Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014

QUOTE(Monteverte @ 2014 05 09, 00:13)
Siaip ta Cleo isties daininga ir pagal amziu labai graziai atrodo, jauniau nei yra, o kojytes kokios wub.gif Viskas su ja gerai smile.gif o si ju daina buvo kaip LT United stilius, ant durniaus, o mes gi norejom, kad musu LT suprastu, o dabar patys ant lenku varom? smile.gif Cia fun daina, negalima rimtai vertinti.

Va butent drinks_cheers.gif kur jus ta klaikuma lenku izvelgiat? BAJERIS CIA...man patiko vieno is vedeju juokas, kai lenkes strikinejo patekusios i finala lotuliukas.gif na tikrai reikia nors kiek humoro jausma tureti...SAUNUOLIAI LENKAI !!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 09, 01:14)
nu bet žinokit tikrai netikiu, kad dėl prastesnio dainavimo nepateko schmoll.gif Esmė juk dainoje. Per didelis neformatas čia buvo tarp visų tralialiūškų.

Esmė - dainoje drinks_cheers.gif Bet visuma susidėjo, kad ir neparankus numeris - po Končitos. Manau, kad tikrai daug kas aptarinėjo tuo metu damą unsure.gif

QUOTE(blackkiss @ 2014 05 09, 01:23)
nu klausyk Meduti biggrin.gif nespėjai susipažint, jau atgal iškišinėji  doh.gif  lotuliukas.gif  o Maltos nei berniukai, nei mergaitė, lyg nerezervuoti biggrin.gif

Na tai gaila man jo, kaip išdavystė gausis... verysad.gif Bet kita vertus, gal net nesupras - daug dirba, užsiėmęs... blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2014 05 09, 01:25)
trbūt,kad laisvas, gali griebt biggrin.gif
---------
Ai, nebenoriu jau ir šito blush2.gif Negimsta meilė nors tu ką. Turėk du 
hihihi.gif

Puiku thumbup.gif Tai ir jemu bigsmile.gif
--------
Nu žiūrėk.... Bet jeigu persigalvotum, tai nesidrovėk, imk iškart biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 09, 00:36)
Nžn kaip kam, bet man asmeniškai šiemet didžiausia mistika tai (patekusioji) Lenkija.

drinks_cheers.gif man tai čia irgi nesuprantamas dalykas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 09, 01:25)
drinks_cheers.gif Gaudot kampą kodėl g.gif . Ogi moterys labiausiai balsuoja ax.gif . Tai negi už moteris balsuos ax.gif

O tai kodėl tada lenkės pateko? biggrin.gif

Su MB aptarinėjom skalbėją jų, sako jis, kad apsilaižė ana kažkaip labai mandriai, ar tai liežuvį iškišo - sakau nežinau, nemačiau, ne į veidus visai žiūrėjau blush2.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 09, 00:38)
Matyt, jei jau žiūrovam daina įstringa, tai nesvarbu ar 1 dainuos, ar paskutinis rolleyes.gif

Na ir kas, kad daina istringa...man pvz latviu daina tiek isipjoce i smegenis, kad antra diena galvoje skamba...bet balsuoti as uz ja nebalsuociau lotuliukas.gif
Atsakyti
Eurovizijos vedėjų daina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 08, 23:32)
nu va, viskas aišku kas kaltas - ogi Kirdeikis lotuliukas.gif Pas Inculto jis irgi buvo laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 08, 23:25)
čia jau būtų neoriginalu. geriau kokį diedą plikai nudepiliuosim ir paleisim  biggrin.gif

nu jo šiaip neoriginalu... teks klijuot ūsus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Maja Di @ 2014 05 08, 23:25)
drinks_cheers.gif Gaudot kampą kodėl g.gif . Ogi moterys labiausiai balsuoja ax.gif .

labiausiai tai ten gėjai balsuoja
doh.gif
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 08, 23:32)
nu va, viskas aišku kas kaltas - ogi Kirdeikis lotuliukas.gif Pas Inculto jis irgi buvo laugh.gif

kažkaip buvo susišvietę, kad jis LT united buvo,, bet tada jo, tada nereikėjo ir tikėtis irnesakyk.gif biggrin.gif
________
bet šiaip stiprių dainų nepateko - Izraelio, Airijos... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Tigris @ 2014 05 08, 23:42)
Va butent  drinks_cheers.gif  kur jus ta klaikuma lenku izvelgiat? BAJERIS CIA...man patiko vieno is vedeju juokas, kai lenkes strikinejo patekusios i finala  lotuliukas.gif  na tikrai reikia nors kiek humoro jausma tureti...SAUNUOLIAI LENKAI !!!!!!  thumbup.gif

prie ko čia humoro jausmas? šlykšti daina man ir tiek...
Atsakyti
Tigris> turėjau omeny patikimą smile.gif Jei jau patiks, tai patiks kokiu numeriu bedainuotų.

O kas liečia lenkes, tai man asmeniškai jos per didelė beskonybė blush2.gif Ir labai įkyriai rėkė biggrin.gif Bet galiu įžvelgt ir pliusų- pvz gerai, kad vaikus supažindino su tuo, kaip senovėj žmonės mušdavo sviestą ir kaip skalbdavo su ta "lenta" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 08, 23:51)

O kas liečia lenkes, tai man asmeniškai jos per didelė beskonybė

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif absoliuti
Atsakyti
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2014 05 09, 00:43)
Esmė - dainoje drinks_cheers.gif Bet visuma susidėjo, kad ir neparankus numeris - po Končitos. Manau, kad tikrai daug kas aptarinėjo tuo metu damą unsure.gif

aha.. iš viršaus Končita, iš apačios - suomiai doh.gif biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2014 05 09, 00:49)
bet šiaip stiprių dainų nepateko - Izraelio, Airijos... unsure.gif

Kad Izraelis lyg pateko g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 09, 01:51)
Bet galiu įžvelgt ir pliusų- pvz gerai, kad vaikus supažindino su tuo, kaip senovėj žmonės mušdavo sviestą ir kaip skalbdavo su ta "lenta" laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Tikrai, niekas nesupranta čia tikrosios lenkių minties cool.gif thumbup.gif

Perskaityta citata EV tema: "Papai gerai, merginom tinka... Atrodo gražiai... Barzda ne..." biggrin.gif
Atsakyti