Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014

Šįmet kantri vakarėlis
Atsakyti
Šveicarai prikolni, o ir apranga primena Ribaką (balta-juoda)
Atsakyti
Bėda, apart Končitos ir Vilijos man niekas nepatinka.
Atsakyti
na va, manau, visi jau įsitikino, kad šis pusfinalis gerokai stipresnis.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 05 08, 22:53)
Kam stringa SM eikit į rašymo laukeli ir ten apačioje skaityt galit naujausias žinutes biggrin.gif pasirefrešini vis ir viska matai realiuoju laiku  lotuliukas.gif

matyt tai matai, tik atsakyt negali biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2014 05 08, 22:53)
sorrym, bet as jau skeptiskam nebet as is to jaudulio nieko nebesuprantu, bet as ja taip tikejau, o isejo kazkokia misraine, visai balsa buvo pametusi!!!!!!!!

stebinat, tamsta biggrin.gif jau toks palaikymas buvo, toks palaikymas. o dabar viens du ir pšššš smile.gif

aš balsuosiu už Conchitą, jaučiu. ir ne iš principo, o kad daina gera buvo ir atlikimas.
Atsakyti
QUOTE(Dviveide @ 2014 05 08, 21:59)
Šįmet kantri vakarėlis

mėgstu kokybišką kantri biggrin.gif
Atsakyti
Šveicaras rankas nusidepiliavęs? Atkreipiau dėmesį kad baisiai moteriška forma ir dar tokios lygios biggrin.gif biggrin.gif dainavo neblogai, bet nebalsuosiu.. schmoll.gif
Atsakyti
merginos, biški ne į temą, bet gal kuri turi gif'ą su Končita ir katinu, toks mirtinai juokingas, nebeatkasu per visas temas buvusias biggrin.gif
Atsakyti
švilpuonėliai patiko, melodingi, žavūs bigsmile.gif
Atsakyti
nu Konchita tai superr biggrin.gif

Ir Vilija buvo geriau nei galvojau thumbup.gif

Su Euro rekordais tai čia jie smagiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif liežuviukas lotuliukas.gif
Atsakyti
O ka Lenkija??? Ji bent dainavo galima sakyti be klaidu!!!
O Vilija baile, tiek tikejo, tikejo ir ka? Kur jinai ta balsa padejo??? verysad.gif O operatorius kaip ten nufilmavo, kad tik Kirdeikio rankos matesi iskistos, daugiau nieko doh.gif
Atsakyti
visai LT neblogai atrodė tame kontekste g.gif
bet už šveicarus panašu, kad aš jaudinaus labiau nei jie patys biggrin.gif
Atsakyti