius
I AZ
Papildyta:
Next nauji bateliai 35 d.
Man mazoki, atitinka 35 dydi, siaurai kojai. Odos pakaitalas, viduje oda. Vidpadis apie 22,5 cm. Kaina 30 eu.
user posted image

Vilnius
I AZ
Papildyta:
Nauja NEXT suknele l. daili 36 dydzio. Puikiai tinka prie megztuko.
Labai grazi tiks ir progai ir kasdien, storesnes medziagos. Dydis 36. Man deja didoka. Kaina 40 eu.
user posted image
Atsakyti
Superine madinga Next striukyte rudeniui, UK8 musu 36 dydzio, kelis kartus pasipuosiau, bet man reiketu dydziu didesnes, moketa 60 Eur, atiduosiu uz 40 Eur

user posted image

Naujas seksualus tamprus Next sijonukas su uztrauktuku UK8 musu 36 dydzio, moketa 38 Eur, atiduosiu uz 35 Eur, nes ne mano dydis.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 08 spalio 2016 - 10:26

Naujas NEXT megztukas su MERINO VILNA, plonas bet l. siltas. Kaina 35 eu.
user posted image

Man mazoki, atitinka 35 dydi, siaurai kojai. Odos pakaitalas, viduje oda. Vidpadis apie 22,5 cm. Kaina 30 eu.
user posted image

PARDUOTA
user posted image

Vilnius
I AZ
Atsakyti
nAUJA, TIK BE ETIKETES

S TIK 18EUR

user posted image

Atsakyti

user posted image

Naujas NEXT megztukas su MERINO VILNA, plonas bet l. siltas. 36 d, dydis atitinka, splava kaip nuotraukojeKaina 30 eu.
user posted image

Vilnius
I AZ
Atsakyti