Rumunai dalyvavo anksčiau ne? Matyti man.
Man patiko tas momentas kai Vilija pamerkė akį kamerai, taip viliokliškai Nors nebuvau patenkinta, kai išrinko šią dainą, bet šiandien ir žiūrėjosi gražiai, ir klausėsi visai nieko. Kaip bebūtų, bent jau nusiuntėm kažką novatoriško, tarp tų visų cacų lialių Vilija tikrai buvo išskirtinė
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 08, 23:29)
aš tai laukiau kada jis užmigs atrodė, kad tuoj užsnaus
ir man toks vaizdas susidare tikrai miegantis atrode
greitai baigės čia viskas, įdomu rezultatai.
man tai Konchita jau gali būt ir pačios Euro nugalėtoja. kitų nematau
už lt negalim balsuot
man tai Konchita jau gali būt ir pačios Euro nugalėtoja. kitų nematau
už lt negalim balsuot
Man abiejuose pusfinaliuose stipriausi 14 numeriai (Nyderlandai ir Slovėnija ). Matyt dėl to, kad 2014 metai
Labas vakaras visoms
Tiesą sakant, nuobodžiavau truputį šį vakarą Sąrašėlį pasidariau, tai favoritai didžiausi bus norvegas, Končita ir graikai
Pliusiukus padėjau prie Rumunų, Makedonijos ir airės, tačiau su klaustuku O vat šalia šveicaro smailą uždėjau, jėėėtus koks fainuolis Blackkiss, gerą išsirinkai Ir Estelos graikai O Maltos berniukas turi draugę?
Tiesą sakant, nuobodžiavau truputį šį vakarą Sąrašėlį pasidariau, tai favoritai didžiausi bus norvegas, Končita ir graikai
Pliusiukus padėjau prie Rumunų, Makedonijos ir airės, tačiau su klaustuku O vat šalia šveicaro smailą uždėjau, jėėėtus koks fainuolis Blackkiss, gerą išsirinkai Ir Estelos graikai O Maltos berniukas turi draugę?
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 08, 23:33)
Monte, aš negodi, galim dalintis. manau, Conchita nepyktų
Ar myli mane, kad dalintis prasai? Pasakyk, kad myli
QUOTE(Nox @ 2014 05 08, 23:33)
Rumunai dalyvavo anksčiau ne? Matyti man.
Ir man matyti, ypač vyras ir kažkaip, jei gerai pamenu jų gera daina buvo anasyk
QUOTE(Bahama mama @ 2014 05 08, 23:31)
Visu laiku Eurovizijos total koshmar - ta Conchita. Nu vimdo tas vaizdas, net jei daina ir nerealiausia butu o tokia tikrai nebuvo
cha, išbandymas tolerancijai nerealiausios man nei vienos nebuvo per du pusfinalius. o Conchitos daina gera.
per balsavimą Užkuraitį paprastai atjungiu, man ta jo karštinė tai per daug