Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014

Mano neislavintai klausai aire nusidainavo. unsure.gif

QUOTE(tuktuk @ 2014 05 08, 22:51)
Tigris> turėjau omeny patikimą smile.gif Jei jau patiks, tai patiks kokiu numeriu bedainuotų.

O kas liečia lenkes, tai man asmeniškai jos per didelė beskonybė blush2.gif Ir labai įkyriai rėkė biggrin.gif Bet galiu įžvelgt ir pliusų- pvz gerai, kad vaikus supažindino su tuo, kaip senovėj žmonės mušdavo sviestą ir kaip skalbdavo su ta "lenta" laugh.gif

Man patiko anglu komentaras, sako, mes sulaukiam daug klausimu, ar lenkai turi skalbimo masinas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 08, 23:56)

Kad Izraelis lyg pateko g.gif

nepateko... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2014 05 09, 00:56)
Perskaityta citata EV tema: "Papai gerai, merginom tinka... Atrodo gražiai... Barzda ne..." biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(micefee @ 2014 05 09, 00:58)
Mano neislavintai klausai aire nusidainavo.  unsure.gif
----
Man patiko anglu komentaras, sako, mes sulaukiam daug klausimu, ar lenkai turi skalbimo masinas? biggrin.gif

kad ten labai daugelis pro šalį traukia šiais metais doh.gif Ai, bet tai EV irnesakyk.gif
----
lotuliukas.gif O kažin ar jie suprato kas tas kitas aparatas buvo laugh.gif Nes užsienio forumuose tik viena mintis, kodėl viena tą pagalį "trina" doh.gif
Papildyta:
O ką dar kiti užsienio komentatoriai apie mūsiškės pasirodymą kalbėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 09 gegužės 2014 - 00:14
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 09, 01:05)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
----
lotuliukas.gif O kažin ar jie suprato kas tas kitas aparatas buvo laugh.gif Nes užsienio forumuose tik viena mintis, kodėl viena tą pagalį "trina" doh.gif

O jus galvojat, tas ''pagalys'' ne tam cia buvo parodytas? biggrin.gif biggrin.gif Liuksine provokacija biggrin.gif

MB sake siaip sestadieni nebutu ziurejes, bet del lenkiu butinai ziures biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 08, 23:05)
O ką dar kiti užsienio komentatoriai apie mūsiškės pasirodymą kalbėjo?

As per BBC ziurejau, tai nieko papildomai nekalbejo apart pristatymo.
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2014 05 09, 00:10)
Jei laimės austriškas padaras bus tikrai svieto pabaiga.

Taip daug kas kalbejo, kai ant EV scenos uzlipo ''Lordi'' su savo ivaizdziu...taip kalbejo ir kai jie pradejo rinkti po 12 balu is daugumos saliu biggrin.gif... Na o po n karto perklausos ziurek jau nieko ir nebestebino smile.gif

''Mazumu'' tema dabar ant bangos visoje Europoje... Daina - viena graziausiu, kada nors EV girdetu dainu... Taip kad - labai didele tikimybe...
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2014 05 09, 01:19)
O jus galvojat, tas ''pagalys'' ne tam cia buvo parodytas? biggrin.gif biggrin.gif Liuksine provokacija biggrin.gif

nu tai faktas. bet man tai stipriai per vulgaru ir labai neskoninga rolleyes.gif
kad vyram patiko tai nesistebiu kodel biggrin.gif

Atsakyti
Šiemet pirmą vietą galėtų užimti Rumunija: talentingi, gražūs, turintys charizmą dainininkai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 09, 00:01)
NU? Ka as jum sakiau, kas teisus?
As turiu zinojima, tai tiesiog duota, patinka jums tai ar ne ax.gif

Eikit eikit, vista jus. irnesakyk.gif
QUOTE(pumpica @ 2014 05 09, 00:24)
Nesuprantu, kur ta Vilija strigo g.gif reiks ryt kartojima perklausyt, nes viskas normaliai man pasirode apart prasto vaizdo perteikimo. Ir tikrai nepateko ne del kazkokiu backu ar strigimu biggrin.gif ne visi sedi su superinem klausom prie tv, kad pastebet mini trukumus ir del to nebalsuot smile.gif

Niekur ji nestrigo.
Atsakyti
Viskas, žinau kas mano favoritai, šeštad balsuosiu už Germany

Elaiza - Is It Right (Germany) 2014 (1)
Elaiza - Is It Right! (Germany) 2014 (2)

Skamba ir atsimerkus ir užsimerkus....
V.Ž. pas mane visą rytą skamba sokiai.gif
Atsakyti
Paklausta, ar ateityje dar ketina bandyti laimę „Eurovizijoje“, mergina atsakė: „Nebent ne už Lietuvą. Moku daug kalbų“. Pasigirdus replikoms, kad gali atstovauti Lenkijai, mat mokanti lenkų kalbą, ji nė kiek nesutriko: „Lenkija didesnė už Lietuvą ir populiaresnė“.

http://www.delfi.lt/...7#ixzz31BpSOhE3

schmoll.gif ir vėl mes kalti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 09, 07:26)
Viskas, žinau kas mano favoritai, šeštad balsuosiu už Germany

Elaiza - Is It Right (Germany) 2014 (1)
Elaiza - Is It Right! (Germany) 2014 (2)

Skamba ir atsimerkus ir užsimerkus....
V.Ž. pas mane visą rytą skamba sokiai.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti