Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014

QUOTE(Delfine @ 2014 05 09, 09:24)
Tik va stebino, kad šveicarai švilpikai praėjo, o va panašią dainą dainavę latviai (lyderis jų gi vokietis - Vokietija galėjo prabalsuoti) - ne...
negalėjo balsuoti, nes turėjo balsavimo teisę antrame pusfinalyje. Ir kažin ar vien dėl tautybės būtų balsavę, vokiečiai ne tokia tauta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfine @ 2014 05 09, 10:24)
Tik va stebino, kad šveicarai švilpikai praėjo, o va panašią dainą dainavę latviai (lyderis jų gi vokietis - Vokietija galėjo prabalsuoti) - ne...

Uoj, nu mano kuklia nuomone, latviukams tolokai iki sveicaru...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Vakarykštis pusfinalis tikrai stipresnis buvo, daug gerų pasirodymų. Labiausiai patiko Austrija ir Šveicarija. Končita tai tikrai sužibėjo kaip feniksas iš pelenų, net kvapą užgniaužė bigsmile.gif O dėl Lietuvos, tai taip ir maniau, jog nepateks - nublanko Vilija prieš kitus. Tiesa, jos pasisakymai po visa ko - šlykštūs. Jau matai jai ne lygis Lietuvai atstovaut, eis ji prisigert... fu doh.gif Laukiu finalo, norėčiau,kad laimėtų Šveicarija, Austrija, Armėnija arba Vengrija smile.gif
Atsakyti
Atleiskite, mielosios aukščiau pasisakiusios, bet, jeigu Jums patiko Baltarusija vakar tai...Jūs pavėlavote su skoniu kokius 17 metų, judesiukai (bože moy!!!!), pigi melodija, žodžiai, nu gryni ruki verchai blink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na ką, ech, apmaudu, kad nepatekome, manau, tikrai buvome verti finalo g.gif

Viliją noriu pagirti - man ji labai patiko, gražiai sudainavo, judėjo scenoje, o jau akys tikrai žibėjo tokia nesumeluota energija ir šelmiškumu... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kaip ir Užkuraitis, taip ir aš likau nustebusi, kai pradėjo skelbti rezultatus...
Šveicarija? Jūs turbūt juokaujate - vaikinas švilpauti moka,bet balsiukas tooooks silpnas doh.gif Tikrai nemaniau, kad Europa ir teisėjai balsuos už pigų ir vulgarų lenkių pasirodymą - pasirodo, klydau doh.gif Nustebino, kad pateko ir Malta bei graikai su savo triukšmu... schmoll.gif Apie baltarusį ir jo sūrio pyragą išvis patylėsiu - su tokia baisia anglų tartimi geriau jau išvis nedainuoti, o pati daina ir šou priminė tikrai ne 2014 metus doh.gif

Nustebau, kad nepateko Izraelis bei Makedonija - man atrodė gana stiprios ir įsimenančios dainos.

Kiek žinau, kitais metais - EV jubiliejus. Labai norėtųsi kažkokių esminių permainų. Darosi labai nuobodu... Ir tą sakau tikrai ne dėlto, kad mes nepatekome. Tokia mintis jau kirba nuo praeitų metų.

Beje, tikrai keistas buvo momentas, kai jau lyg ir turėjo skelbti rezultatus, bet dar sykį "pasigrožėjome" dainių pakartojimais... g.gif

Žinot, kas tikrai nuoširdžiai patiko? Ogi tų šokėjų-mėgėjų pasirodymas thumbup.gif
Buvo žaisminga, nuotaikinga ir tiesiog smagu smile.gif

Finale palaikysiu Italiją - man labai patinka italų kalba, tokia aistringa, o ir daina visai "kabina".

Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 09 gegužės 2014 - 10:01
Na antro pusfinalio rezultatai tai kazkoks nesusipratimas. Kaip galejo baltarusiai ir lenkes ir Malta patekt i finala su tokiom dainom. Na lenkes .suprantu, PAPAI VALDO!!! bet baltatusiai tai patyliu, o ir Malta man ispudzio nepaliko kaip ir Norvegija su savo leta neidomia daina. Niekaip galvoj netelpa. Si kart Vilija atrode labai gerai sudainavo irgi, dar patiko Airijos daina kuri irgi nepateko. Nesamone kazkokia. Ir subalsavimo rezultatais ten kazkas iskart nesigavo. Zodziu vel eilines nesamones.
Atsakyti
O aš visai nesistebiu dėl Šveicarijos. Juk seniai aišku, kad eurovizijoje toli gražu ne vokalo stiprumas svarbiausia. Man patiko jų daina, gera nuotaika ir šiaip labai faini vyrukai 4u.gif bigsmile.gif
Dėl lenkių tai tikrai total košmar... lotuliukas.gif
Atsakyti
Beje, kas irgi nepatiko ir netgi nuvylė - tai mūsų dainos vaizdo pateikimas... sad.gif Tikrai labai prastas darbas, net keista, žinant kokie profai ten dirba... Negi LT atstovai to nematė ir nebandė nieko sakyt jiems?
Papildyta:
Beje, dėl šveicarų... Balti marškinukai, juoda liemenė ir smuikelis - ir kur aš tai mačiau? biggrin.gif

Jau net nekalbu apie Airiją, kuri "nukopino" praeitų metų dainą laimėtoją...
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2014 05 09, 11:05)
Beje, kas irgi nepatiko ir netgi nuvylė - tai mūsų dainos vaizdo pateikimas... sad.gif Tikrai labai prastas darbas, net keista, žinant kokie profai ten dirba... Negi LT atstovai to nematė ir nebandė nieko sakyt jiems?
Papildyta:
Beje, dėl šveicarų... Balti marškinukai, juoda liemenė ir smuikelis - ir kur aš tai mačiau? biggrin.gif

Jau net nekalbu apie Airiją, kuri "nukopino" praeitų metų dainą laimėtoją...

Visiškai viskam drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 09, 07:14)
Bet ir mes neatsiliekam ax.gif

Oi atsiliekam smarkiai, lenkų beveik 40 milijonų, mūsų tik 3. biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2014 05 09, 07:53)
Pakankamai mes už save prisibalsuodavom mirksiukas.gif Pojavias dėl to jau ir krito žemyn, nes blokavo lietuvius airijoj, gr. britanijoj, norvegijoj ax.gif Ir manau, kad dabar mums labai bus sunku eurovizijoje, praktiškai galima nebedalyvauti ax.gif

Na nemanau, kad blokavo lietuvių balsus, būtų grynas sabotažas. biggrin.gif Gal greičiau lietuviai nelabai balsuoti mokėjo... Bent jau vakar kai žiūrėjau EV per BBC, tai operatore pranešė, kad tekstinėmis žinutėmis balsuoti negalima, tik skambučiais, o žinant kaip mūsiškiai emigrantai moka anglų kalbą, tai būtų nieko keisto jei daugelis nebūtų įsigilinę ir praeitais (ir šiais) metais į balsavimo tvarką. biggrin.gif

QUOTE(Soled @ 2014 05 09, 08:36)
Sveikos 4u.gif Vakarykštis pusfinalis tikrai stipresnis buvo, daug gerų pasirodymų.

Aš pirmo nežiūrėjau, bet vakarykštis man visai nieko gero. schmoll.gif Ypač pirmos dainos, įdomiau paliko kai austras išėjo. biggrin.gif

Daugelis stebitės, kaip baltarusis pateko, bet, kaip matot, yra kam jis patinka. Aišku, daina ne tokia, kad 1 vietą imtų, bet finale būti gali. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 05 09, 10:46)
Atleiskite, mielosios aukščiau pasisakiusios, bet, jeigu Jums patiko Baltarusija vakar tai...Jūs pavėlavote su skoniu kokius 17 metų, judesiukai (bože moy!!!!), pigi melodija, žodžiai, nu gryni ruki verchai blink.gif

Vajė, atsirado skoninga ir nevėluojanti. biggrin.gif

Atsakyti
Kaip ir dauguma čia, manau, kad Austrija tikrai bus penketuke, kad laimėtų - kažin, nors ką gali žinoti wink.gif

Tiesa, vokiečių daina tokia visai nieko - melodinga, greitai įsimena, manau, kad ir gal bus gana aukštai.

Jei atvirai, tai net neįsivaizduoju, kas gali laimėti... Reikės dar kartą peržvelgti visus finalininkus ir tada pagalvoti smile.gif

Beje, kažkas rašė, kad atspėjo 6 šalis - aš taip pat wink.gif
Atsakyti