Įkraunama...
Įkraunama...

Supermama.lt mobili versija

QUOTE(jblmami @ 2015 07 24, 05:04)
drinks_cheers.gif . Geriau jau tos reklamos, nei tokie minusai.
drinks_cheers.gif

Siandien bandziau eilini karta ideti paveiksliuka ir vel viskas nusprogo schmoll.gif . Eilini karta parase, kad klaida ir eilini karta isregistravo. Ir postas dingo. Ir sitaip jau tiek laiko.  doh.gif
Baisiai nepatogu. Forumietes po truputi del to pereina i kitas bendravimo formas. As ir vis reciau beuzeinu i sm, nes tikrai tokie dalykai tik vargina ir atima daug laiko. O gaila. Buvo kazkada labai saunu.

drinks_cheers.gif as tai nesuprantu, kam reikia dvirati ishradinet eilini karta doh.gif jau kiek grupiu i FB persikele, del shitu klaidu....
Atsakyti
Sakyčiau viskas super. Man labai tinka ir patinka smile.gif Ačiū, nes dėl laiko stokos sėdėt prie kompiuterio, buvau apleidus šį puslapį... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 07 23, 18:08)
Kur nustatymai nerandu. Randu tik mano nustatymai.

Telefono nustatymai.
Atsidarius sm puslapi telefono nustatymuose istrinkite slapukus ir atnaujinkite puslapi 4u.gif
Atsakyti
Naudojantis paprasta versija reikia uzdeti varnele, jei nori, kad parasas butu matomas.
Mobilioje versijoje, jis uzsideda automatiskai, nors jo visai nereikia, tam tikrose temose. Bandant isjungti ji, nuimti varneles pnuo ko nera, nes nera funkcijos DISable. g.gif 10 kartu paspaudinejus varnele ant enable, uzdet, nuimt, uzdet, nuimt doh.gif parasas pasinaikina.
Bet jau baisu ir rasyti ka nors, kad netektu zaist doh.gif
Ar cia bendra klaida, ar man vienai nesklandumas?
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2015 07 25, 02:14)
drinks_cheers.gif  as tai nesuprantu, kam reikia dvirati ishradinet eilini karta doh.gif  jau kiek grupiu i FB persikele, del shitu klaidu....

Neidomus SM pasidare,atsibosta junginetis is mobilios i paprasta,geriau jau kiti forumai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Nuotrauku ideti neimanoma
atsakymo migtukas nepatogus
daug nepatogumu
Atsakyti
Kaip tą isidet į favoritus?paprastoj spausti vokeli,o cia?
Atsakyti
QUOTE(bambuci @ 2015 05 01, 17:55)
Laba diena, padekit kas zinot. Telefonu naudojant nenukreipia i mob versija. Anksciau budavo pasirinkimss standart ar mob. Dabar galiu tik standartine rinktis. Kur problema??? Help... Nusibodo tampinet psl, kad pamatyt kuri    nare raso.

QUOTE(Anciute @ 2015 05 02, 15:22)
Istrinkit slapukus  4u.gif
Nustatymai - privatumas ir sauga - pasalinti visus slapuku duomenis

man irgi nepereina i mobilia versija...buvo is pradziu, paskui netycia paspaudziau naudoti iprastine versija ir viskas doh.gif
mano telefone pries Nustatymai--Sauga nera tokio dalyko kaip "pasalinti visus slapuku duomenis" tai ka daryti? g.gif

labai nepatogu naudotis iprastine versija verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2015 04 09, 07:20)
Kol kas galima tik vienu būdu - tam kartui persijungti į standartinę versiją ir įprastiniu būdu įsikelti temą į Favorites 4u.gif 
Ateityje numatoma įdiegti įkėlimo funkciją ir į mobiliąją versiją.

Pazadai ir lieka pazadais, nuo 2014 metu sukurta mobili versija, skundziasi nares vis tais paciais elementariais dalykais, bet nesugebama net tiek sutvarkyti.
Sutvarkius siuos dalykus mobili versija taptu daug patogesne ir gal neismirtu visos forumo temos, nes kuo toliau tuo labiau SM nera ka veikti, vienetai temu kur intensyviai vyksta diskusijos aktualiomis temomis, paziurekit koks nariu aktyvumas buvo anksciau ir koks dabar, visos mamos perejo i siai dienai kur kas patogesnius forumus ar FB. Na bet moderatorems tai matyt nerupi, marinam SM ir toliau...
Atsakyti
Gal kas žinot, kodėl telefone atidarius temą, neberodo ištisos temos su visais postais? Išmeta sąrašą visų pasisakiusių narių ir paspaudus galiu perskaityti vieno nario pasisakymą toje temoje. Nu kažkokia nesamonė....
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2016 07 27, 00:23)
Gal kas žinot, kodėl telefone atidarius temą, neberodo ištisos temos su visais postais? Išmeta sąrašą visų pasisakiusių narių ir paspaudus galiu perskaityti vieno nario pasisakymą toje temoje. Nu kažkokia nesamonė....

Paspauskite Standartinis (virš žinučių "medžio", dešinėje pusėje):

user posted image
Atsakyti
Oij kaip ačiū! susitvarkė smile.gif

QUOTE(d'esprit @ 2016 07 27, 10:14)
Paspauskite Standartinis (virš žinučių "medžio", dešinėje pusėje):

user posted image

Atsakyti
Noreciau zinoti ,kodel neveikia sypseneles mobilioj versijoj?Kiek zinau,neveikia niekam.Ar jos kada atsgaus?Aciu.
Atsakyti