Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014

QUOTE(tuktuk @ 2014 05 07, 22:11)
man irgi kažkodėl garsas trūkčioja doh.gif Bet lyg ir neblogai sudainavo, kiek buvo įmanoma girdėt biggrin.gif
---------
Tas sėdintis ekrane kažkaip visas moteriškes išbrokuoja  cool.gif

nors šitie ant tiek atsipūtę, kad joks jaudulys matyt jų neima biggrin.gif tai gal ir nenusidainuos biggrin.gif
---------
tai aišku KODĖL doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kažkas rašo:
"I love Vilija dancer's bulge" doh.gif lotuliukas.gif

-----

Nu va, nepykim ant to ekraninio berno,jis sakė, kad ne favoritė jo Lietuva, bet mano, kad verta praeit biggrin.gif
Atsakyti
ta mūsiškių apranga man primena mano jogos kilimėlį - lygiai tokios pat spalvos doh.gif lotuliukas.gif (tas kairėj viršuj):
http://grupafalcon.p..._01.jpg?ref=549
Atsakyti
kažkoks graikas rašo,kad balsuos už Lietuvą 15 kartų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 07, 22:23)

Nu va, nepykim ant to ekraninio berno,jis sakė, kad ne favoritė jo Lietuva, bet mano, kad verta praeit  biggrin.gif

per vėlu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 07, 22:26)
kažkoks graikas rašo,kad balsuos už Lietuvą 15 kartų laugh.gif

biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kiek perklausiau pakartojimų ištraukas, tai man labiausiai išsiskiria Conchita, Šveicarija, Norvegija, Suomija.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2014 05 07, 23:25)
ta mūsiškių apranga man primena mano jogos kilimėlį - lygiai tokios pat spalvos  doh.gif  lotuliukas.gif (tas kairėj viršuj):
http://grupafalcon.p..._01.jpg?ref=549

nu jo, panašios spalvos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 07, 22:34)
Kiek perklausiau pakartojimų ištraukas, tai man labiausiai išsiskiria Conchita, Šveicarija, Norvegija, Suomija.

šitie labai kabint kažko pradėjo thumbup.gif kuo toliau, tuo labiau thumbup.gif
Atsakyti
Kažkas ESC dainų miksą padarė biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=Wlo31mESO0o
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 05 07, 23:09)

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu man galutinis Vilijos aprangos variantas, tai super thumbup.gif Nesitikėjau kad taip gerai bus thumbup.gif Be to super, kad Vilija nenusidainavo, nedarė klaidų, kaip pvz Armėnija lotuliukas.gif

Kaip supratau tai ant svarbiausio Eurovizijos pusfinalio ir SM'ą sutvarkė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Salt @ 2014 05 08, 09:22)
Nu man galutinis Vilijos aprangos variantas, tai super thumbup.gif Nesitikėjau kad taip gerai bus thumbup.gif Be to super, kad Vilija nenusidainavo, nedarė klaidų, kaip pvz Armėnija lotuliukas.gif

Baikit dė tos Armėijos, yra reikalas poster_dont.gif
Dėmesio tai, kuri paėmė armėną. MB pareiškė norą į jį, sako, kad bus suklydęs dėl vengro. Labai prašome keitimo arba bent priėjimo prie jo, antro savininko teisėmis, galim kai ko pasiūlyti angel.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 07, 22:56)
o ką, būtų geras. Conchita baigia pasirodymą, visi šoke, o čia šast, antra tokia išvaro  biggrin.gif su Kirdeikiu tarp kojų  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vilijos plaukuosenos variantas dabar geriausias,anie nuaugę kirpčiai netiko"naglam" dainos stiliui thumbup.gif . Kalgotkės gal juodos būtų geriau? g.gif
Atsakyti