Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014

QUOTE(illuminated @ 2014 05 09, 09:10)
Bet tai šlykštynė, atsiprašant...  doh.gif Visi dabar kalti ir blogi, išskyrus ją pačią. Suprantu, visko būna, bet tokie pasisakymai tai tik dar labiau paaštrina viską. Kažkaip ne pirmą jau kartą kyla mintis, kad pasikėlus ji ir net ne truputį  rolleyes.gif

Aš tai manau, kad ji juokavo, ar net kitaip sakė, o pas mus žurnalistai parašė kaip norėjo doh.gif Jau ne kartą taip buvo, tai tikrai nemanau, kad ji ten rimtai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 09, 09:08)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kalbant apie kaimynus.. man labai įdomu, kiek šiemet balsų rusai gaus iš Ukrainos..

Gaus, pilna ten rusų ir juos ginančių ax.gif Galvojat ne vieni už kitus ir opavarė, kad abeji praėjo? mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas čia sakė, kad Mia negražiai apie Viliją atsiliepia:
http://www.delfi.lt/...e.d?id=64741557
Atsakyti
vokietė elaize patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 09, 09:10)
Šiai dienai mano favoritų top 3:

Germany
Netherlands
Norway

drinks_cheers.gif Dar pridėsiu Končitą.

QUOTE(Monteverte @ 2014 05 09, 09:14)
Bet ir mes neatsiliekam ax.gif

Na baik, nėr mum su lenkais ko lygintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 09, 09:42)

Pakankamai mes už save prisibalsuodavom mirksiukas.gif Pojavias dėl to jau ir krito žemyn, nes blokavo lietuvius airijoj, gr. britanijoj, norvegijoj ax.gif Ir manau, kad dabar mums labai bus sunku eurovizijoje, praktiškai galima nebedalyvauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 09, 08:42)
Dar pridėsiu Končitą.
Jei laimėtų Končita, nžn kodėl, bet aš nenustebčiau. Man pvz patiko vakar.
Jau iki lenkų mums tai kaip iki kosmoso.
Db supratau už ką aš myliu tą EV, už tą kad ji neprognozuojama.
Kaip bevartysi, kaip bežiūrėsi, bet be staigmenų lygioj vietoj neapseisi irnesakyk.gif
Einu aš žvilgtelsiu dar karteli į tuos lenkus. Nes vakar nalabai likau supratus.
Atsakyti
Nenustebsiu dėl Končitos ir aš. Daina man tikrai graži. O reikia pasiklausyti be vaizdo, gal dar labiau patiks.
Būsiu už Olandus šeštadienį smile.gif Man jie skamba iš pirmo karto. Kiti nei vienas. Ir scenoje vieninteliai jie man buvo be galo nuoširdūs. Tokie be baimės jausmo.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 05 09, 00:28)
Na Lenkija man tai baisus kosmaras, pati dainos tematika ir pateikimas fui fui. Net austras tokio pasibjaurejimo nesukele. O baltarusio daina man labiausiai patiko, stiliumi kazkuo Rybaka primena. biggrin.gif Ir sorry, nors gyvenu Norvegijoje, bet uz Vilija nebalsavau, nepatinka man si daina visiskai. Neklausyciau jos nei laisvalaikiu, nei masinoj vaziuodama, neskamba. Gal daugeliui taip jei net balsai Anglijoj, Norvegijoj, Airijoj ir taip pat Gruzijoj nepadejo. Arba ziuri daug numuse.

man irgi baltarusiai labiausiai šiam pusfinalyje patiko. faina paprasta daina kažkokiam briedo fone. labai charizmatiškai jie ten atrodė, nuo pat išėjimo į sceną. po EV įsijungiau pažiūrėti jų klipą, tai dieve padėk, jei būčiau jį pažiūrėjusi iki scenos, nebučiau prabalsavusi. neskoninga blondė, ir jis pats ne kažką tam klipe, be šokėjų už nugaros, o atlikimas kaip žinia nėra ypač kokybiškas. žodžiu vaizdas scenoje skyrėsi kardinaliai.
vakar dar vengrą įsijungiau ,afigiena daina, balsuosiu finale.
Vilija nepatiko nei per atranka, nei per konkursą, daina įkyri, išjungčiau radiją, jei išgirsčiau
Atsakyti
Beje, man baltarusio dainele visai smagi, tas ritmukas toks kabinantis. Ir pats toks juokingas, save pateikia kaip pyragiuka, nu tebunie, tegu jis taip galvoja. biggrin.gif

Beje, ar jis uzimtas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 09 gegužės 2014 - 09:30
QUOTE(Salt @ 2014 05 09, 08:27)
Kai pamačiau, kad patenka lenkai ir baltarusiai supratau, kad mes busim out verysad.gif
Labai nustebino, kad Airija liko už borto, nes jiems daug kas ir pergalę prognozavo doh.gif

Aha, aš irgi lygiai taip pat. Jei jau tiko lenkės ir baltarusis, tai mūsų daina - matomai per sudėtinga šįkart pasirodė.
Tik va stebino, kad šveicarai švilpikai praėjo, o va panašią dainą dainavę latviai (lyderis jų gi vokietis - Vokietija galėjo prabalsuoti) - ne...
Airija man patiko labiausiai klipe, gyvai gražus įvaizdis padarytas, bet nebe toks stiprus dainavimas gavosi. Panašu į pernykštį Vokietijos atvejį - klipe puikiai, o gyvai - silpniau. Tik vis tiek Airija žymiai stipriau nei kad Lenkija ar Baltarusija...
QUOTE(Aimeja @ 2014 05 09, 08:47)
Mano nuomone, buvo prastas vaizdo pateikimas. t.y. Vilijos daina turi būti žiūrima tik kartu su šokiu, tik tada jinai ,,žiūrisi'' ir atrodo gerai. Bet to nebuvo. Nesimatė pačio šokio. Tik atskiri judesiai, kurie nesudarė gero vaizdo.

Visai nepatiko operatoriaus darbas. Jokios visumos, pritraukimo esminiais momentais. Pritariančiosios net visai neparodytos. Tuo tarpu lenkių skabėja tai net pakartojimuose įtraukta...
QUOTE(linamog @ 2014 05 09, 08:53)
As jau minejua, kad operatoriaus darbas labai prastas, padriki vaizdai, kadrai.

Aha. Įdomu, ar tiko mūsų komandai, ar viskas vyko kaip suplanuota?
QUOTE(saintlina @ 2014 05 09, 09:08)
kalbant apie kaimynus.. man labai įdomu, kiek šiemet balsų rusai gaus iš Ukrainos..

Jau keletą metų Rusija neduoda nei vieno balo Ukrainai ir Ukraina neduodavo Rusijai. Būtent Eurovizijoje. Vyko konkurencija, o ne protegavimas viena kitos.
Rašyta, kad šiemet Krymo balsai dar skaičiuosis kaip Ukrainos, todėl Rusija gali gauti balsų, nes savi sovietiniai rusakalbiai Kryme masiškai gali balsuoti už Rusiją.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 09, 09:11)
Tai ar dabar girdit visi koks galas palyginus negražus ir akip backės beryšio spiegia ir nepadeda sukurti "choro" Vilijai? Koks durnius viską taip pakeitė?

Paklausykit koks sklandus galas buvo čia:
https://www.youtube....h?v=PWi0zF6bFto

Sutinku, skambejo visai kitaip nei ansciau, likau nusivylusi.
Atsakyti