Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014

QUOTE(odriana @ 2014 05 09, 12:05)
Kam fainas, o kam ne  biggrin.gif

Jūs čia pajuokavote ar rimtai?  lotuliukas.gif

Aš apie rūbus, raudonas šviesas, jei jūs nesuprantate. manau, kad baltarusiai, kadangi irgi slavai, masiškai už lenkes balsavo. Taip pat gal dar Slovėnija, Ruminija įtariu daug, net Makedonija turbūt, nes jiems tai gana artima.
Atsakyti
Gaila, kad Vilija susirišo kasą. Įsivaizduokit, kaip įsielektrinę būtų palaidi biggrin.gif
Atsakyti
Įspūdžiai iš pusfinalio neitin. Kai pradėjo skelbti patekusius į finalą - likau nustebus. Maniau, kad nei Baltarusija nei Malta nepateks, bet Europos žiūrovai sumąstė kitaip biggrin.gif

Mūsų šalies pasirodymas galėjo būti ir geresnis. Bent jau vaizdine prasme tai tikrai - mačiau sceną iš arti, sceną iš toli ir sceną, apgaubtą dūmų. Ypač tuose trumpuose pakartojimuose-priminimuose, kurį numeriuką reik spausti norint balsuoti. A kas sumąstė, kad mūsų Vilijai nereikia jos akių ir kameros (t.y. žiūrovų) kontakto, manau, tam žmogeliui vaizdo režisieriaus karjera nesišviečia. devil.gif

Ir šiemet kažkokia, stiprių, žemų balsų moterų eurovizija. Paradoksas, mes su MB nusprendėm, kad vakar moteriškiausiai ir gležniausiai flirt.gif brunette.gif atrodė bei su žiūrovais flirtavo...Conchita. lotuliukas.gif bigsmile.gif

Kas laimės euroviziją neįsivaizduoju. Labai įdomu, kaip gyvai atrodys UK bei Ispanija. Iš jau pasirodžiusių labiausiai patiko Nyderlandai ir Austrija. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 09, 07:26)
Viskas, žinau kas mano favoritai, šeštad balsuosiu už Germany
Elaiza - Is It Right! (Germany) 2014 (2)

Skamba ir atsimerkus ir užsimerkus....
V.Ž. pas mane visą rytą skamba

Ir į mano favoritus įeina drinks_cheers.gif Apskritai, man visos neblogos to 5eto dainos šiais metais(išskyrus Ispaniją. nos jos visos dar kaip ir negirdėjau, gal pasikeis nuomonė)

QUOTE(Monteverte @ 2014 05 09, 08:51)
O ką Vilijos daina buvo neįsimenama? Jau attention bet kas turėjo rėkauti iš klausęs, jei kitų žodžių neatminė smile.gif

Tai tik žodis Attention įsimintinas. Bet dar ir melodija turi būti įsimintina smile.gif

QUOTE(Monteverte @ 2014 05 09, 09:03)
Vadinasi kaip kam, man iš karto įsimini, kai išgirdau ir pasakiau, kad tik ji šiemet gali važiuoti atstovauti.

Man įsiminė dėl to, kad buvo kitokia, įdomesnė, būtent dėl to, kad labai neeurovizinė. Bet iš karto pasakiau, kad tai toli gražu ne pirmo pasiklausymo daina. Nu per didelis neformatas Eurovizijai smile.gif Šiais metais to neformato ne tiek jau daug ir buvo -Azerbaidžanas, Gruzija g.gif
Aš per Lt atranką buvau dar už vieną dainą, kuri turėjo tikrai gerą ir įsimintiną priedainį, bet kurią komisija išeliminavo(Zasimauskaitė su daina "Blowing out cobwebs)

QUOTE(linamog @ 2014 05 09, 10:23)
Beje, man baltarusio dainele visai smagi, tas ritmukas toks kabinantis. Ir pats toks juokingas, save pateikia kaip pyragiuka, nu tebunie, tegu jis taip galvoja. biggrin.gif

Beje, ar jis uzimtas?

Laisvas irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
http://tv.lrytas.lt/...129091397290860 kraupu:D
Papildyta:
http://tv.lrytas.lt/...129091397290860 ar matėt? biggrin.gif
Atsakyti
na ką...labai gaila,kad taip ir nepatekom į finalą verysad.gif nors nebuvo nei mano daina,nei mano atlikėja,nuoširdžiai jai linkėjau sėkmės 4u.gif
šiandien ryte per LRT radiją klausiausi interviu su Samu...tai pritariu jo žodžiams,kad reikėtų mums parodyti lietuviškumą,kažko panašaus į Aistės"strazdą"...
Vilija labai jaudinosi,buvo pats prasčiausias iš visų jos pasirodymų verysad.gif garso visai nebuvo,bet čia jau ne jos,o jos komandos kaltė-buvo repeticijos,girdėjo,matė,bet išvadų nepadarė...galbūt jau reikėtų pamastyti apie kitą komandą g.gif
"Paklausta, ar ateityje dar ketina bandyti laimę „Eurovizijoje“, mergina atsakė: „Nebent ne už Lietuvą. Moku daug kalbų“.-vėl aiškiai praleista proga patylėti...

