Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 47

QUOTE(ANETELE @ 2014 05 31, 13:32)
Mielos moterys, gal galit patarti? Ar sakot savo artimiesiems atvirai kokia ju bukle,kokios prognozes?

Tetis zino kad jam tumoras kasos galvoje,bet gydytoja kalbedama su juo apie liga dave vilties,labai tikiuosi kad ne be reikalo.. nors radiologas kai nuejau KT tyrimu israso,paprase kad uzdaryciau duris ir jo zodziai vilties jokios nedave..

Nerandu sau vietos ,tetis ziuri itartinai bet nesako nieko,bet labai bijau kad paklaus..

Galiu atsakyti iš savo pozicijos, aš esu pati serganti. Aš norėčiau, kad man būtų sakoma kuo sergu, kokia mano būklė einamuoju momentu ir koks gydymo planas. Bet jokiu būdu nenorėčiau išgirsti kažkokiųtai prognozių, kiek man mėnesių ar metų liko. Ir nemanau, kad aš viena tokia, kuri neapsidžiaugtų išgirdusi, kiek laiko liko...arba, kad man gydymas nepadės. labai gali būti, kad ir Jūsų tėtis neapsidžiaugtų išgirdęs panašius spėliojimus. Aišku, jei norės, žmogus pats pasidomės, bet jei tai priklauso nuo Jūsų, tai mano patarimas būtų pasakyti,kuo serga ir koks gydymas laukia, o su prognozemis ir panašiais dalykais neskubėti.
Tuo labiau, kad tų prognozių niekas ir nežino dorai, išskyrus Dievą. Ir pati tikėkit, ir tėveliui pabandykit optimizmo įpūsti.

Remedy, panašu, kad Jums nelaiko nervai, tai greičiasiai ir yra visų nemalonių jutimų priežastis. Aišku, reikia pasakyti gydytojai, ką negero jaučiat, bet šiaip, manau, reikėtų gal net vaistukų raminančių pavartoti. Kažkaip labai jau puolėt i neviltį...Ar kalbėjot su daktarais apie savo nemalonius jutimus?

Kuzia, kaip sekasi broliui? Ar pavyko susisiekti su Strioga? Beje, aš šiandien kalbėjau su juo ir kaip tik jis paminėjo, kad prie inkstų v. būna geri rezultatai, taikant DVL. Gal vertėtų pabandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dvyne9: 02 birželio 2014 - 22:46
QUOTE(dvyne9 @ 2014 06 02, 20:38)
Tuo labiau, kad  tų prognozių niekas ir nežino dorai, išskyrus Dievą. Ir pati tikėkit, ir tėveliui pabandykit optimizmo įpūsti.

Kuzia, kaip sekasi broliui? Ar pavyko susisiekti su Strioga? Beje, aš šiandien kalbėjau su juo ir kaip tik jis paminėjo, kad prie inkstų v. būna geri rezultatai, taikant DVL. Gal vertėtų pabandyti.

Va butent. Minejau, kaip "informuotas" buvo mano brolis. Ir apskritai, neapleidzia mintis - o kur prognozuotojo profesionalumas ir etika g.gif ? Jis vis dar save kavoja doh.gif . Jej bogu, dar man uzsimins, liepsiu testamenta rasyt ph34r.gif .
As labai visu atsiprasau, gal pasirodysiu labai netaktiska apie tai kalbedama, tiesiog labai turiu blogos patirties dalinant tevu turta su kitu broliu. Mes esam 3. Ligoniukas mano buvo nuosaly, tai neiskaudino manes smile.gif . Bet jau vien del to noreciau, kad ilgiau nei as gyventu.

O Kuzios brolis kaip ir sakyciau neblogai. Aisku, sunku man per atstuma, nematant jo, kazka sprest. Bet nuotaikas labai jauciu. Jau po truputi vaiksto, sake skauda, bet kentet galima. Turbut minejau, kad jam iseme viena inksta. Treciadieni vaziuoja i Sventaja, i sanatorija. Bet tai irgi kaip ozelis - nenooooriu...namoooo noriu..... Nu bliaxa muxa, sakau, zmogau, kas taves laukia namie? Ka ten veiksi??? Primenu, seimos neturi. Jo vienintelis gyvenimo draugas - DARBAS. Sakau, davai vaziuoji prie juros ilsetis, reabilituotis, o po to pas mane wub.gif . Susakiau ka pavyko suzinot del jo pas karjeros patarejus. Jis TYLI unsure.gif . Jis nekuria jokiu planu ateiciai unsure.gif angel_sadangel.gif
O man taip baisu, taip noriu, kad jis kazkokia turetu vizija savo grazios ateities... As tikiu, kad viskas bus gerai. Noriu, kad jis irgi patiketu...

