Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 47

QUOTE(Nireglina @ 2014 05 10, 08:57)

Nireglina, 10 Geg 2014 - 08:57, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Nireglina, 10 Geg 2014 - 08:57, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Kastuvai, turbūt labai sunku išlaikyti optimizmą, bet bandykit vyti sunkias mintis. Tikėkit, kad viskas bus gerai. Kurioje ligoninėje jūs gydotės? Mano mama pasakojo apie moterį, kuriai 71 m ir v. jau išplitęs į kepenis. Gal ta pati moterytė  g.gif  

Kastuvai, turbūt labai sunku išlaikyti optimizmą, bet bandykit vyti sunkias mintis. Tikėkit, kad viskas bus gerai. Kurioje ligoninėje jūs gydotės? Mano mama pasakojo apie moterį, kuriai 71 m ir v. jau išplitęs į kepenis. Gal ta pati moterytė  g.gif  

Matai, aš buvau su ja diagnozes metu, kaip ji reagavo maciau, o pries operacijas dvi dienas guodziau, kad viskas bus gerai... Ir dar jinai išvažiuodama ten apkabino mane, pabučiavo, visai susileidau... Priveike mane truputi. Bet atsigaunu jau. Aš irgi iš Utenos, tai jau kuriu planus kaip ją aplankyti, kai apsveiksiu ir pasižiūrėt kaip laikosi, ar mažų mažiausiai paskambinti. Reikia jai paramos, nors aš ir jos anūkės amžiaus, kažkaip jaučiuos lyg būtume ligos suvienytos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastuvas: 10 gegužės 2014 - 10:30
Ai, o gydausi santarisku ginekoliginiam kol kas.
Atsakyti
QUOTE(loretaval @ 2014 05 10, 09:43)

loretaval, 10 Geg 2014 - 09:43, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

loretaval, 10 Geg 2014 - 09:43, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Norėčiau paklausti- ar po chemijos  geriat  kažkokius vitaminus? Vyras gavo pirmąją chemiją ir gydytoja sakė, kad praėjus savaitei galima pagerti vitaminus A, C, E, seleną, ryklio taukus arba ryklio kepenų aliejų. Sekanti chemija po 3 savaičių.
Sveikatos visiems!

Norėčiau paklausti- ar po chemijos  geriat  kažkokius vitaminus? Vyras gavo pirmąją chemiją ir gydytoja sakė, kad praėjus savaitei galima pagerti vitaminus A, C, E, seleną, ryklio taukus arba ryklio kepenų aliejų. Sekanti chemija po 3 savaičių.
Sveikatos visiems!

Gal tarp chemiju negerkit geriau vitaminu sintetiniu.net gi keista kad gydytojas rekomendavo.Bandykit naturaliom priemonem.prie skrandzio v... labai tinka linu semenu aliejus.Ir dar buvau skaicius apie morku sultis.cituoju biggrin.gif .Tai turtingiausias vit A saltinis.gausu taip pat vit C.D.E.PP.Kaip pagalbine priemone galima naudoti gydant opalige ir skrandzio vezi.
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2014 05 10, 10:42)

skorpe555, 10 Geg 2014 - 10:42, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

skorpe555, 10 Geg 2014 - 10:42, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Su tais papildais atsargiai...ar neissauksite ligos dar greiciau ...man jie jokio  pasitikejimo nesuteikia  schmoll.gif

Su tais papildais atsargiai...ar neissauksite ligos dar greiciau ...man jie jokio  pasitikejimo nesuteikia  schmoll.gif