Atsakyti
QUOTE(Delfine @ 2014 05 09, 10:24)
Tik va stebino, kad šveicarai švilpikai praėjo, o va panašią dainą dainavę latviai (lyderis jų gi vokietis - Vokietija galėjo prabalsuoti) - ne...

Oi, man tai latviukai nei iš tolo netraukia iki šveicarų biggrin.gif Aš apskritai galvočiau, kad šveicarai į penketuką pateks g.gif

QUOTE(Soled @ 2014 05 09, 11:00)
O aš visai nesistebiu dėl Šveicarijos. Juk seniai aišku, kad eurovizijoje toli gražu ne vokalo stiprumas svarbiausia. Man patiko jų daina, gera nuotaika ir šiaip labai faini vyrukai 4u.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Charizmatiški bernai biggrin.gif Pagrindnis vokalistas labai gražiai su kamera dirbo, kamera praktiškai nepaleido jo žvilgsnio ir šypsenos. Pastebėjau, kad toks filmavimas dažnai padeda atlikėjams.

QUOTE(odriana @ 2014 05 09, 11:05)
Beje, dėl šveicarų... Balti marškinukai, juoda liemenė ir smuikelis - ir kur aš tai mačiau? biggrin.gif

Aš tai kiek prisimenu, smuikelio panaudojimo Eurovizijoje pradininku gali save laikyti mūsiškis iš LT united biggrin.gif Net ir labai panašiai kaip E. Belickas šveicaras ir atrodė, kai ėjo link būgno su smuiku biggrin.gif

QUOTE(kuti kuti @ 2014 05 09, 12:48)
Ir šiemet kažkokia, stiprių, žemų balsų moterų eurovizija. Paradoksas, mes su MB nusprendėm, kad vakar moteriškiausiai ir gležniausiai flirt.gif  brunette.gif atrodė bei su žiūrovais flirtavo...Conchita.  

lol lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
Kas dar nežinot už ką sirgt finale, tai prašom išsiburti laugh.gif T.y. pasitikrinti su kuriais EV dalyviais jūs labiausiai derat laugh.gif
http://matchmaker.eurovision.tv/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 09 gegužės 2014 - 12:20
QUOTE(audrikea @ 2014 05 09, 11:07)
šiandien ryte per LRT radiją klausiausi interviu su Samu...tai pritariu jo žodžiams,kad reikėtų mums parodyti lietuviškumą,kažko panašaus į Aistės"strazdą"...

Ir kam butu patikes tas strazdas db?niekam butu baisiau nei baisu schmoll.gif
ar kazkatokio tipo.. per niuru.
as tai svarstau galimybe eit statyt uz konchita bet nzn kur lotuliukas.gif noreciau kad laimetu man daina ausyse skamba o gal dar or del to kad joje (dainoje ) "randu" save...
Atsakyti
Man tai atrodo garbingiausia Vilijai būtų tiesiog pasakyt - nu nepavyko,nepatiko Europai daina, bet tai ne pasaulio pabaiga. Ir nereikia kaltint Lietuvos dydžio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kkamon @ 2014 05 09, 13:04)

tai va šitą kraupumą tos kvaišos backės ir padarė vakar doh.gif spygalkos nenormalios cool.gif Nesuprantu kas joms pasidarė ir kaip Vilija dar gali su jomis po to bendrauti, padėjusi ji ant visko, tai jei šitaip, tai sakau, jos karjera baigta ax.gif Iš klaidų reikia mokytis, nuo jų nebėgti.
Atsakyti
nesupratau dėl balsų, buvo užrašas, skambinkit arba smsminkit, ką šnekėjo, nelabai klausiausi, tai ką, mano balsai neužskaityti buvo? o pinigus vis tiek turbūt nuskaičiuos

dėl baltarusių panašumo į ruki vverch visiškai nepritariu, nes tada man būtų nepatikę. ruki nemėgau nei jų aukso laikais, nei dabar, kai pir aplamai rusiškos estrados. man baltarusių dainoj skambėjo pora latino muzikos akordų ir jo tie judesiukai klubų kraipymas priminė salsa. o kaip žinia latino neturi nei pradžios nei pabaigos, ir ji niekada nepasens, kaip flamenko ar pan. ir aplamai jauni liekni vaikinukai su klasikiniais kostiumukais,gerai judantys (kad ir LT United) geriau nei kokia rėkalė su kostiumu iš serijos nesusipratimas
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 09, 13:12)
Kas dar nežinot už ką sirgt finale, tai prašom išsiburti laugh.gif T.y. pasitikrinti su kuriais EV dalyviais jūs labiausiai derat laugh.gif
http://matchmaker.eurovision.tv/

Ispanija biggrin.gif
Atsakyti