Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014

QUOTE(Monteverte @ 2014 05 09, 08:53)
Pojavias dėl to jau ir krito žemyn, nes blokavo lietuvius airijoj, gr. britanijoj, norvegijoj ax.gif Ir manau, kad dabar mums labai bus sunku eurovizijoje, praktiškai galima nebedalyvauti ax.gif

manau, kad neblokavo tų balsų. Tik kad nuo pernai pusę balo sudaro komisijos balsai, tai va taip ir gavosi.. Na, bet taip - ir toliau bus tas pats, taigi jau reiks tik laaabai gražias dainas siųst, kad ir komisijom patiktų, ir nekaimynams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2014 05 09, 11:12)
Vajė, atsirado skoninga ir nevėluojanti.  biggrin.gif

Aš ne apie save, o dainą ir atlikėją smile.gif O šiandien klipą dar pažiūrėjau pirmą kartą lotuliukas.gif swoon.gif
Atsakyti
Turint omenyje rezultatus visai nenustebciau jei laimetu Ausrtija sus savo Koncita. nes neskaitannt vaizdelio daina labai grazi ir stipri. Dar labai patiko Slovenijos daina.
Atsakyti
Vilija tiesiog savo pasisakymais parodė savo veidą. Čia lygiai tas pats kaip ir apie prezidento rinkimus kalbėjo arba per aukojimo vakarą biggrin.gif Žodžiu mergaitė neverkė, bet išsiverkė žodžiais, paskui galbūt ir pasigailėjo, gal šalia nebuvo žmogaus kuris sustabdytų tokius žodžius (kaip Valinskas biggrin.gif) O šiaip aš nieko nesitikėjau nuo pat pradžių, tai ir nesu nusivylusi ar kažkokia pagiežinga ant kitų šalių. Net ir Lenkes, kaip į jų pasirodymą pažiūrėsi, jeigu žiūrėsi vien į papus tai paus ir matysi..o aš žiūrėjau kaip į sarkazmą, tai visai gerai ir susižiūrėjo biggrin.gif
O kalbant apie Viliją, tai jautėsi jos susijaudinimas, o kurios gi čia narės prieš EV gyrė, kad kokia Vilija profesionali, kiek konkursų dalyvavus..nu nejuokaukit, mergaitė buvo persigandusi ir neatsipalaidavusi smile.gif

O aš palaikau Olandiją, Vengriją, Austriją ir būsių nepopuliari, bet Rusiją..nu man pasirodymas buvo atidirbtas, gražus, o ir daina skamba galvoje smile.gif

O dabar dar perskaičiau kad Rusijos sesutėms tik po 17 metų, dar labiau žavi jų pasitikėjimas, ir su politika jos neturi nieko bendro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollie: 09 gegužės 2014 - 10:40
QUOTE(oziarage @ 2014 05 09, 10:46)
Atleiskite, mielosios aukščiau pasisakiusios, bet, jeigu Jums patiko Baltarusija vakar tai...Jūs pavėlavote su skoniu kokius 17 metų, judesiukai (bože moy!!!!), pigi melodija, žodžiai, nu gryni ruki verchai blink.gif

Bet kodėl praeitį reikia užmiršti? Aš šiuo metu kaip tik 90-ųjų klausausi dažnai ir kaifuoju tongue.gif
Šiaip man baltarusija šiemet ne očien', bet negaliu sakyti, kad baisu
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 09, 11:45)
Bet kodėl praeitį reikia užmiršti? Aš šiuo metu kaip tik 90-ųjų klausausi dažnai  ir kaifuoju tongue.gif

Aha, sitoj vietoj pritarsiu. Tame laikmety istisi lobynai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2014 05 09, 10:51)
Šveicarija? Jūs turbūt juokaujate - vaikinas švilpauti moka,bet balsiukas tooooks silpnas  doh.gif  Tikrai nemaniau, kad Europa ir teisėjai balsuos už pigų ir vulgarų lenkių pasirodymą - pasirodo, klydau  doh.gif 
Nustebino, kad pateko ir Malta bei graikai su savo triukšmu...  schmoll.gif

Nustebau, kad nepateko Izraelis bei Makedonija - man atrodė gana stiprios ir įsimenančios dainos.

Labai fai šveicaras, nešnekėkit. Grožis slypi paprastume ax.gif
Kur tas pigumas pas lenkes? Kad papai turbūt natūralūs? pažiūrėkite koks šou buvo, kokios šviesos, kokie rūbai. Atskleidė slavizmą smile.gif

Malta tai taip, nustebino, nes tokia perdaug įvairi daina, nėra vieno tempo, ritmo.

Dėl šių ir aš labai nustebau

Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2014 05 09, 11:09)
Na nemanau, kad blokavo lietuvių balsus, būtų grynas sabotažas.

Kad jie kaip suprantu nebeturi kaip balsuoti, tik iš tokių kaip teo abononetų dabar priima ar ne? Juk pernai kažkokias kalbas girdėjau, dėl Pojavio visi nusiminę buvo, kad tos šalys, kur mūsų daug nepribalsavo
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 09, 12:50)
Labai fai šveicaras, nešnekėkit. Grožis slypi paprastume ax.gif
Kur tas pigumas pas lenkes? Kad papai turbūt natūralūs? pažiūrėkite koks šou buvo, kokios šviesos, kokie rūbai. Atskleidė slavizmą smile.gif

Kam fainas, o kam ne biggrin.gif

Jūs čia pajuokavote ar rimtai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 09, 10:50)
Kad jie kaip suprantu nebeturi kaip balsuoti, tik iš tokių kaip teo abononetų dabar priima ar ne? Juk pernai kažkokias kalbas girdėjau, dėl Pojavio visi nusiminę buvo, kad tos šalys, kur mūsų daug nepribalsavo
manau kad nesąmonė, įprasta sąmokslų teorija biggrin.gif ..tiesiog daug kas pamiršta ar nežino, kad 50proc balsų iš kiekvienos šalies skiria komisijos, tai balsuok nebalsavęs, jei iš komisijos niekam daugiau nepatiko.
Atsakyti
Tegul pagaliau laimi vyras(ai) euroviziją, atsibodo tos mergų pergalės lotuliukas.gif Aš už sexy šveicarus, bet neprieštarausiu, jei ir armėnas laimės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2014 05 09, 12:06)
manau kad nesąmonė, įprasta sąmokslų teorija biggrin.gif ..tiesiog daug kas pamiršta ar nežino, kad 50proc balsų iš kiekvienos šalies skiria komisijos, tai balsuok nebalsavęs, jei iš komisijos niekam daugiau nepatiko.

Kad komisijos juk jau nebebuvo. Žiūrovai su komisija praleido Pojavį į finalą, o finale jis vos ne paskutinis buvo, nes komisija nebebalsavo ir nebeleido Airijai, D.Brit., Norvegijai tiek balsų mums duoti kaip anksčiau.
Ar ne taip? g.gif
Atsakyti
Vilijos pasirodymas, atlikimas visiškai nepatiko. Iš to pusfinalio mano nuomone prasčiausiai sudainavo, nes net reikėjo televizorių pasigarsinti. Slovėnė kažkuo buvo panaši į Viliją, bet balsas koks stiprus, viskas atidirbta. smile.gif Aš už Olandus smile.gif
Šiandien, kai perskačiau delfyje jos tą interviu, žodžiu neturiu, jaučiasi įskaudintas vaikas negavęs saldainio, jau mat ir Lietuva bloga paliko, per maža:)
Atsakyti