Na taip, visko iš eilės tikrai nereikia gerti. Girdėjau, kad pvz., draudžiama vartoto ženšenį. Jis padeda v. augti. Vis tik kai kurie papildai rekomenduojami v. atveju. Pvz., ryklio kremzlių ekstraktas.
Mano mamai skirs dar vieną chemiją. Šįvakar baigs kapsėti antroji. Birželio pradžioje duos dar vieną. Gydytojai džiaugiasi, kad mama stipri, tad turbūt trečia chemija nebus paskutinė. Mane apėmė dvejopi jausmai. Suprantu, kad toks gydymas efektyviausias ir reikia džiaugtis, kad mama jį gerai toleruoja, tačiau bijau, jog chemija ir spinduliai nualins imuninę sistemą ir patį otganizmą. Tai apsunkins kovą su liga.
Kastuvas, moterytė ne ta pati. Sutapo tik amžius ir diagnozė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 10 gegužės 2014 - 11:19
QUOTE(ida1 @ 2014 05 10, 12:01)

ida1, 10 Geg 2014 - 12:01, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

ida1, 10 Geg 2014 - 12:01, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Gal tarp chemiju negerkit geriau vitaminu sintetiniu.net gi keista kad gydytojas rekomendavo.Bandykit naturaliom priemonem.prie skrandzio v... labai tinka linu semenu aliejus.Ir dar buvau skaicius apie morku sultis.cituoju biggrin.gif .Tai turtingiausias vit A saltinis.gausu taip pat vit C.D.E.PP.Kaip pagalbine priemone galima naudoti gydant opalige ir skrandzio vezi.

vat sulčių tai tikrai negalima (šv. spaustas sultis galima gert tik šaukštą kelis kart į dieną, jokių būdu ne stiklinėm ir šiaip tai gana pavojinga, nes pvz. būtent morkos dar gali ir labai sualergizuoti), o apie vitaminus, tai Triovit gėriau visą laiką tarp chemijų, būtent ten ir yra A, E, C ir selenas.

Tiesa su tuo ką vartoti ar kaip stiprinti yra tokia, asmeninė mano patirtis, tai įsiklausykit visų pirma į save, pvz. man susakė erškėtrožių arbatą gert, labai sveika, bet jos išgėrus man nebūdavo geriau, mečiau, per ilgą laiką gydymo, tiesiog išsigrynino, taigi aš kaip jau minėjau vartojau Triovit, gėriau barsuko taukus, nes kosulys kankino ir nuo kepenų kapsules su margainiu. Kai švytino vartojau bičių produktus.

Atsakyti
Merginos as tai patariu stiprinimui imuniteto Chia seklyciu pagert, naturalus produktas, ir bomba vitaminu. Mano draugei gydytoja leido net ju vartoti su chemija . Ir dabar mamai nupirkau, pati vartoju, energijos daugiau, miegas labai tvarkosi, siaip geras dalykas smile.gif Daug info yra apie Cija smile.gif Pasiskaitykite, gal kam bus naudinga:)
Atsakyti
QUOTE(drambiuke @ 2014 05 10, 13:32)

drambiuke, 10 Geg 2014 - 13:32, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

drambiuke, 10 Geg 2014 - 13:32, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Merginos as tai patariu stiprinimui imuniteto Chia seklyciu pagert, naturalus produktas, ir bomba vitaminu. Mano draugei gydytoja leido net ju vartoti su chemija . Ir dabar mamai nupirkau, pati vartoju, energijos daugiau, miegas labai tvarkosi, siaip geras dalykas smile.gif Daug info yra apie Cija smile.gif Pasiskaitykite, gal kam bus naudinga:)

neidejote nuorodos wink.gif

pasidalinkite informacija, kur perkate salto spaudimo semenu alieju? jis lug greit gendantis daiktas ? g.gif kaip nusipirkt kokybiska ir sviezu g.gif
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2014 05 10, 15:13)

safyre, 10 Geg 2014 - 15:13, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

pasidalinkite informacija, kur perkate salto spaudimo semenu alieju? jis lug greit gendantis daiktas ?  g.gif  kaip nusipirkt kokybiska ir sviezu  g.gif

pasidalinkite informacija, kur perkate salto spaudimo semenu alieju? jis lug greit gendantis daiktas ?  g.gif  kaip nusipirkt kokybiska ir sviezu  g.gif

