Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 47

QUOTE(Caskada @ 2014 05 09, 14:40)
Nieko nebuvau girdejausi apie pirma knyga, pradejau ja skaityti.. ir matau, kad tas mokslininkas sako, jog imunine sistema kontroliuoja v lasteliu dauginimasi, sunaikinima ir t.t.. tad man is to atsiranda isvada kad DLV yra tikrai geras dalykas, kad suaktyvinti NK (naturalius zudikus). taip ir nesuprantu, kodel kai kuriems ligoniams gydytojai neleidzia taikyti sio budo  g.gif

Ir as is kart apie tai pagavojau g.gif .nu sulauksim kito KT uzsiimsiu ir as tuo reikalu.Ko jie mus taip atkalbinejo nuo tu DLV...Vis kartoja prie plauciu v...nera teigiamo atsako.gal tiesiog net neverta. :verysad:Wilow aciu.kad tik jums viskas gerai butu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ida1: 09 gegužės 2014 - 13:57
QUOTE(ida1 @ 2014 05 09, 14:55)
Ir as is kart apie tai pagavojau g.gif .nu sulauksim kito KT uzsiimsiu ir as tuo reikalu.Ko jie mus taip atkalbinejo nuo tu DLV...Vis kartoja prie plauciu v...nera teigiamo atsako.gal tiesiog net neverta. :verysad:Wilow aciu.kad tik jums viskas gerai butu 4u.gif

ida1, o as kai kalbejau su Strioga jis zinot ka papasakojo? Kad kartais atrodo, kad nepades tas DLV, netiklinga taikyti.. kai tarkim buvo moteris po 6 chemijos kursu, (jau po dvieju kursu jie nebenori taikuti DLV, mano-netiklinga) ji paprase jai taikyti DLV, Strioga nenorejo sutikti, nes kaip ir netiklinga, juk net 6 chemijos kursai praeiti.. bet ji reikalavo daryti, turtiga moteris, nebuvo jai gaila tu pinigu, jai ir nepavyks.. Pagamino jai ta vakcina, ir ka Jus manot, gavosi geriausia vakcina is visu, kiek buvo dare anksciau kitiems pacientams.. Va tau ir netiklinga... Kiekvienas organizmas yra kitoks.. Gal vis tik verta bandyti, nors ir kaip absurdiskai kartai tai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caskada @ 2014 05 09, 14:17)
ida1, o as kai kalbejau su Strioga jis zinot ka papasakojo? Kad kartais atrodo, kad nepades tas DLV, netiklinga taikyti.. kai tarkim buvo moteris po 6 chemijos kursu, jau po dvieju kursu jie nebenori taikuti DLV, mano-netiklinga) ji paprase jai taikyti DLV, Strioga nenorejo sutikti, nes kaip ir netiklinga, juk net 6 chemijos kursai praeiti[.. bet ji reikalavo daryti, turtiga moteris, nebuvo jai gaila tu pinigu, jai ir nepavyks.. Pagamino jai ta vakcina, ir ka Jus manot, gavosi geriausia vakcina is visu, kiek buvo dare anksciau kitiems pacientams.. Va tau ir netiklinga... Kiekvienas organizmas yra kitoks.. Gal vis tik verta bandyti, nors ir kaip absurdiskai kartai tai atrodo  smile.gif

