QUOTE(Salt @ 2014 05 09, 08:27)
Kai pamačiau, kad patenka lenkai ir baltarusiai supratau, kad mes busim out
Labai nustebino, kad Airija liko už borto, nes jiems daug kas ir pergalę prognozavo
Aha, aš irgi lygiai taip pat. Jei jau tiko lenkės ir baltarusis, tai mūsų daina - matomai per sudėtinga šįkart pasirodė.
Tik va stebino, kad šveicarai švilpikai praėjo, o va panašią dainą dainavę latviai (lyderis jų gi vokietis - Vokietija galėjo prabalsuoti) - ne...
Airija man patiko labiausiai klipe, gyvai gražus įvaizdis padarytas, bet nebe toks stiprus dainavimas gavosi. Panašu į pernykštį Vokietijos atvejį - klipe puikiai, o gyvai - silpniau. Tik vis tiek Airija žymiai stipriau nei kad Lenkija ar Baltarusija...
QUOTE(Aimeja @ 2014 05 09, 08:47)
Mano nuomone, buvo prastas vaizdo pateikimas. t.y. Vilijos daina turi būti žiūrima tik kartu su šokiu, tik tada jinai ,,žiūrisi'' ir atrodo gerai. Bet to nebuvo. Nesimatė pačio šokio. Tik atskiri judesiai, kurie nesudarė gero vaizdo.
Visai nepatiko operatoriaus darbas. Jokios visumos, pritraukimo esminiais momentais. Pritariančiosios net visai neparodytos. Tuo tarpu lenkių skabėja tai net pakartojimuose įtraukta...
QUOTE(linamog @ 2014 05 09, 08:53)
As jau minejua, kad operatoriaus darbas labai prastas, padriki vaizdai, kadrai.
Aha. Įdomu, ar tiko mūsų komandai, ar viskas vyko kaip suplanuota?
QUOTE(saintlina @ 2014 05 09, 09:08)
kalbant apie kaimynus.. man labai įdomu, kiek šiemet balsų rusai gaus iš Ukrainos..
Jau keletą metų Rusija neduoda nei vieno balo Ukrainai ir Ukraina neduodavo Rusijai. Būtent Eurovizijoje. Vyko konkurencija, o ne protegavimas viena kitos.
Rašyta, kad šiemet Krymo balsai dar skaičiuosis kaip Ukrainos, todėl Rusija gali gauti balsų, nes savi sovietiniai rusakalbiai Kryme masiškai gali balsuoti už Rusiją.