Įkraunama...
Įkraunama...

Next

Nauja daili next suknelė. Tiks bet kokiai progai ar kasdienai. Dydis 16. Kaina 19 Eur. Vilnius
user posted image
Atsakyti
NEXT VINTAGE nauji šortai didesniam vyrukui-34d.ilgis-57,per liemenį-46,reguliuojasi iš vidaus raištukais.kaina-15eur

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
NEXT firmos nauja suknelė. Tamsus burgundiško vyno spalvos audinukas padailintas mielomis gėlėmis wub.gif Krūtinės sritis papuošta raukinukais wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką - nugarytėje - užtrauktuką mirksiukas.gif Madingas ilgis - 96 cm. Dydis - 12. Kaina tik 9 €.

user posted image

user posted image

user posted image

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
NAUJA Next suknele M/L dydis, 20 eur.

user posted image

NAUJOS NEXT basutes 37,5 dydzio, 25 eur.
Vidpadis 23,8 cm.

user posted image

http://public.fotki....rubai-pizamos1/
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2016 03 29, 19:36)
Parduodu: nauja plono džinso suknelė Iš NEXT  - 20 Eur

Dydis 14 Tall (atitinka L dydį)

user posted image

Alytus
Siunčiu, į AŽ

PARDUOTA ax.gif
Atsakyti
NAUJA NEXT blankios rožinės spalvos suknelė, per visą nugarą užtrauktukas, labai stilingai atrodo, dydis UK8 (EUR36/38), tempiasi, su pamušalu, kaina 25 eurai.
user posted image user posted image

user posted image user posted image

Kaunas, tik siunčiu.
Rašyti į až.

Atsakyti
Idealios būklės vyriški NEXT marškinėliai M dydis.Ilgis-69cm.,per paž.-50cm.Ilgis-68cm.,plotis-49cm.,pečių plotis-40,5cm.
KAINA-5 € +p.i.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nauja daili Next suknelė. Tiks bet kokiai progai ar kasdienai. Dydis 16. Kaina 19 Eur. Vilnius
user posted image
user posted image

Atsakyti
Naujas Next uk 6, kaina 13 eur
user posted image
Atsakyti

1. Vieną kartą užsivilktas Next paltukas-kardiganas. Man mažokas. Dydis UK 10, kas atitinka 38. Kaina 20 Eur.

user posted image
2. Naujas ir labai fainas Next švarkelis, viduj su pamušalu. Pirktas dar, kai buvo litai, bet aš jį išaugau taip ir neapsivilkusi. ax.gif Dydis UK 10- tai būtų 38. Kaina 29 Eur.

Išmatavimai: rankovė nuo peties- 63 cm , rankovė nuo pažasties- 44,5 cm , ilgis- 57 cm , plotis- 44 cm , plotis tarp pažastų- 47,5 cm, pečių linija - 40 cm.

user posted image

Per až. 4u.gif
Atsakyti
NEXT firmos nauja suknelė. Tamsus burgundiško vyno spalvos audinukas padailintas mielomis gėlėmis wub.gif Krūtinės sritis papuošta raukinukais wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką - nugarytėje - užtrauktuką. Madingas ilgis - 96 cm. Dydis - 12. Kaina tik 9 €.

user posted image

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Nauja Next palaidinė. 16 dydis, man atrodo šiek tiek didinta. Modelis kaip pirmoje foto, spalva-kaip antroje. Kaina 12 Eur.
user posted image
user posted image
Nauja Next palaidinė. 16 dydis, man atrodo šiek tiek didinta. Kaina 10 Eur.
user posted image
Perkant abi, kaina 20 Eur.
Reikalui esant galiu atsiųsti realias palaidinių foto.
Vilnius

Atsakyti