Caskada, aš nežinau, ar jūs teisingai supratote daktarą M.Striogą....Vakcina veiksmingiausia tada, kai pusė jos leidžiama kartu su chemoterapija , pusė po. man dabarpo 2 chemijų jau pradėjo leisti, nes planuojamos 6 chemijos, o pagamino 8 vakcinas. Gal jis kalbėjo apie kraujo paėmimą, tada sutinku, nes geriausia, kai kraujas būna dar nenualintas gydymo ir yraiš ko daryti tą vakciną, po chemoterapijos, o ypač pas ką būna agresyvi, ilgai taikoma, kraujas nusilpstatiek, kad nėra iš ko jos pagaminti,. Juk vakcina gaminama ne iš kažkokių medžiagų, oTIK iš paties ligonio kraujo, jei jau nėr tų ląstelių žudikių, tai ir nesigaus vakcina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 09 gegužės 2014 - 14:51
Nu nesuprantu kaip gali būt sunku pakeisti mitybą... blush2.gif Aš pakeičiau tą pačią dieną, kai tik sužinojau diagnozę. Vienas juokas. Mano maistas buvo bandelės, šokoladas, kava, saldumynai... Jei valgydavau mėsos ar ko 'rimto', tuoj apsimiegojus jausdavaus. Gal jau ir šeip organizmas išsiderinęs buvo.. Žodžiu, iškart atsisakiau visų saldumynų, miltinių patiekalų, kuriuos dievinau. Paskaitinėjau Coliną Campbelą, atisakiau pieno produktų. 1 kart per savaitę - truputis vištienos, 1 kart - kepta orgkaitėje skumbrė. Daug virtų ir sublenderiuotų daržovių, košių, šalia - žolių kokių tik įmanoma gaut - garšvos, dilgėlės, pienių lapai, dabar jau - ir rukola, salotos, ridikėliai, česnakų lapai, svogūnų laiškai, riešutai. Stengiuosi subalansuot, kad nieko netrūktų (pvz., kalcio galima gaut iš aguonų ir burnočių - nors nagai lūžinėja, tai turbūt vistiek dar trūksta)0 rytą pradedu taip: kavamale susimalu linų sėmenų, užsipilu karštu vandeniu, palaukiu kelias minutes kol išbrinksta, per tą laiką susimalu kanapių sėklų (su medum labai skanu - chalvos skonis) - ir ger tynginio pusryčiai, be to, omega 3 omega 6 jau apsirūpinta visai dienai, skrandžio gleivinė patausota.
Aš kitų nuodų niekaip negaliu atsisakyt blush2.gif , nes bejėgė iškart jaučiuosi, o tokia būt nenoriu..
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 05 09, 15:49)
Caskada, aš nežinau, ar jūs teisingai supratote daktarą M.Striogą....Vakcina veiksmingiausia tada, kai  pusė jos leidžiama kartu su chemoterapija , pusė po. man dabarpo 2 chemijų jau pradėjo leisti, nes planuojamos 6 chemijos, o pagamino 8 vakcinas. Gal jis kalbėjo apie kraujo paėmimą, tada sutinku, nes geriausia, kai kraujas būna dar nenualintas gydymo ir yraiš ko daryti tą vakciną, po chemoterapijos, o ypač pas ką būna agresyvi, ilgai taikoma, kraujas nusilpstatiek, kad nėra iš ko jos pagaminti,. Juk vakcina gaminama ne iš kažkokių medžiagų, oTIK iš paties ligonio kraujo, jei jau nėr tų ląstelių žudikių, tai ir nesigaus vakcina.

Willow, gal neteisingai issireiskiau, kiek supratau, Jums taikoma pirmas chemijos kursas (1 kursas-6 kartai chemijos)). O tai moteriai jau buvo taikyta 6 kursai, ar kaip cia tiksliau pasakyti. Tai, ju manymu po dvieju kursu chemijos jau netikslinga taikyti... As taip supratau gydytoja Strioga. Mes tada kalbejome apie gydymo veiksminguma, kaip bus, kiek gali padeti, kiek veiksminga. ir jis tada pasakojo atvejus, kaip kartais buna, kai atrodo, kad nieko pagaminti neiseis, nes po 6 chemiju kraujas jau labai nualintas, o vat ziurekit kokiu stebuklu buna.. 4u.gif
Atsakyti
Liepa, o kokias košes valgot? Aš be grikių ir avižų - nežinau jokių. Be to, esu mėsėdė, ir man reikia mėsos NORS vieną k per dieną. Būna viena kita diena, kai nevalgau nei mėsos, nei žuvies, bet itin retai...man nesunku atsisakyt kepinių, saldumynų, ryžių, kiaulienos, keptos mėsos. Bet toli gražu iki rekomendacijų....
Papildyta:
QUOTE(Caskada @ 2014 05 09, 15:04)
Willow, gal neteisingai issireiskiau, kiek supratau, Jums taikoma pirmas chemijos kursas (1 kursas-6 kartai chemijos)). O tai moteriai jau buvo taikyta 6 kursai, ar kaip cia tiksliau pasakyti. Tai, ju manymu po dvieju kursu chemijos jau netikslinga taikyti...   4u.gif

