Šįmet kantri vakarėlis
Šveicarai prikolni, o ir apranga primena Ribaką (balta-juoda)
na va, manau, visi jau įsitikino, kad šis pusfinalis gerokai stipresnis..
QUOTE(Jolleee @ 2014 05 08, 22:53)
Kam stringa SM eikit į rašymo laukeli ir ten apačioje skaityt galit naujausias žinutes pasirefrešini vis ir viska matai realiuoju laiku
matyt tai matai, tik atsakyt negali
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 08, 22:53)
sorrym, bet as jau skeptiskam nebet as is to jaudulio nieko nebesuprantu, bet as ja taip tikejau, o isejo kazkokia misraine, visai balsa buvo pametusi!!!!!!!!
stebinat, tamsta jau toks palaikymas buvo, toks palaikymas. o dabar viens du ir pšššš
aš balsuosiu už Conchitą, jaučiu. ir ne iš principo, o kad daina gera buvo ir atlikimas.
Šveicaras rankas nusidepiliavęs? Atkreipiau dėmesį kad baisiai moteriška forma ir dar tokios lygios dainavo neblogai, bet nebalsuosiu..
merginos, biški ne į temą, bet gal kuri turi gif'ą su Končita ir katinu, toks mirtinai juokingas, nebeatkasu per visas temas buvusias
švilpuonėliai patiko, melodingi, žavūs
nu Konchita tai superr
Ir Vilija buvo geriau nei galvojau
Su Euro rekordais tai čia jie smagiai liežuviukas
Ir Vilija buvo geriau nei galvojau
Su Euro rekordais tai čia jie smagiai liežuviukas
O ka Lenkija??? Ji bent dainavo galima sakyti be klaidu!!!
O Vilija baile, tiek tikejo, tikejo ir ka? Kur jinai ta balsa padejo??? O operatorius kaip ten nufilmavo, kad tik Kirdeikio rankos matesi iskistos, daugiau nieko
O Vilija baile, tiek tikejo, tikejo ir ka? Kur jinai ta balsa padejo??? O operatorius kaip ten nufilmavo, kad tik Kirdeikio rankos matesi iskistos, daugiau nieko
visai LT neblogai atrodė tame kontekste
bet už šveicarus panašu, kad aš jaudinaus labiau nei jie patys
bet už šveicarus panašu, kad aš jaudinaus labiau nei jie patys