Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014

QUOTE(Ūla @ 2014 05 07, 20:54)

Man tai liuks. Prie šitų kostiumų tokia šukuosena labai gerai tiks thumbup.gif Makiažas irgi geras. Tik nuo kostiumo aš gal pašalinčiau tą viršutinį juodą elementą(kad būtų tas antras variantas viršutinės dalies) g.gif
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 07, 21:18)
aha, bet ne aš čia taip jį pavadinau  biggrin.gif

blush2.gif nu gerai gerai, ne visai geziukas, pusgezis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 05 07, 19:52)
O ką reiškia tai, kad pirmą kartą Eurovizijoje dalyvaus Australija???

svečio teisėm smile.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 07, 20:18)

aš rašiau  biggrin.gif bijau, kad dės Conchita mums į kaulus. atkeršys už nemeilę kitokiems žmonėms smile.gif

man tai jokios nemeilės nėr, kol manęs tas neliečia.. bet palietė - sapnavau košmarą pamačius tą Končytą doh.gif biggrin.gif ir šiaip - nu jau apsispręstų pagaliau į kurią pusę, nes dabar moteriškė su barzda, tai ką žinau... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 07, 20:24)

blush2.gif nu gerai gerai, ne visai geziukas, pusgezis biggrin.gif

tuktuk!! biggrin.gif nu kaaaaip aš nedasipratau iškart, kad čia tu jį apdovanojai tokiu pavadinimu lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
pataisys tą SM kada nors ar ne doh.gif
Papildyta:
ale sprendžiant iš antradieninių tendencijų, bijau, kad maniškiai gali ir nepraeit verysad.gif unsure.gif reik galvot alternatyvą už ką sirgt, jei netyčia taip nutiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2014 05 07, 21:32)
man tai jokios nemeilės nėr, kol manęs tas neliečia.. bet palietė - sapnavau košmarą pamačius tą Končytą  doh.gif  biggrin.gif ir šiaip - nu jau apsispręstų pagaliau į kurią pusę, nes dabar moteriškė su barzda, tai ką žinau... biggrin.gif
----------------
tuktuk!!  nu kaaaaip aš nedasipratau iškart, kad čia tu jį apdovanojai tokiu pavadinimu
----------------
pataisys tą SM kada nors ar ne

Aha, net garsiausias Lietuvos transvestitas neužskaitė Končytos schmoll.gif laugh.gif O aš galvojau, kad savi savus palaiko biggrin.gif
---------------
laugh.gif
--------------
spėju, kad tik ant kitų metų Eurovizijos..
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 07, 20:24)
Man tai liuks. Prie šitų kostiumų tokia šukuosena labai gerai tiks thumbup.gif  Makiažas irgi geras. Tik nuo kostiumo aš gal pašalinčiau tą viršutinį juodą elementą(kad būtų tas antras variantas viršutinės dalies) g.gif

mano vizija tokia pati.
Tik kerzų dar nenorėčiau matyt. Nors... ai irnesakyk.gif

Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2014 05 07, 21:36)
bet palietė - sapnavau košmarą pamačius tą Končytą  doh.gif  biggrin.gif i

jus sapne lietė Končita? įdomu rolleyes.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 07 gegužės 2014 - 20:48
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 07, 20:38)
Aha, net garsiausias Lietuvos transvestitas neužskaitė Končytos schmoll.gif laugh.gif O aš galvojau, kad savi savus palaiko biggrin.gif

--------------
spėju, kad tik ant kitų metų Eurovizijos..

nee, tai čia kitas atvejis matyt, žinai, konkurencija, pavydas laugh.gif doh.gif
-----------
man rodos, kad niekada jau doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 07, 20:44)
jus sapne čiupinėjo Končita? įdomu  rolleyes.gif

ojėzau, tai po tokio sapno, jau išvis visai nebeatsibudus matyt būčiau lotuliukas.gif doh.gif nee, šiaip košmarai, bet iššaukė tuos košmarus manau pamatyti vaizdai biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image perkrauta, nei į tvorą nei į mietą kuodas su kerzavais, palaidi plaukai taip valiūkišai atrodė, dabar tai tikrai kažkoks stiliaus hibridas.
Atsakyti
Šitoj nuotraukoj, jei ne sijonas, neatpažinčiau Vilijos. Gal dar barzdą užklijuojam? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 05 07, 20:57)
perkrauta, nei į tvorą nei į mietą kuodas su kerzavais, palaidi plaukai taip valiūkišai atrodė, dabar tai tikrai kažkoks stiliaus hibridas.

čia final variantas? aš jau nebespėju gaudytis šitose variacijose doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2014 05 07, 22:01)
čia final variantas? aš jau nebespėju gaudytis šitose variacijose  doh.gif  biggrin.gif

man irgi keista, kiek keitimosi, ryt konkursas, vieni neapsisprendimai doh.gif paskutinėm valandom priimti sprendimus, ką aš žinau, atsibodo matyti ten Giržadą , kažko supykau ant jų visų user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 07, 21:44)
jus sapne lietė Končita? įdomu  rolleyes.gif

biggrin.gif

Šakės, net balsu užsikvatojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(blackkiss @ 2014 05 07, 21:49)
ojėzau, tai po tokio sapno, jau išvis visai nebeatsibudus matyt būčiau lotuliukas.gif  doh.gif  nee, šiaip košmarai, bet iššaukė tuos košmarus manau pamatyti vaizdai biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai gal ir lietė, tik neatsimeni lotuliukas.gif
Papildyta:
Tai gal Vilija komentarus skaito ir labai į juos reaguoja, dėl to ir tie ištisi pokyčiai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 07 gegužės 2014 - 21:16
http://escextra.com/live Gyvas čatas, fone girdisi generalinė repeticija. Čhate - žmonių nuomonės smile.gif
Atsakyti