Aš, pavyzdžiui, norėčiau, kad kitais metais Lietuva nusiųstų kokią lietuvišką dainą. Užteks to angliško teksto. Reikia paeksperimentuot
Monteverte, tik viena Ispanija ir išpuolė? Man tai penkios šalys
Šveicarija
Norvegija
Malta
Vengrija
Ukraina
Papildyta:
Soled> Paimti šitie jau
Šveicarija
Norvegija
Malta
Vengrija
Ukraina
Papildyta:
Soled> Paimti šitie jau
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 09, 13:34)
Monteverte, tik viena Ispanija ir išpuolė?
Viena. Ir tikrai nesakyčiau, kad tai mano dūšia, nes testo neapgaudinėjau. Vadinasi blogas testas, netikėkit
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 09, 12:54)
Laisvas
Tvarkoj, jamu. Su visu bendu.
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 09, 13:12)
Papildyta:
Kas dar nežinot už ką sirgt finale, tai prašom išsiburti T.y. pasitikrinti su kuriais EV dalyviais jūs labiausiai derat
http://matchmaker.eurovision.tv/
Vokietija
Na Vilijos pasisakymai tikrai labai negražiai nuskambėjo Gaila aišku, kad nepatekom, bet ne pasaulio pabaiga...
Klausykit, mergos, o čia dar vaikinukų kokių laisvų yra?
QUOTE(Holivudė @ 2014 05 09, 14:01)
Klausykit, mergos, o čia dar vaikinukų kokių laisvų yra?
Kazi kazi, va man kaip aklai vistai grudas baltarusiai papuole po ranka...
QUOTE(Zivilka @ 2014 05 09, 13:22)
dėl baltarusių panašumo į ruki vverch visiškai nepritariu<...>
Oj baltarusis tai man užnešė viskuo į Robin Thicke-įvaizdis, manieros, melodija...
Bet ir šiaip nemažai papūgų šiais metais
Šeštadienį įdomu bus žiūrėti vien dėl to, kad nėra vienos išsiskiriančios dainos, sunku spėt kas nugalės. Taip dar įdomiau.
Aš jaučiu už Graikiją- išsiskyrė man jų muzika iš viso konteksto ir publikai matės nerealiai patiko
Pagalvojau, jei LT United būtų šiemet pasirodę, gal visus, ir tą pačią Conchitą, nunešę būtų.
nu va, ne man vienai.
Jo, bus kokie treti. O kas laimės, neįsivaizduoju net. pavyzdžiui, man pernykštė nugalėtoja - labai šiaip sau. Aš visada jaučiu simpatiją prancūzams
-----
Slovėnija ir Armėnija - dvi šalys kažkodėl iškrito man.
QUOTE(kkamon @ 2014 05 09, 11:38)
Slovėnė kažkuo buvo panaši į Viliją, bet balsas koks stiprus, viskas atidirbta.
nu va, ne man vienai.
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 09, 12:12)
Oi, man tai latviukai nei iš tolo netraukia iki šveicarų Aš apskritai galvočiau, kad šveicarai į penketuką pateks
-------
Papildyta:
Kas dar nežinot už ką sirgt finale, tai prašom išsiburti T.y. pasitikrinti su kuriais EV dalyviais jūs labiausiai derat
-------
Papildyta:
Jo, bus kokie treti. O kas laimės, neįsivaizduoju net. pavyzdžiui, man pernykštė nugalėtoja - labai šiaip sau. Aš visada jaučiu simpatiją prancūzams
-----
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 09, 14:46)
Viena. Ir tikrai nesakyčiau, kad tai mano dūšia, nes testo neapgaudinėjau. Vadinasi blogas testas, netikėkit
Vilytė man teko
QUOTE(Ūla @ 2014 05 09, 14:26)
Jo, bus kokie treti. O kas laimės, neįsivaizduoju net. pavyzdžiui, man pernykštė nugalėtoja - labai šiaip sau.
Aš visada jaučiu simpatiją prancūzams
-----
Aš visada jaučiu simpatiją prancūzams
-----
Aš irgi niekad nebūčiau atspėjus, kad laimės Danija pernai Man vidutinė daina pasirodė. Buvau už Italiją
Prancūzai šiemet faini- juokinga daina ir geras bumsas
----
Atitiko kirvis kotą
QUOTE(eglegle @ 2014 05 09, 14:29)
Vilytė man teko
geeeras Kažkodėl buvau pagalvojus, kad gal čia tik keli įtraukti į sąrašą. o pasirodo ,visi Tik nesuprantu kodėl man net 5 išpuolė, ir visi gana skirtingi