Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014

QUOTE(Ūla @ 2014 05 08, 22:41)
Kažkaip iš to jaudulio net nesupratau, gerai buvo, ar ne  lotuliukas.gif  doh.gif

lotuliukas.gif Aš irgi dar neatsigaunu doh.gif rankos dreba lotuliukas.gif

Sunku dar objektyviai vertint, bet man labai patiko tiek vaizdas scenoj -kostiumas, šukuosena, tiek atlikimas thumbup.gif Matėsi, kad jaudinasi, bet bent jau nenupjovė kažkkr į lankas thumbup.gif lithuania.gif
Atsakyti
Šita Končitą kopijuoja? Tokia pat suknia.. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2014 05 08, 22:43)
conchita ar kaip ten tai vadinasi smile.gif

As po musu pasirodymo perskaiciau , galvojau kaip cia taip biggrin.gif
Atsakyti
kaip rašo delfis, jei nepateksim į finalą tai tik dėl to, kad Vilija neturėjo barzdos lotuliukas.gif

na, aišku, ne tik dėl to, bet vis tiek juokinga smile.gif
Atsakyti
O man apranga ne itin žiūrėjosi - per tamsu buvo. Kodėl Vilija pakeitė sprendimą mėlyną viršų vilkėt ir užsidėjo šarvus tuos?
Atsakyti
jo, plaukai visai į temą ten įsielektrino lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 05 08, 22:42)
mes atrodėm graudžiai sad.gif

Nu baikit... schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilijos vokalas svelnesnis, melodingesnis buvo, nebe toks caizus kaip per atranka. Uzskaitau, manau, gerai. Bet jau operatoriu labai peikiu. Mirgu margu, tudi siudi.
Atsakyti
Belarusai tai Take That'ai 1997 m biggrin.gif Nu tokia nuvalkiota melodytė smile.gif Iš tikrųjų iki Take That dar tolokai jiems net biggrin.gif
Atsakyti
Suomija - man kažkaip ne kažką
Airija - tai super atrodė
Baltarusija - tai daina nieko, tik kad ji apie nieką biggrin.gif

***** net nebežinau ko finale nebus biggrin.gif Žinau, kad Gruzijos, o dėl kitų tai...
Atsakyti
Boze kaip SM stringa... lotuliukas.gif
Atsakyti
Man Suomija kažkuo nešė į Billy Idol.
Airija tikra eurovizinė
LT atstovei tikrai būtų labiau tikę palaidi plaukai , o ne 'uodega'. Vilija kaip ne Vilija, o gaila, išbarstytas padūkęs žavesys. Vis tik sėkmės.
Belarusija kažką man primena...
Atsakyti