Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 47

QUOTE(ida1 @ 2014 05 10, 16:45)
as paziurejau ant buteliuko uzrasyta Senoji Aliejine.buteliukas tamsintas.stiklinis.patentuotas.Jie ivairiu turi yra ir kanapiu.Gal ir kalba apie tuos pacius ukininkus mirksiukas.gif

Aciu uz informacija, o kurioje vietoje Kalvariju turguje perkat? Nuleksiy nupirkt gal mama gers, gal kitoks skonis bus nei "Maksiminio" ?
Atsakyti
QUOTE(drambiuke @ 2014 05 10, 17:53)
Aciu uz informacija, o kurioje vietoje Kalvariju turguje perkat? Nuleksiy nupirkt gal mama gers, gal kitoks skonis bus nei "Maksiminio" ?

ten kur darzoves .bulves pardavineja.pas juos tik vienus sitas aliejus.reik paieskot 4u.gif Jie patys tai visokiom darzovem prekiauja.Del skonio tai ir maniskis nemegsta.bet as vis apgaunu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ida1: 10 gegužės 2014 - 17:07
QUOTE(ida1 @ 2014 05 10, 16:45)
as paziurejau ant buteliuko uzrasyta Senoji Aliejine.buteliukas tamsintas.stiklinis.patentuotas.Jie ivairiu turi yra ir kanapiu.Gal ir kalba apie tuos pacius ukininkus mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 10, 08:30)
Aš jau šešta diena po laparotomijos. Man pašalino viską - kiaušides, gimdą, taukinę... Pjūvis iki diafragmos - net iki ten jau buvo išplitę. Bet pašalino viską ką rado.
Kol kas nesuprantu, jaučiu tą menopauzę ar ne, karšta man ištisai, bet gal kad prisitūlojus sėdžiu, kad neperšalt... Nežinau.
Sveikimas ne iš lengvųjų, bet jau kelias dienas vaikštau, stengiuos dar pagulėt daugiau, bet jėgų truputį yra. Gal dėl operacijos, gal dėl pakritusio hemoglobino. Šiaip sklandžiai gana viskas. Baisiausia buvo pirmą parą, kai vėmiau nuo morfijaus keliolika kartų. Gerai, kad menkai ką pamenu iš tos paros biggrin.gif

Tokios naujienos iš mano varpinės. Dabar laukiu histologinio atsakymų. Gydytoja nepaguodė - gali būti visgi ne paribinis, bet piktybinis navikas, nes labai išplitęs. Tai baisu kiek.

Ypač baugina mano palatos kaimynės pavyzdys. Ji iš to pačio miesto kaip mano gimtinė - Utenos. Pradėjo labai kauptis skysčiai moteraitei, daktarai Utenoje ko nedarė: ir KT, ir visokius rentgenus, ir vėžio markerius. Nieko nerado. O čia jai padarė diagnostinę laparoskopiją (moterytei 71 ir čia buvo pirma jos operacija, puikiai sveikatos žmogus) ir rado... Su metastazėm kepenyse. Vis dar neatsigaunu po jos diagnozės, kaip greitai gali viskas pasikeist ir kaip galima anksčiau nepastebėti NET tiriant...

po operacijos visada lengviau atsigaut. bet as nesuprantu man padare pries tai laparoskopija ispjove limfmazgis. juose pasitvirtino vezys ir jie pasake kad nedarysim radikalios histerektomojos nes limfmazgiuose pasitvirtines vezys bet reik hemo ir svytint. o tau paziurek viska isvare. ar tavo limfmazgiuyose nieko Nerada. na as biski nesuprantu.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(loretaval @ 2014 05 10, 10:43)
Norėčiau paklausti- ar po chemijos  geriat  kažkokius vitaminus? Vyras gavo pirmąją chemiją ir gydytoja sakė, kad praėjus savaitei galima pagerti vitaminus A, C, E, seleną, ryklio taukus arba ryklio kepenų aliejų. Sekanti chemija po 3 savaičių.
Sveikatos visiems!

man taip pat idomu apie vitaminus . as uk cia nieko nevartoju ir jie neduoda, nereikia. kaip manot apie floradix jis naturalus kraujui stiprint.
Atsakyti
QUOTE(drambiuke @ 2014 05 10, 17:06)

