Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014

QUOTE(Estela_ @ 2014 05 08, 22:01)
dainavo neblogai, bet nebalsuosiu..  schmoll.gif

bash.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 08, 22:51)

Airija tikra eurovizinė

Man siandien labiausiai isimine Airija biggrin.gif
Atsakyti
Graikija man ne kažką
O mumis net Demotyvatoriai tiki:
http://www.demotyvac...3.html?offset=2
Atsakyti
Nlb supratau Graikų, balaganas kažkoks, bent jau man doh.gif Tai v.ž. + prie Gruzijos ir Lenkijos.
Atsakyti
turėtų būt linksma ten padalyvaut. lietuviai arti scenos šokinėja su vėliava. smagu biggrin.gif

Monte, man rods tu ne maksimalistė, o bandai apsidrausti tam atvejui, jei nepateksim į finalą biggrin.gif
Atsakyti
Matėt Lietuvos vėliava plevėsavo lithuania.gif
Atsakyti
pradžia graikų dainos, kaip gedulo maršas, nebuvau girdėjus (bendriau, visas dainas pirmą kartą girdžiu apart Vilijos)
Atsakyti
Nu šitas graikų gabaliukas dar ilgai šią vasarą skambės golfiukuose niauktais langais biggrin.gif
Atsakyti
as uz vilija, bet nei apsvietimas , nei sukuosena nepatiko, net ir pasirodymas prastesnis nei anksciau...nu bet viestiek bus gerai ane? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
QUOTE(egliosha @ 2014 05 08, 23:01)
merginos, biški ne į temą, bet gal kuri turi gif'ą su Končita ir katinu, toks mirtinai juokingas, nebeatkasu per visas temas buvusias biggrin.gif

Atsakyti
Ei, šita daina ir merginam slovėnė, man primena mūsiškę blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 08 gegužės 2014 - 22:11
QUOTE(Estela_ @ 2014 05 08, 23:01)
Šveicaras rankas nusidepiliavęs? Atkreipiau dėmesį kad baisiai moteriška forma ir dar tokios lygios  biggrin.gif  biggrin.gif dainavo neblogai, bet nebalsuosiu..  schmoll.gif

lotuliukas.gif nemačiau laugh.gif O rankos gal ir moteriškai atrodo, juk smuikininkas smile.gif

QUOTE(Monteverte @ 2014 05 08, 23:02)
O Vilija baile, tiek tikejo, tikejo ir ka? Kur jinai ta balsa padejo??? verysad.gif O operatorius kaip ten nufilmavo, kad tik Kirdeikio rankos matesi iskistos, daugiau nieko doh.gif

Nekakokit britvom, normaliai ten viskas buvo biggrin.gif
Atsakyti