Įkraunama...
Įkraunama...

Supermama.lt mobili versija

Man nepatinka ta mobili versija, parasus matyti noriu, nes bendraujant nesciuju temoje visai pravercia zinot, kiek ten kuriai savaiciu... Atsakyti mygtuko nerandu, tenka cituot vis, o tikrai ne visada noriu. Bet visa tai butu kaip ir nieko, jei paspaudus naudoti standartine versija, nenumestu i pagrindini forumo puslapi. Ir turetu buti galimybe pasirinkti, kuria versija naudot nori ir kad ta ir liktu, nes kiekviena karta atejus i foruma vel perkelia i mobilia versija...
Atsakyti
QUOTE(Sadika @ 2014 05 29, 04:12)
Bet visa tai butu kaip ir nieko, jei paspaudus naudoti standartine versija, nenumestu i pagrindini forumo puslapi. Ir turetu buti galimybe pasirinkti, kuria versija naudot nori ir kad ta ir liktu, nes kiekviena karta atejus i foruma vel perkelia i mobilia versija...

drinks_cheers.gif man irgi tas ziauriai kliuna.....
Atsakyti
Gal butu galima grazinti ta langa, kuris buvo kiekvieno psl.apacioje, kad butu lengviau rasti norima tema? Nes dabar reik grizti i pradini psl.
Atsakyti
Prireike menesio laiko kol atradau mygtuka 'atsakyti' - ogi jis virsui! Taciau net labai nepatogi vieta, mygtukas turetu butu apacioje. Perskaicius visas zinutes noretusi tureti mygtuka atrasyti is karto pries akis, o ne eiti i virsu ieskoti smile.gif
Atsakyti
Siandien isvis nebeimanoma sugrizti i standartine versija' vos paspaudziu ta mygtuka, mane isregistruoja 'bet i standartine versija neperkelia.
Dar-mano planseteje mobili versija NESIDINA, as negaliu cia sugrabalioti jokiu mygtuku, nots plansete didele 10', net nepataikau savo parasyta teksta taisyti, visiska tragedija, jei negalesiu planseteje naudotis supermama' as isvis nebedalyvausiu cia,nes nepatogumai yra per dideli. Beje' nepersimeta i standartine versija su chrom narsykle. Vargo vakariene.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lefrais: 08 birželio 2014 - 08:13
Gal kas issiaiskinot kaip gryzti i mobilia versija? g.gif
Atsakyti
Man labai didelis minusas yra tai, kad langas nesididina. Gerokai tenka pavargti kol paspaudi ten, kur reikia.
Ir dar norėtųsi, kad mygtukas "atsakyti" būtų ne viršuje, o apačioje. Išties nepatogu kaskart perskaičius komentarus kilti į viršų tam, kad galėtum atsakyti.
Atsakyti
Man viskas tinka biggrin.gif

Kaip įkelti temą į favoritus? Nėra šios funkcijos. Favoritai yra, bet įkelti - ne.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 06 11, 16:25)

Kaip įkelti temą į favoritus? Nėra šios funkcijos. Favoritai yra, bet įkelti - ne.

aha, va atėjau to paties paklaust, galvojau gal jau nebematau.

iš pradžių reklamų nebuvo, o dabar išmeta vieną per visą ekraną doh.gif kol surandi x išjungt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Soil @ 2014 06 09, 15:30)
Gal kas issiaiskinot kaip gryzti i mobilia versija?  g.gif

Aš radau vienintelį būdą grįžti į mobilią versiją - telefone, interneto nustatymuose ištrinti visus slapukus. Tuomet vėl atidaro mobilią versiją. Aš taip pat netyčia paspaudžiau "naudoti standartinę versiją" ir niekaip negalėjau grįžti į mobilią.
Atsakyti
o man tqi kas kart atidarius sm duoda mobilia.tai vursuj pasirenku naudot standartine.jei isjungiu sm ir vel ijungiu ir vel mobili yra.
Atsakyti
Yra suderinta, ką turi sutvarkyti mobilioje versijoje, remiantis čia išsakytomis pastabomis. Turėtų atsirasti ir perjungimo mygtukas iš standartinės į mobilią versiją. Tik negaliu tiksliai pasakyti per kiek laiko programuotojai viską sutvarkys.
Atsakyti