Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014

Rumunai dalyvavo anksčiau ne? Matyti man. g.gif
Atsakyti
Man patiko tas momentas kai Vilija pamerkė akį kamerai, taip viliokliškai biggrin.gif Nors nebuvau patenkinta, kai išrinko šią dainą, bet šiandien ir žiūrėjosi gražiai, ir klausėsi visai nieko. Kaip bebūtų, bent jau nusiuntėm kažką novatoriško, tarp tų visų cacų lialių Vilija tikrai buvo išskirtinė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 08, 23:29)
aš tai laukiau kada jis užmigs  biggrin.gif atrodė, kad tuoj užsnaus  biggrin.gif

ir man toks vaizdas susidare lotuliukas.gif tikrai miegantis atrode
Atsakyti
vaikai kaip gerai varo thumbup.gif
Atsakyti
greitai baigės čia viskas, įdomu rezultatai.
man tai Konchita jau gali būt ir pačios Euro nugalėtoja. kitų nematau cool.gif

už lt negalim balsuot doh.gif
Atsakyti
Fains tas šokėjų pasirodymas smile.gif
Atsakyti
Man abiejuose pusfinaliuose stipriausi 14 numeriai (Nyderlandai thumbup.gif ir Slovėnija thumbup.gif ). Matyt dėl to, kad 2014 metai biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms 4u.gif

Tiesą sakant, nuobodžiavau truputį šį vakarą unsure.gif Sąrašėlį pasidariau, tai favoritai didžiausi bus norvegas, Končita ir graikai wub.gif thumbup.gif

Pliusiukus padėjau prie Rumunų, Makedonijos ir airės, tačiau su klaustuku biggrin.gif O vat šalia šveicaro smailą uždėjau, jėėėtus koks fainuolis bigsmile.gif wub.gif Blackkiss, gerą išsirinkai thumbup.gif Ir Estelos graikai karsta.gif O Maltos berniukas turi draugę? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 08, 23:33)
Monte, aš negodi, galim dalintis. manau, Conchita nepyktų  lotuliukas.gif

Ar myli mane, kad dalintis prasai? biggrin.gif Pasakyk, kad myli tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nox @ 2014 05 08, 23:33)
Rumunai dalyvavo anksčiau ne? Matyti man.  g.gif

Ir man matyti, ypač vyras ir kažkaip, jei gerai pamenu jų gera daina buvo anasyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2014 05 08, 23:31)
Visu laiku Eurovizijos total koshmar - ta Conchita. Nu vimdo tas vaizdas, net jei daina ir nerealiausia butu  cool.gif o tokia tikrai nebuvo  schmoll.gif

cha, išbandymas tolerancijai biggrin.gif nerealiausios man nei vienos nebuvo per du pusfinalius. o Conchitos daina gera.
Atsakyti
per balsavimą Užkuraitį paprastai atjungiu, man ta jo karštinė tai per daug biggrin.gif
Atsakyti