Ne , mano chemija kitokia: kursas toks - 1d gaunu leidžiamą dozę, paskui dvi savaites 2k per diena geriamą, paskui turiu 7-10d "atostogas", vidury jų - po antro kurso ch. pradėjo leist vakciną.
ten, kur pažymėjau pasviru šriftu: visgi gal ne taikyti, o imti kraują vakcinos gamybai? Nes taikyti normaliai taiko ir po chemijos, kai chemoterapeutai griežtai draudžia, tik tada už savo pinigus reikia gert palaikomąją silpną chemiją, nes vienos DL efektyviai nekovos su vėžinėmis, jos turi būti susilpnintos chemijos - taip aš supratau M.Striogos aiškinimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 09 gegužės 2014 - 15:13
QUOTE(willow @ 2014 05 09, 16:11)
Liepa, o kokias košes valgot? Aš be grikių ir avižų  - nežinau jokių. Be to, esu mėsėdė, ir man reikia  mėsos NORS vieną k per dieną. Būna viena kita diena, kai nevalgau nei mėsos, nei žuvies, bet itin retai...man nesunku atsisakyt kepinių, saldumynų, ryžių, kiaulienos, keptos mėsos.  Bet toli gražu iki rekomendacijų....
Papildyta:

Ne , mano chemija kitokia: kursas toks - 1d gaunu leidžiamą dozę, paskui dvi savaites 2k per diena geriamą, paskui turiu 7-10d "atostogas", vidury jų - po antro kurso ch. pradėjo leist vakciną.
ten, kur pažymėjau pasviru šriftu: visgi gal ne taikyti, o imti kraują vakcinos gamybai? Nes taikyti normaliai taiko ir po chemijos, kai chemoterapeutai griežtai draudžia, tik tada už savo pinigus reikia gert palaikomąją silpną chemiją, nes vienos DL efektyviai nekovos su vėžinėmis, jos turi būti susilpnintos chemijos - taip aš supratau M.Striogos aiškinimus.

Na, manau Jus ne visai teisi. Nes musu atveju chemija nebuvo taikyta ir jos kol kas nezada taikyti. Bet Vakcina gamins. Na, tas intervalas, kas kelias dienas ten ja lasina, manau nera svarbu, bet dabar Jus gausite viena kursa. Duok Dieve daugiau ir nereiketu ir liga pasitrauktu. O ta mano minima moteris ja buvo gavos 6 kartus, kaip suprantu, liga vis grizdavo... ir jos vakcina gavosi geriausia... nors gydytojai mane, kad neverta jos gaminti, kai organizmas tiek kartu gavo chemija... ir tikrai ne apie kraujo emima vakcinos gamybai ejo sneka.. o apie dziuginanciai gerus rezultatus, kai jau atrode, kad padeti nebegalima smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 05 09, 16:11)
Liepa, o kokias košes valgot? Aš be grikių ir avižų  - nežinau jokių. Be to, esu mėsėdė, ir man reikia  mėsos NORS vieną k per dieną. Būna viena kita diena, kai nevalgau nei mėsos, nei žuvies, bet itin retai...man nesunku atsisakyt kepinių, saldumynų, ryžių, kiaulienos, keptos mėsos.  Bet toli gražu iki rekomendacijų....
Papildyta:

Tai jau dabar visiskai susipainiojau blush2.gif tai galima taikyti su chemija tik.o jei neskirta tai skiria geriama chemija:hm .O jei liga siuo metu sustabdyta.kaip tada?
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 05 09, 15:41)
Tai jau dabar visiskai susipainiojau blush2.gif tai galima taikyti su chemija tik.o jei neskirta tai skiria geriama  chemija:hm .O jei liga siuo metu sustabdyta.kaip tada?

