QUOTE(willow @ 2014 05 09, 15:11)
Liepa, o kokias košes valgot?
Taigi. Iš pradžių tas avižas vien maumojau, tai maniau kumele pavirsiu
Bet dabar pradėjau jas mašyt - tai su sorom, tai su burnočiais, tai su "sočiuoju kruopų mišiniu" (maximoj yr pirkt - perlinės kruopos, skaldyti žirniai, rūgių kruopos, žalieji skaldyti žirniai, lęšiai žali, lęšiai raudoni). Galima vieną dieną saldžią košę (su sutarkuotu obuoliu, džiovintom, slyvom, abrikosais, kviečių gemalais (juose yr ir natūralaus seleno), kitąkart - sūrią, su himalajų druskyte ir smulkintais jūros kopūstais. Perlines irgi laba mėgstu. Grikiu - irgi. Dabar nusipirkau avinžirnių. Bandysiu, ale su jais ilgai terliotis - brinkint, paskui virt ilgai. Ryžius reiktų tik rudus, neapdorotus valgyt.
Vėl pradėjau duoną namie kept - vien iš ruginių viso grūdo miltų, dar ilgiau parauginu, kad rūgštesnė būtų - man skanu. Tada vakarienei su sėmenų ar kanapių aliejum ir česnaku maumoju...
Papildyta:
[quote=willow,2014 05 09, 15:11]
Be to, esu mėsėdė,
Papildyta:
Nieko čia baisaus. Galir aš mėsėdė, bet kol kas man dar šokas nepraėjęs, tai galiu nevalgyt, jei rekomenduoja nevalgyt. Kai pajausiu, kad reikia, tai ir valgysiu. Campbelas sako (o jis visą gyvenimą tyrinėjo kaip gyvuliniai baltymai veikia vėžines ląsteles), kad jei gyvulinių baltymų nesuvartosi daugiau nei 10 proc (t.y. 50-60g) per dieną, tai nieko baisaus neatsitiks. Net jei žiurkėms duoda daug kancerogenų, o dienos gyvulinių baltymų norma neviršija 50-60g, jos vėžiu nesuserga.
Papildyta:
QUOTE(willow @ 2014 05 09, 16:31)
Įtariu - kava
neaaa gėdagėda man, bet nea... niekaip neįsivaizduoju gražaus pilnaverčio ryto be kavos (kad ir be cukraus) ir nuodo, kurio vardas cigaretė...
Papildyta:
Matau, kastuvas svečiuose??? Kaip tu? Po operacijos jau?