O kazi dar ne per velu del DVL kreiptis? Lyg reikejo pries operacija? Bet tai kur tu zmogau suspesi sureaguot, cia tik diagnozavo, po keliu dienu operacija... As skaiciau, tiesa, UK psl, kad taikoma ir duoda geru rezultatu butent prie inkstu vezio. Ketinau susisiekti su klinika, kuri taiko si metoda. Situacija truputeli kebloka, nes mano seimos daktaras(GP) iseina i pensija, gaila, jo tikrai buciau isprasius nukreipt finansavima. Nereiketu moket pinigu. Jei tas nepavyktu(mano planai parsivezt broli pas save), jis neabejotinai bandytu DVL. Parduosiu zeme kad tik tureciau broli kuo ilgiau wub.gif . Kad tik butu imanoma, ta prasme, nepaveluota. As jam kai uzsiminiau apie vakcinavima, tai sake su juo kazkas guli vakcinuojamas, tai jis ir pats susidarys vaizda kas tai yra. Tikiuosi, bandys.
Atsakyti
QUOTE(Iruce30 @ 2014 06 02, 22:06)
Labas. Kažkada pati domėjausi šiuo preparatu ir norėjau jį pirkti, tačiau panaršiusi internete suradau info, kad šios veiklios medžiagos, būtent resveratrolio šiame preparate yra labai mažai, tik berods 50 mg., o kaina sakyčiau nemaža. Taigi suradau kito gamintojo preparatą, kur resveratrolio yra 200 mg.  smile.gif

Skaiciau ir as kad yra kitokiu.man uzkliuvo kad sis preparatas ir resvatrolis pagamintas is Hu Zhang saknies.o ji Kinijoj stebuklinga smile.gif
Atsakyti
As tai istikro biski siandien likau apakus. Viema diena pasako, vaziuosi i sanatorija, o rytojaus diena - aj, nevaziuosi irnesakyk.gif, nes ligoniu kasos nebefinansuoja Vilniaus ir Panevezio apskriciu, kvotos baigesi doh.gif
Cia kas vyksta huh.gif ? Padekit susigaudyt sistemoj. Jis sako, aj, nieko tu cia nebesigilink, vaziuosiu namo ryt. As apskritai nesu tikra, kad jis sugebes savim pasirupint unsure.gif . O gal tai akivaizdi uzuomina apie £££?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 06 03, 10:04)
As tai istikro biski siandien likau apakus. Viema diena pasako, vaziuosi i sanatorija, o rytojaus diena - aj, nevaziuosi irnesakyk.gif, nes ligoniu kasos nebefinansuoja Vilniaus ir Panevezio apskriciu, kvotos baigesi doh.gif
Cia kas vyksta huh.gif ? Padekit susigaudyt sistemoj. Jis sako, aj, nieko tu cia nebesigilink, vaziuosiu namo ryt. As apskritai nesu tikra, kad jis sugebes savim pasirupint unsure.gif . O gal tai akivaizdi uzuomina apie £££?

Žodžiu tokių kvotų kaip ir nėra, jeigu pritrūksta skyrius ponigų , ligonių kasos pakoreguoja ir skiria. Žodžiu priklauso ir turi gauti.
Va taip va. Liudna ir pikta unsure.gif
Atsakyti
Pamirsau parasyti, kad taip ligoniu kasose paskambinus sake.
Atsakyti
Per kiek laiko nuo operacijos gali vėl ataugti augliai?

Nes mano organizmas su manim žaidžia. Va, tik buvo viskas ok kokią savaitę, dvi po operacijos ir vėl prasidėjo: pykinimai, nenoras valgyti, visokios virškinimo problemos, pilvo apimties padidėjimas... Šituos simptomus dar galima nurašyt nežinau, stresui, gal svorio priaugau ar panašiai (nors man atrodo, kas vėl ėmė skysčiai pilvelyje kauptis). Bet atsirado ir dar vienas simptomas, varginęs prieš operaciją - skauda šlapintis, einu ten dažnai ir po nedaug pasišlapinu (ne, ne šlapimo pūslės uždegimas. turėjau - žinau kad ne taip viskas). Tikrai viskas po operacijos buvo susitvarkę ir vėl prasidėjo. Nu jaučiu tiesiog, kad vėl ten v. bujoja viduje.

