QUOTE(ANETELE @ 2014 05 31, 13:32)
Mielos moterys, gal galit patarti? Ar sakot savo artimiesiems atvirai kokia ju bukle,kokios prognozes?
Tetis zino kad jam tumoras kasos galvoje,bet gydytoja kalbedama su juo apie liga dave vilties,labai tikiuosi kad ne be reikalo.. nors radiologas kai nuejau KT tyrimu israso,paprase kad uzdaryciau duris ir jo zodziai vilties jokios nedave..
Nerandu sau vietos ,tetis ziuri itartinai bet nesako nieko,bet labai bijau kad paklaus..
Tetis zino kad jam tumoras kasos galvoje,bet gydytoja kalbedama su juo apie liga dave vilties,labai tikiuosi kad ne be reikalo.. nors radiologas kai nuejau KT tyrimu israso,paprase kad uzdaryciau duris ir jo zodziai vilties jokios nedave..
Nerandu sau vietos ,tetis ziuri itartinai bet nesako nieko,bet labai bijau kad paklaus..
Galiu atsakyti iš savo pozicijos, aš esu pati serganti. Aš norėčiau, kad man būtų sakoma kuo sergu, kokia mano būklė einamuoju momentu ir koks gydymo planas. Bet jokiu būdu nenorėčiau išgirsti kažkokiųtai prognozių, kiek man mėnesių ar metų liko. Ir nemanau, kad aš viena tokia, kuri neapsidžiaugtų išgirdusi, kiek laiko liko...arba, kad man gydymas nepadės. labai gali būti, kad ir Jūsų tėtis neapsidžiaugtų išgirdęs panašius spėliojimus. Aišku, jei norės, žmogus pats pasidomės, bet jei tai priklauso nuo Jūsų, tai mano patarimas būtų pasakyti,kuo serga ir koks gydymas laukia, o su prognozemis ir panašiais dalykais neskubėti.
Tuo labiau, kad tų prognozių niekas ir nežino dorai, išskyrus Dievą. Ir pati tikėkit, ir tėveliui pabandykit optimizmo įpūsti.
Remedy, panašu, kad Jums nelaiko nervai, tai greičiasiai ir yra visų nemalonių jutimų priežastis. Aišku, reikia pasakyti gydytojai, ką negero jaučiat, bet šiaip, manau, reikėtų gal net vaistukų raminančių pavartoti. Kažkaip labai jau puolėt i neviltį...Ar kalbėjot su daktarais apie savo nemalonius jutimus?
Kuzia, kaip sekasi broliui? Ar pavyko susisiekti su Strioga? Beje, aš šiandien kalbėjau su juo ir kaip tik jis paminėjo, kad prie inkstų v. būna geri rezultatai, taikant DVL. Gal vertėtų pabandyti.