Įkraunama...
Įkraunama...

Supermama.lt mobili versija

QUOTE(Gretabac @ 2014 08 24, 20:41)
Man labiau patiko mobili versija, netycia spustelejau ant standartines o dabar nerandu kaip ta mobile atsistatyt doh.gif
Padekit merginos

Ir aš esu taip dariusi, nes mobilioj versijoj neleidžia į favoritus temos įsidėt. Sekančią dieną versija buvo savaime atsistačiusi.
Atsakyti
Aš telefone vis nusistatau standartinę versiją. Bet jeigu tik būna užmiega telefonas arba jeigu tuo metu kas nors skambina ir atsiliepiu o moteriškai užsiplepu tai vėl pasijungus į forumą būnu automatiškai nukreipiama į mobilią versiją. Ir aišku kai į ją nukreipia kaskart atsiduriu pradiniam forumo lange ir jeigu būnu kokią nors žinutę pasicitavus/pasižymėjus - labanakt - viskas dingsta. unsure.gif
Kadangi forumu naudojuosi daugiau per telefoną o ne kompiuterį, tai išties vargina
Atsakyti
Pas mane niekaip neisijungia mobili versija doh.gif nieks nepadeda, jokie perkrovimai,valymai ir pan.
Atsakyti
nepatinka ta mobili versija schmoll.gif ir kaip jos dabar atsikratyt g.gif
Atsakyti
Man patinka mobili versija, tik vis dar yra bėda su "atsakyti" esančiu viršuje - nepatogu labai ax.gif

Plius, turiu pastebėjimą, yra išmaniųjų telefonų programėlėm mėgstamiems forumams skaityti (galima susidėti mėgstamas temas iš keletos įvairių forumų, ir nereikia per patį forumą blaškytis), tačiau SM negalima ten pridėti, būtų labai faina, jei tai sutvarkytumėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2014 09 01, 15:11)
Aš telefone vis nusistatau standartinę versiją. Bet jeigu tik būna užmiega telefonas arba jeigu tuo metu kas nors skambina ir atsiliepiu o moteriškai užsiplepu tai vėl pasijungus į forumą būnu automatiškai nukreipiama į mobilią versiją. Ir aišku kai į ją nukreipia kaskart atsiduriu pradiniam forumo lange ir jeigu būnu kokią nors žinutę pasicitavus/pasižymėjus - labanakt - viskas dingsta.  unsure.gif
Kadangi forumu naudojuosi daugiau per telefoną o ne kompiuterį, tai išties vargina

drinks_cheers.gif

Man irgi nepatinka ta mobili versija smile.gif Nepatogiai padaryta smile.gif
Atsakyti
Kas atsitiko su mobilia versija? Negaliu skaityti vis klaidas meta, o jei ijungia tai zinutes taip surikiuoja, kad ju tik istraukos matosi per pc viskas ok, bet pet tlf nieko neperskaitau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2014 10 18, 08:49)
Kas atsitiko su mobilia versija? Negaliu skaityti vis klaidas meta, o jei ijungia tai zinutes taip surikiuoja, kad ju tik istraukos matosi per pc viskas ok, bet pet tlf nieko neperskaitau  verysad.gif

Va man ta pati bedele, per pc viskas veikia, o per tel ne doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskutne @ 2014 10 18, 08:49)
Kas atsitiko su mobilia versija? Negaliu skaityti vis klaidas meta, o jei ijungia tai zinutes taip surikiuoja, kad ju tik istraukos matosi per pc viskas ok, bet pet tlf nieko neperskaitau  verysad.gif

Atsakyti
patikrinau spec. pas mane viskas tvarkoj,tai gal ne SM beda tada? g.gif
Atsakyti
Kaip susigrąžinti mobilią versiją?
Atsakyti
QUOTE(U-Star @ 2014 11 16, 00:53)
Kaip susigrąžinti mobilią versiją?

Man ir toks pats klausimas. Bet žiūriu niekam čia neįdomu. Įtariu programuotojams daug nemoka, neinvestuoja smile.gif arba dirba praktikantai kokie, tai nėr ko stebuklų norėti smile.gif
Papildyta:
Kas norit grįžti į mobilią versiją - išsitrinkit cookies arba sausainukus lietuviškai. Ir vėl bus mobili versija
Atsakyti
QUOTE(Metine_uoga @ 2014 12 14, 20:22)
Man ir toks pats klausimas. Bet žiūriu niekam čia neįdomu. Įtariu programuotojams daug nemoka, neinvestuoja smile.gif arba dirba praktikantai kokie, tai nėr ko stebuklų norėti smile.gif
Papildyta:
Kas norit grįžti į mobilią versiją - išsitrinkit cookies arba sausainukus lietuviškai. Ir vėl bus mobili versija

Gal galite pasakyti kur tuos sausainius rasti? Aciu
Atsakyti