Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014

QUOTE(saldu kaip du medu @ 2014 05 09, 00:13)
Kad jau gražusis Maltos berniukas papuolė tolyn, tai paraišką dėl jo reiškiu biggrin.gif Ar priklauso jis katrai? bigsmile.gif  blush2.gif Nes jei ne, taaaai...... blush2.gif  flirt.gif
-------
Kaip negražu vedėjo Nikolajaus atžvilgiu būtų unsure.gif Bet gal Tuktuk priims jį atgal į savo šiltą glėbį rolleyes.gif Ar žinojai, Tuktuk, kad jis pianistas?

trbūt,kad laisvas, gali griebt biggrin.gif
---------
Ai, nebenoriu jau ir šito blush2.gif Negimsta meilė nors tu ką. Turėk du lotuliukas.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 09, 00:15)
arba geziukas vengras  biggrin.gif

hihihi.gif
nu įdomi ta geziuko vengro daina, manau ,turi šansų smile.gif
Dar neapsisprendžiu aš iki galo užką sirgsiu ax.gif

QUOTE(Monteverte @ 2014 05 09, 00:18)
tuktuk, neformatas sakai? O kaip islandai? ax.gif Ten tai neformatas.

Man atrodo ,islandai tikrai didesnis eurvizinis formatas rolleyes.gif Priedainis labai greit įsimenamas. Kaip dar vieną neformatą įvardinčiau pvz Azerbaidžaną ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 08 gegužės 2014 - 23:30
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 09, 00:17)
Kitais metais siųsim berną laugh.gif Su jais mums labiau sekasi biggrin.gif

drinks_cheers.gif Gaudot kampą kodėl g.gif . Ogi moterys labiausiai balsuoja ax.gif . Tai negi už moteris balsuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 09, 00:24)
Nesuprantu, kur ta Vilija strigo g.gif reiks ryt kartojima perklausyt, nes viskas normaliai man pasirode apart prasto vaizdo perteikimo. Ir tikrai nepateko ne del kazkokiu backu ar strigimu biggrin.gif ne visi sedi su superinem klausom prie tv, kad pastebet mini trukumus ir del to nebalsuot smile.gif

vietomis back'ai jos dainavimą šiek tiek perrėkdavo g.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 05 09, 00:24)
Db taip staigiai nepamenu. kada mes paskutinį kartą buvome nepatekę į finalą?

Sašenko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 08, 22:14)
nu bet žinokit tikrai netikiu, kad dėl prastesnio dainavimo nepateko schmoll.gif Esmė juk dainoje. Per didelis neformatas čia buvo tarp visų tralialiūškų. Keistas man šiais metais Europos skonis- Lenkija, Baltarusija... doh.gif

Na Lenkija man tai baisus kosmaras, pati dainos tematika ir pateikimas fui fui. Net austras tokio pasibjaurejimo nesukele. O baltarusio daina man labiausiai patiko, stiliumi kazkuo Rybaka primena. biggrin.gif Ir sorry, nors gyvenu Norvegijoje, bet uz Vilija nebalsavau, nepatinka man si daina visiskai. Neklausyciau jos nei laisvalaikiu, nei masinoj vaziuodama, neskamba. Gal daugeliui taip jei net balsai Anglijoj, Norvegijoj, Airijoj ir taip pat Gruzijoj nepadejo. Arba ziuri daug numuse.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 09, 00:24)
Bet iki kol išvyks, tai vaje vaje kas laukia db...
Vis tik pasirodo 22 vt - pasiekimas (?), lyginant pagal anuos metus.
Db taip staigiai nepamenu. kada mes paskutinį kartą buvome nepatekę į finalą?

Man atrodo,prieš tai 4 kartus iš eilės patekom g.gif
Atsakyti
Inculto paskutiniai nepateko. Sasenko pateko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 09, 00:29)
Inculto paskutiniai nepateko. Sasenko pateko mirksiukas.gif

nu va, viskas aišku kas kaltas - ogi Kirdeikis lotuliukas.gif Pas Inculto jis irgi buvo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 09, 00:25)
drinks_cheers.gif Gaudot kampą kodėl g.gif . Ogi moterys labiausiai balsuoja ax.gif . Tai negi už moteris balsuos ax.gif

Logiška, pavyzdžiui lt united kiek vyrų buvo, tai dar daugiau moterų subalsavo bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien kai transliavo gyvai repeticijas, tas berniukas lyg sake, kad ziuri buvo labiau uz balsingas dainas, kur nera sokiu ir pan. Ar ziurejot dar kas? g.gif
Atsakyti
Nžn kaip kam, bet man asmeniškai šiemet didžiausia mistika tai (patekusioji) Lenkija.
Atsakyti
dabar bus įdomu pamatyt išklotines kaip balsavo žiūrova,i ir kaip komisija.

beje, šiandien galėjom įsitikinti, kad 1 pasirodymo numeris nereiškia nieko blogo (kalbu apie Maltą). Matyt, jei jau žiūrovam daina įstringa, tai nesvarbu ar 1 dainuos, ar paskutinis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 09, 00:15)
o tai jei žmogus sumąstė būti moterimi su barzda, tai ką, negalima jam  biggrin.gif

šiaip iš pristatymo ir kiek truputį skaičiau, tai čia jo sceninis personažas labiau nei gyvenimo būdas  biggrin.gif bet ir tai man jokio skirtumo. svieto pabaiga tikrai dėl Conchitos laimėjimo neateis, būkit rami  lotuliukas.gif o ir kažin, ar laimės. bus aukštai, bet ar laimės tai kažin.

laimės arba Stingą pakopinę olandai arba geziukas vengras  biggrin.gif

Na, nors ir labai mėgstu tą 'pakopintą' Stingo dainą, puikiai žinau melodiją, bet tik pasiskaičius internete man 'nušvito', kad olandų daina yra kopija biggrin.gif. Ir dabar, kad ir perskaičius tą nuomonę neįvyko tas 'o, tikrai panašu'. Man jos klausosi skirtingai.

Iš tiesų tai lažybose pastačiau už olandus, o dabar galvoju, ar nereikia bėgti už Austriją statyti, iš čia tas nervas biggrin.gif. Daina Austrijos stipri, o pridėjus tai, kad Europa kai kada turi keistą skonį, gali man gautis prastas rezultatas biggrin.gif
Atsakyti