Gydytojai skambinausi čia prieš kelias dienas, tai ji sakė, kad neturėtų būti, kad ataugo taip greitai (mėnesis nuo operacijos). Nežinau ką ir daryt g.gif
Atsakyti
Aš šiandien sužinojau, kad turiu geno mutaciją, važiuosiu pakartotinei konsultacijai pas Janavičių. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2014 06 03, 20:23)
Aš šiandien sužinojau, kad turiu geno mutaciją, važiuosiu pakartotinei konsultacijai pas Janavičių.  verysad.gif

kaip tai suprasti? kaip gydyti tada?
Papildyta:
QUOTE(kastuvas @ 2014 06 03, 19:25)
Per kiek laiko nuo operacijos gali vėl ataugti augliai?

Nes mano organizmas su manim žaidžia. Va, tik buvo viskas ok kokią savaitę, dvi po operacijos ir vėl prasidėjo: pykinimai, nenoras valgyti, visokios virškinimo problemos, pilvo apimties padidėjimas... Šituos simptomus dar galima nurašyt nežinau, stresui, gal svorio priaugau ar panašiai (nors man atrodo, kas vėl ėmė skysčiai pilvelyje kauptis). Bet atsirado ir dar vienas simptomas, varginęs prieš operaciją - skauda šlapintis, einu ten dažnai ir po nedaug pasišlapinu (ne, ne šlapimo pūslės uždegimas. turėjau - žinau kad ne taip viskas). Tikrai viskas po operacijos buvo susitvarkę ir vėl prasidėjo. Nu jaučiu tiesiog, kad vėl ten v. bujoja viduje.

Gydytojai skambinausi čia prieš kelias dienas, tai ji sakė, kad neturėtų būti, kad ataugo taip greitai (mėnesis nuo operacijos). Nežinau ką ir daryt  g.gif

tai gal tau menopause prasideda.. man ryt paskutinis svytinimas tai man ir turejo but menesines bet ju near nes viskas isdeginta ten. ir paskauda beto as tu hormone dar negeriu tai gal delto... nejaugi jei skauda vezys nereik taip galvot. as turejau o buvau visa energijoj ir tik grazejau.
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 06 03, 18:39)
kaip tai suprasti? kaip gydyti tada?
Papildyta:

tai gal tau menopause prasideda.. man ryt paskutinis svytinimas tai man ir turejo but menesines bet ju near nes viskas isdeginta ten. ir paskauda beto as tu hormone dar negeriu tai gal delto... nejaugi jei  skauda vezys nereik taip galvot. as turejau o buvau visa energijoj ir tik grazejau.

Man tai tikrai menopauze, juk kiausidziu neber smile.gif ir jauciu karscio bangas. Bet ar cia nuo menopauzes taip gali but?
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2014 06 03, 18:23)
Aš šiandien sužinojau, kad turiu geno mutaciją, važiuosiu pakartotinei konsultacijai pas Janavičių.  verysad.gif

Labas, nenusimink stipriai. Pasitarsi su Janavičium ir nuspręsi, ar imtis kokių atsargumo priemonių papildomai ( kaip tai padarė J.Jolie). Tik nepūlk į neviltį 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ida1 @ 2014 06 03, 06:54)
Skaiciau ir as kad yra kitokiu.man uzkliuvo kad sis preparatas ir resvatrolis pagamintas is  Hu Zhang saknies.o ji Kinijoj stebuklinga smile.gif

O va šito kažkaip neištyrinėjau, reikės pagooglinti g.gif
Atsakyti
Kastuvai, nenorėčiau tikėti, kad tau taip greitai atsinaujino v. Esi po sudėtingos opetacijos. Organizmas turi apsiprasti, tad nekeista, kad tave kamuoja įvairios problemas. Pažįstu kelias moteris, kurioms atliktos panašios operacijos kaip tau. Visoms keli mėnesiai po operacijos buvo gana sunkūs.
Atsakyti