Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014

Slovenija visai nieko, uzskaitau, tegu keliauja i finala blush2.gif
Atsakyti
Monteverte, jei nepapuls tai tikrai ne dėl to, kad silpniau sudainavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Nžn, man norvegas gal labiausiai įsiminė šiandien.
Atsakyti
Scena su visais efektais ir operatoriu darbas - fantastika. 10 balu Danijai uz puiku pasiruosima smile.gif skeptiskai vertinau Vilijos galimybes, bet turiu pripazint, kad pasirode ir atrode tikrai gerai. Geriausiai is visu savo pasirodymu su sia daina rolleyes.gif velgi, pagiriamasis zodis camera manui
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 05 08, 23:16)
Monteverte, nusisnekat. Atrodo, kad ji griuvo, parverte Kirdeiki, ant ju uzvirto dekoracijos ir neisspaude ne vieno zodzio.

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
na va kaip smagiai. skeptikės virto palaikytojom, didžiosios palaikytojos virto skeptikėm biggrin.gif

bandau spėt. neišeis į finalą kažkas iš šitų - Malta, Baltarusija, Lenkija (nors gal ir paims Europą p...ais), Suomija, Slovėnija.

tikrai išeis Izrealis, mano Conchita, šveicarai, graikai ( g.gif )
Atsakyti
mjforever, pritariu, as visada irgi sirgdavau ir niekada niekas taip nepavede, net Jeronimas, nes nesitikejom labai daug ax.gif
Atsakyti
Australija mekena biggrin.gif

Aš imčiau į finalą penkis: Lietuvą, Šveicariją, Austriją, Norvegiją, Suomiją. Kitos dainos man per daug panašios unsure.gif Na, dar Graikija su savo bumsu išsiskyrė.
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2014 05 08, 23:20)
nu, bet Vilijos balsas tikrai buvo "sedes" kazkaip ne taip spigus tas Attention buvo...

ir gerai, nes labai jau agresyviai skambėjo tas spigumas rolleyes.gif

ką jūs tame norvege matot? blush2.gif

kas balsuojat ar gaunat atgal sms?
Atsakyti
Monmorensi, norvegą pridėk.
Atsakyti
QUOTE(Nox @ 2014 05 08, 23:21)
Aš už Norvegą ir Končitąąąąą. Bet Končita be konkurentų, net šiurpuliukas perėjo klausant  bigsmile.gif .

mano klausai, tai toli dar iki šiurpuliukų tai Conchitai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 05 08, 22:20)
dabar paklausiau pakartojimo, Vilija nusikoregavo ir dainą ir išvaizdą  doh.gif

aš pirmą kartą taip skeptiškai vertinu LT išstojimą  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti