Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014

QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 09, 00:03)
Monte, mes jau tą sakėm iki Eurovizijos  biggrin.gif nesusireikšmink  biggrin.gif

turbūt nieko neatspėjau iš to, kad sakiau, jog neišeis į finalą  lotuliukas.gif ech

Pripratus, kad man pavydi biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

prisižaidė, reikėjo repetuoti, o ne kurti
Atsakyti
Tai jau dabar valgys ir kramtys mūsiškius grįžusius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 05 09, 00:07)
Rumunija, Lenkija... pypiec...

Baltarusija.. doh.gif
Atsakyti
Jei laimės austriškas padaras bus tikrai svieto pabaiga. Tikiuosi, konservatyvioji Europos pusė pasireikš. Tai pirmas žmogus, sukėlęs man netolerancijos jausmą. Kažkaip jei jau sumąstei kuo būti, tai ir laikykis tos krypties iki galo. Eurovizija nėra vien daina, turi būti ir bent jau malonus vaizdas ant scenos. O dabar man nuoširdžiai šlykštu į ją/jį žiūrėti.
Finale sirgsiu už olandus smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 09, 00:07)
koks dar choras?  unsure.gif

Nu tos backes gi biggrin.gif
Atsakyti
mjforever, tikrai nemanau, kad būtų padėję tas. kas nuspės tą Euroviziją. Malta išėjo, baltarusiai, kas ten gero buvo pas juos, nieko visiškai.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 08, 22:59)
WTF? baltarusiai, Malta, suomiai ????

nu suomiai tai tikrai verti patekt... rolleyes.gif

QUOTE(tuktuk @ 2014 05 08, 23:01)

nu blyyn doh.gif pateko kelios šalys, kurios galvojau, kad tikrai nepateks doh.gif  doh.gif 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif būtent...

QUOTE(Ūla @ 2014 05 08, 23:07)
Rumunija, Lenkija... pypiec...

šitos tai tikrai pipec verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 09, 00:08)
Pripratus, kad man pavydi biggrin.gif

kur gi ne biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Holivudė @ 2014 05 09, 00:07)
Liūdna .... verysad.gif  o, kad lenkės su savo nuogais papais pateko tai didžiausia nesąmonė mad.gif  keista nei Izraelis, nei Makedonija nepateko.....

Siaip ta Cleo isties daininga ir pagal amziu labai graziai atrodo, jauniau nei yra, o kojytes kokios wub.gif Viskas su ja gerai smile.gif o si ju daina buvo kaip LT United stilius, ant durniaus, o mes gi norejom, kad musu LT suprastu, o dabar patys ant lenku varom? smile.gif Cia fun daina, negalima rimtai vertinti.
Atsakyti
Oho huh.gif Nustebino rezultatai, labiausiai lenkių ir baltarusių bernužėlio atvejais unsure.gif Suomiai, slovėnė....? g.gif Ir Maltos daina netraukė to finalo, manau, bet va rolleyes.gif Kad jau gražusis Maltos berniukas papuolė tolyn, tai paraišką dėl jo reiškiu biggrin.gif Ar priklauso jis katrai? bigsmile.gif blush2.gif Nes jei ne, taaaai...... blush2.gif flirt.gif

Kaip negražu vedėjo Nikolajaus atžvilgiu būtų unsure.gif Bet gal Tuktuk priims jį atgal į savo šiltą glėbį rolleyes.gif Ar žinojai, Tuktuk, kad jis pianistas? bigsmile.gif rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 08, 23:59)
WTF? baltarusiai, Malta, suomiai ????

suomiai, kiek susidariau įspūdį, daug kam patiko
Atsakyti