Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014

QUOTE(linamog @ 2014 05 09, 08:53)
As jau minejua, kad operatoriaus darbas labai prastas, padriki vaizdai, kadrai.

Bet buvo mūsų komanda, buvo repeticijos, nejaugi komanda nesuprato, kad šokis turi būti kartu su daina. Kad va tokia versija niekaip negali būti pateikta žiūrovui. Tikėjau Vilija, beš iš karto po dainos pasakiau, kad nepateks, nes nebuvo vaizdo. Mes tai dar turim atmintyje vaizdą per atranką, kur visas šokis rodomas kartu su daina, bet kiti žiūrovai tai neturi, mato tai ką mato dabar, o dabar -buvo nekaip. schmoll.gif

Laimės Ukraina. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 09 gegužės 2014 - 08:00
QUOTE(pumpica @ 2014 05 09, 08:43)
o jei rimtai - Končitos daina -žiauriai gera unsure.gif bet aš vistiek už armėną būsiu  wub.gif

MB sako, kad ji primena 80-ųjų tokias širdingas, dainingas lenkų dainas, pvz. Marylia Rodovič ar pan. smile.gif
Atsakyti
Aš jau buvau pamiršusi tą jausmą, tą laukimą, kai vardina vardina šalis, o tu lauki lauki savo šalies, ir nesulauki.
Na bet tikrai, mūsų berniukams geriau sekasi EV.
Jaučiu ateis toks metas, kai varu nenuvarys į tą EV.

Bet ir sutapimas, šeštad LT, LV, Estija, Airija, ramiai sėdės ir nereiks parintis nei dėl savų, nei dėl kaimynų, visi už borto.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 09, 08:55)
nea, iš pirmo karto tikrai neįsimenama.. Mes čia ją daug kartų girdėjom, pripratom, mums skamba. Bet pirmąkart išgirdus - tikrai ne. Be to, nublanko ji kažkaip bendram fone  ax.gif

Vadinasi kaip kam, man iš karto įsimini, kai išgirdau ir pasakiau, kad tik ji šiemet gali važiuoti atstovauti.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2014 05 09, 08:47)
Mano nuomone, buvo prastas vaizdo pateikimas. t.y. Vilijos daina turi būti žiūrima tik kartu su šokiu, tik tada jinai ,,žiūrisi'' ir atrodo gerai. Bet to nebuvo. Nesimatė pačio šokio. Tik atskiri judesiai, kurie nesudarė gero vaizdo.

drinks_cheers.gif Kažkaip prastai buvo su filmavimu ax.gif

QUOTE(Monteverte @ 2014 05 09, 08:51)

Moterys už lenkių papus nubalsavo? smile.gif

Ne, Lenkija išskirtinis atvejis, gi lenkų visoj Europoj ant kiekvieno kampo doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2014 05 09, 09:00)
Bet buvo mūsų komanda, buvo repeticijos, nejaugi komanda nesuprato, kad šokis turi būti kartu su daina. Kad va tokia versija niekaip negali būti pateikta žiūrovui. Tikėjau Vilija, beš iš karto po dainos pasakiau, kad nepateks, nes nebuvo vaizdo. Mes tai dar turim atmintyje vaizdą per atranką, kur visas šokis rodomas kartu su daina, bet kiti žiūrovai tai neturi, mato tai ką mato dabar, o dabar -buvo nekaip. schmoll.gif

ir dar kuodas ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 09, 08:03)

Bet ir sutapimas, šeštad LT, LV, Estija, Airija, ramiai sėdės ir nereiks parintis nei dėl savų, nei dėl kaimynų, visi už borto.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

kalbant apie kaimynus.. man labai įdomu, kiek šiemet balsų rusai gaus iš Ukrainos..
Atsakyti
Šiai dienai mano favoritų top 3:

Germany
Netherlands
Norway
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 05 09, 06:34)
Paklausta, ar ateityje dar ketina bandyti laimę „Eurovizijoje“, mergina atsakė: „Nebent ne už Lietuvą. Moku daug kalbų“. Pasigirdus replikoms, kad gali atstovauti Lenkijai, mat mokanti lenkų kalbą, ji nė kiek nesutriko: „Lenkija didesnė už Lietuvą ir populiaresnė“.

http://www.delfi.lt/...7#ixzz31BpSOhE3

schmoll.gif  ir vėl mes kalti  schmoll.gif

Bet tai šlykštynė, atsiprašant... doh.gif Visi dabar kalti ir blogi, išskyrus ją pačią. Suprantu, visko būna, bet tokie pasisakymai tai tik dar labiau paaštrina viską. Kažkaip ne pirmą jau kartą kyla mintis, kad pasikėlus ji ir net ne truputį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 09, 08:55)
https://www.youtube....jzpH8xmXzT1jU-A
visai geri tie komentarai  smile.gif

Tai ar dabar girdit visi koks galas palyginus negražus ir akip backės beryšio spiegia ir nepadeda sukurti "choro" Vilijai? Koks durnius viską taip pakeitė?

Paklausykit koks sklandus galas buvo čia:
https://www.youtube....h?v=PWi0zF6bFto
Atsakyti
Meet the 26 finalists of the Eurovision Song Contest (Recap)
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 09, 09:05)
Ne, Lenkija išskirtinis atvejis, gi lenkų visoj Europoj ant kiekvieno kampo doh.gif .

Bet ir mes neatsiliekam ax.gif
Atsakyti