Su chemija geriausias rezultatas. Po chemijos būna labai nualintas kraujas ir nėr iš ko tą vakciną gamint, todėl ima kraują vakcinos gamybai PRIEŠ chemiją. Jei aš teisingai supratau, kad minimalus vakcinų skaičius, kad būtų rezultatas tb - 4, ima apie 300ml kraujo, Jei padarius pirminį kraujo ir naviko biopsijos mėginį mato, kad nėr efekto, tada jie nesiima šio reikalo, nes kraujyje nėra ląstelių žudikių, nebus iš ko vakcinos daryt.
Papildyta:
QUOTE(Caskada @ 2014 05 09, 15:35)
Na, manau Jus ne visai teisi. Nes musu atveju chemija nebuvo taikyta ir jos kol kas nezada taikyti. Bet Vakcina gamins. Na, tas intervalas, kas kelias dienas ten ja lasina, manau nera svarbu, bet dabar Jus gausite viena kursa. Duok Dieve daugiau ir nereiketu ir liga pasitrauktu. O ta mano minima moteris ja buvo gavos 6 kartus, kaip suprantu, liga vis grizdavo... ir jos vakcina gavosi geriausia... nors gydytojai mane, kad neverta jos gaminti, kai organizmas tiek kartu gavo chemija... ir tikrai ne apie kraujo emima vakcinos gamybai ejo sneka.. o apie dziuginanciai gerus rezultatus, kai jau atrode, kad padeti nebegalima smile.gif  4u.gif

Dabar aš gaunu chemiją trečią kartą - 2k gavau 2012m, mano liga sugrįžusi ir išplitusi. Ir jei jūs seriją chemijų vadinate kursu, tai dabar man - trečias kursas.
Atsakyti
QUOTE(Caskada @ 2014 05 09, 10:09)
O Jus pabandykite padiskutuoti, palaikyti ja. As savo ligoniukui nuolat kalbu, kad negalima to ir ano.. o jei ir nuperku kazka pasmaguriauti, tai kas turi minimaliai angliavandeniu ir yra naudinga, tai koki kivi, ar apelsina... juodo sokolado.. surio... tik jau ne bandeliu, ledu ar kitu saldumynu. Palaikymas labai svarbu  4u.gif

Aš ją labai palaikau. Kalbam, ką reikėtų valgyti. Bėda ta, kad ji dabar yra užkelių šimtų km nuo manęs, tad bendravimas apribotas.

QUOTE(Liepa39 @ 2014 05 09, 15:59)
Aš kitų nuodų niekaip negaliu atsisakyt  blush2.gif , nes bejėgė iškart jaučiuosi, o tokia būt nenoriu..

Pasidarė įdomu, kokie tie nuodai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2014 05 09, 16:08)
Pasidarė įdomu, kokie tie nuodai? ax.gif

Įtariu - kava mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba, buna ir netiketumu siam pasauly - mamai visgi lasins chemija. si karta ifosfamida. Kitam savaitgaliui turetu gultis i ligonine lasinimui. 24 val kapses chemija, paskui dar mezana ar kazkaip panasiai vadinasi (vaistas, kad pamazinti ifosfamido salutinius poveikius).
nu zinokit, net lengviau kvepuot pasidare .... ir dekui dar karta visoms uz palaikyma 4u.gif
einu dalint aplesinu. pirkau deze (20 kg) neva tai is ispanijos atveztu, naturaliai prinokusiu, saldziu ir sultingu. reik tuos 20 kg ant keliu zmoniu padalint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safyre: 09 gegužės 2014 - 17:05