QUOTE(kastuvas @ 2014 05 10, 08:30)
Aš jau šešta diena po laparotomijos. Man pašalino viską - kiaušides, gimdą, taukinę... Pjūvis iki diafragmos - net iki ten jau buvo išplitę. Bet pašalino viską ką rado.
Kol kas nesuprantu, jaučiu tą menopauzę ar ne, karšta man ištisai, bet gal kad prisitūlojus sėdžiu, kad neperšalt... Nežinau.
Sveikimas ne iš lengvųjų, bet jau kelias dienas vaikštau, stengiuos dar pagulėt daugiau, bet jėgų truputį yra. Gal dėl operacijos, gal dėl pakritusio hemoglobino. Šiaip sklandžiai gana viskas. Baisiausia buvo pirmą parą, kai vėmiau nuo morfijaus keliolika kartų. Gerai, kad menkai ką pamenu iš tos paros
Tokios naujienos iš mano varpinės. Dabar laukiu histologinio atsakymų. Gydytoja nepaguodė - gali būti visgi ne paribinis, bet piktybinis navikas, nes labai išplitęs. Tai baisu kiek.
Ypač baugina mano palatos kaimynės pavyzdys. Ji iš to pačio miesto kaip mano gimtinė - Utenos. Pradėjo labai kauptis skysčiai moteraitei, daktarai Utenoje ko nedarė: ir KT, ir visokius rentgenus, ir vėžio markerius. Nieko nerado. O čia jai padarė diagnostinę laparoskopiją (moterytei 71 ir čia buvo pirma jos operacija, puikiai sveikatos žmogus) ir rado... Su metastazėm kepenyse. Vis dar neatsigaunu po jos diagnozės, kaip greitai gali viskas pasikeist ir kaip galima anksčiau nepastebėti NET tiriant...
po operacijos visada lengviau atsigaut. bet as nesuprantu man padare pries tai laparoskopija ispjove limfmazgis. juose pasitvirtino vezys ir jie pasake kad nedarysim radikalios histerektomojos nes limfmazgiuose pasitvirtines vezys bet reik hemo ir svytint. o tau paziurek viska isvare. ar tavo limfmazgiuyose nieko Nerada. na as biski nesuprantu..
Papildyta:
QUOTE(loretaval @ 2014 05 10, 10:43)
Norėčiau paklausti- ar po chemijos geriat kažkokius vitaminus? Vyras gavo pirmąją chemiją ir gydytoja sakė, kad praėjus savaitei galima pagerti vitaminus A, C, E, seleną, ryklio taukus arba ryklio kepenų aliejų. Sekanti chemija po 3 savaičių.
Sveikatos visiems!
man taip pat idomu apie vitaminus . as uk cia nieko nevartoju ir jie neduoda, nereikia. kaip manot apie floradix jis naturalus kraujui stiprint.