Slovenija visai nieko, uzskaitau, tegu keliauja i finala
Monteverte, jei nepapuls tai tikrai ne dėl to, kad silpniau sudainavo
Nžn, man norvegas gal labiausiai įsiminė šiandien.
Scena su visais efektais ir operatoriu darbas - fantastika. 10 balu Danijai uz puiku pasiruosima skeptiskai vertinau Vilijos galimybes, bet turiu pripazint, kad pasirode ir atrode tikrai gerai. Geriausiai is visu savo pasirodymu su sia daina velgi, pagiriamasis zodis camera manui
QUOTE(linamog @ 2014 05 08, 23:16)
Monteverte, nusisnekat. Atrodo, kad ji griuvo, parverte Kirdeiki, ant ju uzvirto dekoracijos ir neisspaude ne vieno zodzio.
mjforever, pritariu, as visada irgi sirgdavau ir niekada niekas taip nepavede, net Jeronimas, nes nesitikejom labai daug
Australija mekena
Aš imčiau į finalą penkis: Lietuvą, Šveicariją, Austriją, Norvegiją, Suomiją. Kitos dainos man per daug panašios Na, dar Graikija su savo bumsu išsiskyrė.
Aš imčiau į finalą penkis: Lietuvą, Šveicariją, Austriją, Norvegiją, Suomiją. Kitos dainos man per daug panašios Na, dar Graikija su savo bumsu išsiskyrė.
QUOTE(borjomi @ 2014 05 08, 23:20)
nu, bet Vilijos balsas tikrai buvo "sedes" kazkaip ne taip spigus tas Attention buvo...
ir gerai, nes labai jau agresyviai skambėjo tas spigumas
ką jūs tame norvege matot?
kas balsuojat ar gaunat atgal sms?
Monmorensi, norvegą pridėk.
QUOTE(Nox @ 2014 05 08, 23:21)
Aš už Norvegą ir Končitąąąąą. Bet Končita be konkurentų, net šiurpuliukas perėjo klausant .
mano klausai, tai toli dar iki šiurpuliukų tai Conchitai
QUOTE(mjforever @ 2014 05 08, 22:20)
dabar paklausiau pakartojimo, Vilija nusikoregavo ir dainą ir išvaizdą
aš pirmą kartą taip skeptiškai vertinu LT išstojimą
aš pirmą kartą taip skeptiškai vertinu LT išstojimą