Sveikos
Na ką, ech, apmaudu, kad nepatekome, manau, tikrai buvome verti finalo
Viliją noriu pagirti - man ji labai patiko, gražiai sudainavo, judėjo scenoje, o jau akys tikrai žibėjo tokia nesumeluota energija ir šelmiškumu... Kaip ir Užkuraitis, taip ir aš likau nustebusi, kai pradėjo skelbti rezultatus...
Šveicarija? Jūs turbūt juokaujate - vaikinas švilpauti moka,bet balsiukas tooooks silpnas
Tikrai nemaniau, kad Europa ir teisėjai balsuos už pigų ir vulgarų lenkių pasirodymą - pasirodo, klydau
Nustebino, kad pateko ir Malta bei graikai su savo triukšmu...
Apie baltarusį ir jo sūrio pyragą išvis patylėsiu - su tokia baisia anglų tartimi geriau jau išvis nedainuoti, o pati daina ir šou priminė tikrai ne 2014 metus
Nustebau, kad nepateko Izraelis bei Makedonija - man atrodė gana stiprios ir įsimenančios dainos.
Kiek žinau, kitais metais - EV jubiliejus. Labai norėtųsi kažkokių esminių permainų. Darosi labai nuobodu... Ir tą sakau tikrai ne dėlto, kad mes nepatekome. Tokia mintis jau kirba nuo praeitų metų.
Beje, tikrai keistas buvo momentas, kai jau lyg ir turėjo skelbti rezultatus, bet dar sykį "pasigrožėjome" dainių pakartojimais...
Žinot, kas tikrai nuoširdžiai patiko? Ogi tų šokėjų-mėgėjų pasirodymas
Buvo žaisminga, nuotaikinga ir tiesiog smagu
Finale palaikysiu Italiją - man labai patinka italų kalba, tokia aistringa, o ir daina visai "kabina".
Geros dienos