Kalvariju turguje sito semenu aliejaus turi beveik visi bulviu pardavejai..jei nebus ,tiesiog paklauskit kada bus )))) isbandziau as ji ir maksimini ir turgini..skonis skiriasi tikrai turgaus naudai))) dar jo buna ekologisko maisto parduotuvese. Bandziau vokiska ,berods 150gr buteliukas...skonis l.geras ,bet kaina ryskiai skiriasi...chija vartoju pastoviai ,visai skanus priedas ))
Atsakyti
va cia yra visos semenu aliejaus is senosios alejines pardavimo vietos:
http://www.senojiali.../lt/kur-isigyti
Atsakyti

Papildyta:

man taip pat idomu apie vitaminus . as uk cia nieko nevartoju ir jie neduoda, nereikia. kaip manot apie floradix jis naturalus kraujui stiprint.
[/quote]
Bet kokie vitaminai ,papildai tik onkologui leidus...griezta taisykle...
Atsakyti
QUOTE(Gyvensim @ 2014 05 10, 18:47)
Kalvariju turguje sito semenu aliejaus turi beveik visi bulviu pardavejai..jei nebus ,tiesiog paklauskit kada bus )))) isbandziau as ji ir maksimini ir turgini..skonis skiriasi tikrai turgaus naudai)))  dar jo buna ekologisko maisto parduotuvese. Bandziau vokiska ,berods 150gr buteliukas...skonis l.geras ,bet kaina ryskiai skiriasi...chija vartoju pastoviai ,visai skanus priedas ))

Sito Senosios Aliejines tikrai visi neturi.o ta kur pardavineja bulviu pardavejai.tai nerekomenduociau.jis man neaiskus toks.ir skonis siaip sau g.gif .Tuo labiau kai kurio nors paklausi is kur tas aliejus.tai visi atsakineja.kad brolis daro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 05 10, 17:45)
po operacijos visada lengviau atsigaut. bet as nesuprantu man padare pries tai laparoskopija ispjove limfmazgis. juose pasitvirtino vezys ir jie pasake kad nedarysim radikalios histerektomojos nes limfmazgiuose pasitvirtines vezys bet reik hemo ir svytint. o tau paziurek viska isvare. ar tavo limfmazgiuyose nieko Nerada. na as biski nesuprantu.. g.gif

aš nežinau, rado nerado... Apie limfmazgius jokios kalbos nei su daktarai nebuvo, nei jokiuose diagnozes lapuose, kuriuos dave ligoninėje... Tai ką aš žinau. Arba netyrė, arba nerado, arba nesako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 05 10, 18:42)
Sito Senosios Aliejines tikrai visi neturi.o ta kur pardavineja bulviu pardavejai.tai nerekomenduociau.jis man neaiskus toks.ir skonis siaip sau g.gif .Tuo labiau kai kurio nors paklausi is kur tas aliejus.tai visi atsakineja.kad brolis daro lotuliukas.gif

lotuliukas.gif na bulvininku as nekritikuosiu ))) as pirkau ten su ukininko gamintojo etikete ,matyt tas brolis visiems dalina ))))
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 10, 21:58)
aš nežinau, rado nerado... Apie limfmazgius jokios kalbos nei su daktarai nebuvo, nei jokiuose diagnozes lapuose, kuriuos dave ligoninėje... Tai ką aš žinau. Arba netyrė, arba nerado, arba nesako biggrin.gif

Tai ar pries sita operacija turejai laparoskopija?( limfmazgiu operacija)
Ar tau viska padare per viena kartga isnaikino limfmazgius kiausides gimda ir on. bte kuri stadija ir grade?
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 05 10, 20:21)
Tai ar pries sita operacija turejai laparoskopija?( limfmazgiu operacija)
Ar tau viska padare per viena kartga isnaikino limfmazgius kiausides gimda ir on. bte kuri stadija ir grade?

turėjau laparoskopiją, imė biopsijas iš kiaušidžių auglių ir aplink (neatsimenu iš kut iksliai). Patologijos diagnozėje buvo įrašyti tik tie du fragmentai kiaušidžių naviko ir gabaliukas pilvaplėvės augliuko, kuris toks pats kaip kiaušidėse. Plius dar skyscio paėmė, kuris pasirodė esąs serozinis (kaip ir auglys). O grade tai borderline pas mane 3b-3c stadija, jei nepakeis po dabartinio histologinio tyrimo. O apie limfmazgius nieko negirdėjau. Reikės pasiklaust daktarės pirmadienį. Bijau kad į 4 stadiją nepermestų, nes gerokai ten jisišplitęs buvo, iki diafragmos net.
Atsakyti