Įkraunama...
Įkraunama...

Supermama.lt mobili versija

QUOTE(Subjektyvi @ 2014 06 11, 15:25)
Man viskas tinka biggrin.gif

Kaip įkelti temą į favoritus? Nėra šios funkcijos. Favoritai yra, bet įkelti - ne.

As pasijungus standartine versija ikeliu/istrinu favorites, jokio kito budo neradau dar...
Atsakyti
Sveiki 4u.gif kaip nustatyti standartinę versiją? Nes per dieną, reikia perjunginėti n kartų doh.gif Atsibodo...
Atsakyti
Atsiradus reklamai, staiga persoko vaizdas ir isijunge standartine versija. Aciu, paneles, uz patarimus, bet, isjungiau, ijungiau, pamaigiau slapukus - nepadejo. Liepos men. moderatoriu pranesimas , jog kurejai sukurs negodzia. Prasau moderatoriu ijungti man mobiliaja versija. Aciu.
Atsakyti
Labai truksta galimybes ikelti fotkes! Ar cia tik as nemoku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2014 08 17, 22:10)
Atsiradus reklamai, staiga persoko vaizdas ir isijunge standartine versija. Aciu, paneles, uz patarimus, bet, isjungiau, ijungiau, pamaigiau slapukus - nepadejo. Liepos men. moderatoriu pranesimas , jog kurejai sukurs negodzia. Prasau moderatoriu ijungti man mobiliaja versija. Aciu.

Aš turiu atsisiuntusi į telefoną programėlę Clean master, kai su ja pravalau Junk failus man einant į internetą vėl įmeta į mobilią versiją 4u.gif O tas mygtukas, kad pereiti į standartinę versiją asmeniškai man yra pačioje nepatogiausioje vietoje, vis netyčia nuspaudžiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(darbiete @ 2014 08 04, 23:30)
Sveiki 4u.gif kaip nustatyti standartinę versiją? Nes per dieną, reikia perjunginėti n kartų doh.gif  Atsibodo...

man lygiai ta pati situacija, tik mane is viso istisai atjungia planceteje ir visai nebera "atsakymo","citatos" mygtuku temose, negaliu nieko parasyti.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laguna': 22 rugpjūčio 2014 - 20:15
Man labiau patiko mobili versija, netycia spustelejau ant standartines o dabar nerandu kaip ta mobile atsistatyt doh.gif
Padekit merginos
Atsakyti
QUOTE(Gretabac @ 2014 08 24, 20:41)
Man labiau patiko mobili versija, netycia spustelejau ant standartines o dabar nerandu kaip ta mobile atsistatyt doh.gif
Padekit merginos

bent jau man tai išjungus naršyklę ir ją vėl įjungus versija pati atsistatė į mobilią 4u.gif
Atsakyti
Na niekaip neatsistato, ir perkroviau, ir isjungta laikiau, ir is telefono visa istorija narsymo istryniau... nesugalvoju ka dar padaryt kaip ta mobile versija atstatyt g.gif

Ir reikejo man cia lyst paburbet kad foto neisikelia lotuliukas.gif
Atsakyti
Man mobili versija atsidaro tik tuomet, kai perkraunu tel. Kitaip ji man neįsijungia schmoll.gif
Atsakyti
Man atsidaro po to, kai išeinu iš supermama.lt puslapio ir interneto apskritai. Tada iš naujo atsidarau naršyklę, supermama.lt puslapį ir automatiškai būna mobili versija (telefone naudoju IE naršyklę).
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2014 08 25, 10:48)
Man atsidaro po to, kai išeinu iš supermama.lt puslapio ir interneto apskritai. Tada iš naujo atsidarau naršyklę, supermama.lt puslapį ir automatiškai būna mobili versija (telefone naudoju IE naršyklę).

nesuveikė .....
Atsakyti