Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014

Monte, mes jau tą sakėm iki Eurovizijos biggrin.gif nesusireikšmink biggrin.gif

turbūt nieko neatspėjau iš to, kad sakiau, jog neišeis į finalą lotuliukas.gif ech
Atsakyti
Mhmmm...
Atsakyti
Liudna verysad.gif
Atsakyti
Mūsiškė papuolė tarp per daug ryškių dainų.. Tikiuosi Vilija dabar nesusigrūzins per daug..

Nu nieko, bent jau šeštadienį bus ramiau žiūrėt/
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 08, 21:57)
ka as jum del Lenkijos sakiau, sakiau, kad fainos mergos smile.gif

mūsiškiai irgi pakomentavo "aišku papai pateko" lotuliukas.gif

o dėl konchitos smagu, turi laimėt thumbup.gif

gaila dėl lt.. bet.. netikėjau nuo pradžių, kad pateks.
maniškis atspėjo 8, aš 6 kaip ir pirmam

nu ką iki šeštadienio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 09, 00:01)
cry.gif
nu blyyn doh.gif pateko kelios šalys, kurios galvojau, kad tikrai nepateks doh.gif  doh.gif  doh.gif

tai jau tikrai, net neabejojau, kad kai kurios tikrai nepateks, o vat...
Atsakyti
ooooh verysad.gif na ką padarysi...
kažkaip nebūtų taip skaudu jei nebūtų lievų dainų patekę, toks lenkų mergos išvis klaikuma blink.gif Malta iki konkurso patiko, bet šiandien labai susimovė schmoll.gif
beje, suomių dainą išgirdus per radiją tikrai pagalvočiau, kad nauja 30 seconds to mars daina biggrin.gif nuplagijavo visai stilių.. bet man labai patiko smile.gif
Atsakyti
Pataisykit, jei man vaidenasi, bet ar anksciau choras gale dainavo su ja? Nes gi dabar choras gale trauke vienas kazkur salia, o jai niekas tai ir nepadejo. Koks durnius atsiprasant taip sumaste? Juk tas choras ir tempe Vilija visada aukstyn. Tai ir rezultatas dabar rolleyes.gif
Atsakyti
Rumunija, Lenkija... pypiec...
Atsakyti
koks dar choras? unsure.gif
Atsakyti
Liūdna .... verysad.gif o, kad lenkės su savo nuogais papais pateko tai didžiausia nesąmonė mad.gif keista nei Izraelis, nei Makedonija nepateko.....
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 08, 22:59)
WTF? baltarusiai, Malta, suomiai ????

drinks_cheers.gif tokia pati reakcija del sios trijules doh.gif bendrai sis pusfinalis buvo tragedija unsure.gif
Atsakyti