Del semenu aliejaus , tai Maksimoje perku, mamyte negali jo gert, nes sake ja pykina vien nuo kvapo, tai dabar pati naudoju, i salotas, i varske. Galiojimas jo apie 2 menesius, talpa 200 ml. Net nezinau kiek kokybiskas jis, raso, kad pirmo spaudimo, nerafinuotas.
Cia idedu informacijos apie Chia, yra begale ir anglu kalba info, ir rusu jei kas norit placiau paskaityti smile.gif
As is ryto uzpilu pora sauksteliu stikline vandenuko ir isgeriu , siaip ant salotu beriu smile.gif
http://www.geragyven...08/chia-seklos/
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2014 05 10, 15:13)

as perku kalvariju turguj.pas ukininkus pazistamus.Galiojimo laikas buna ant butelio uzrasytas.o apkarsta jis labai greitai dvi savaites nuo atidarymo.nors ir saldytuve laikau.Tai maza kieki perku.po 200m.Dziaugiuosi ir as del tos chemijos.kad skyre 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2014 05 10, 14:13)

safyre, 10 Geg 2014 - 14:13, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

safyre, 10 Geg 2014 - 14:13, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Jau maximoj, tai tikrai gero nenusipirksit. Man sesė nupirko Kalvarijų turguj - super kokybė, super skonis pas vienus ūkininkus. Ot š, išmečiau butelką. Tuoj paklausiu pas kuriuos. Tikrai, eilę metų mūsų provincijos tirguj pirkdavau aceit šviežią, aceit sėmenų aliejų, tai kai paragavau šito, tai galvoju kokį ten š pirkdavau, nežinau.. Skonis net nepanašus. O gero kokybiško sėmenų aliejaus skonis kažkuo primena kūčines plotkeles. Aš jį vieną galėdavau gert koks skanus...
Papildyta:
Dar labai gerai yra kanapių aliejus. Aš pirkau ekologiškų prekių krautuvėlėj. Jis ir galioja kiek ilgiau - apie 3 mėn.
Papildyta:
Kastuvai, mes - su tavim!
Atsakyti
QUOTE(Liepa39 @ 2014 05 10, 16:34)

Liepa39, 10 Geg 2014 - 16:34, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Liepa39, 10 Geg 2014 - 16:34, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Jau maximoj, tai tikrai gero nenusipirksit. Man sesė nupirko Kalvarijų turguj - super kokybė, super skonis pas vienus ūkininkus. Ot š, išmečiau butelką. Tuoj paklausiu pas kuriuos. Tikrai, eilę metų mūsų provincijos tirguj pirkdavau aceit šviežią, aceit sėmenų aliejų, tai kai paragavau šito, tai galvoju kokį ten š pirkdavau, nežinau.. Skonis net nepanašus. O gero kokybiško sėmenų aliejaus skonis kažkuo primena kūčines plotkeles. Aš jį vieną galėdavau gert koks skanus...
Papildyta:
Dar labai gerai yra kanapių aliejus. Aš pirkau ekologiškų prekių krautuvėlėj. Jis ir galioja kiek ilgiau - apie 3 mėn.

Papildyta:

as paziurejau ant buteliuko uzrasyta Senoji Aliejine.buteliukas tamsintas.stiklinis.patentuotas.Jie ivairiu turi yra ir kanapiu.Gal ir kalba apie tuos pacius ukininkus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 05 10, 15:45)

ida1, 10 Geg 2014 - 15:45, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

ida1, 10 Geg 2014 - 15:45, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

as paziurejau ant buteliuko uzrasyta Senoji Aliejine.buteliukas tamsintas.stiklinis.patentuotas.Jie ivairiu turi yra ir kanapiu.Gal ir kalba apie tuos pacius ukininkus mirksiukas.gif

aha, kanapių pirkau iš "senosios aliejinės", bet vat sėmenų dabar taip greit nepasakysiu iš kur..
Atsakyti