Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 47

QUOTE(willow @ 2014 06 02, 13:10)
tai JR užrašė trečiadieniui pas gastro, teks lemputę ryti  doh.gif , ar teko kam? kas per procedūra ir kaip ten ją normaliau praryti?

Baika ta procedūra irnesakyk.gif tik nemaloni man,nes vimdo ir tąso kol sukiša. O vemti aš labai nemėgstu, žodžiu, bulimija negresia biggrin.gif
Esu rijus kokius 6 kartus vaikystėj, vieną kartą su biopsija, man vis ant rudens paūmėdavo gastritas ( turbūt labai į mokyklą nenorėjau biggrin.gif ) po to stebuklingai išaugau.

Willow, džiaugiuosi kartu su Jumis group.gif po žingsnelį, po žingsnelį link pasveikimo.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 06 02, 15:10)
Skaitau Romantikės, Arūnės, Remedy, Šiandien besišypsančios žinutes ir tarsi mano mintys parašytos. Taip viskas pažįstama.... laikykitės, mielosios, laikykitės.
Grįžau tik ką.... Yra ir šiokių tokių vilčių, ir šiokio tokio nerimo. Geresnės žinios tos, kad ta chemija visgi veikia. Lyginant su vasario mėn echo , viršraktikaulinis limfmazgis gerokai sumažėjęs...

Džiaugiuosi , kad echoskopija rodo pagerėjimą, o tuos pašalinius teks įveikinėti. Dėl gastroskopijos ar kaip ji ten vadinasi nesijaudink, šlykštu, bet labai greitai. Ir nieko nesiruošk, viską pasakys ką reiks daryti, o ir to darymo - atsipalaiduoti. Man trečiadienį kompiuteris, neramu
Dėl skaitymo tai tikra tiesa, kuo mažiau skaitai, tuo ramiau. Aš tai taip ir banguoju priklausomai, kiek internete prasėdžiu.
Atsakyti
wilow, net postas smagesnis thumbup.gif Tikrai kepenų suriebėjimas chemijos poveikis mirksiukas.gif O skrandį nervai labai "ėda" unsure.gif
remedy, jei nori ką nors skaityti, tai skaityk kokį lengvą skaitaliuką, o ne apie onko mirksiukas.gif
man labai augalų priežiūra padeda užsimiršti blush2.gif

mergaitės, gal čia ir pavasarinė oro permainos taip nuotaikas veikia g.gif
Atsakyti
Wilow 4u.gif ... tyliai tyliai pasidžiaukim wub.gif

eilutė Jurgos Ivanauskaitės eilėrašty: "... ką moku, tai moku - nugrimzti ir vėl išnirti..."

taip ir mums...
Atsakyti
willow, kepenims gerai livosil - preparatas su margainiu. Tik reikia ilgai ilgai ir po daug, kol baigsis chemija. Balvočiūtė jau po

O šiaip kokia faina žinia, kad gydymas padeda. net lengviau pasidarė

O juk dar DL pradės veikti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nida44: 02 birželio 2014 - 15:08
willow, lemputę ryt yra vaikų žaidimai palyginus su tuo ką jau patyrėt. aš pvz. labiau to bijojau nei visų operacijų, bet rijau lengvai... nei pykino, nei žiaugčiojau, nei ką. nemalonu tik todėl jog jaučiasi, kad kažkas po skrandė makaluojasi. Svarbiausiai neryt seilių ir kvėpuot kaip daktarė lieps smile.gif

svarbiausiai kad chemija veikia, o visa kita atsistatysi! sveikinu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastuvas: 02 birželio 2014 - 15:28
Willow, pagaliau žinios linksmesnės ir tavo nuotaika taisosi. Dėl lemputės nebijok. Pirmą kartą ją ryti visai nebaisu irnesakyk.gif Mano mama ją n kartų yra rijusi ir sako, kad galėtų tai daryti kasdien.
Atsakyti
Gal kas naudojat papilda Evelor.si menesi internetinej Camelijos vaistinej akcija kaina 52.30lt
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 06 02, 14:10)
Skaitau Romantikės, Arūnės, Remedy, Šiandien besišypsančios žinutes ir tarsi mano mintys parašytos. Taip viskas pažįstama.... laikykitės, mielosios, laikykitės.
Grįžau tik ką.... Yra ir šiokių tokių vilčių, ir šiokio tokio nerimo. Geresnės žinios tos, kad ta chemija visgi veikia. Lyginant su vasario mėn echo , viršraktikaulinis limfmazgis gerokai sumažėjęs: nuo 1,2 iki 0,5mm, kepenyse židinių sumažėję, kaip daktarė sakė, kad jai labai didelio nerimo nekelia ir palyginus su praeita echo matosi kad nyksta. BET. Kepenys smarkiai suriebėję. Vena prie porto trombuota, jau gavau pirmą dozę fraxiparino, teks leist 10 dienų (kaina tai eina sau.... - nekompensuojami) , echo metu palietė skrandžio duobutę , net pašokau iš skausmo, tai JR užrašė trečiadieniui pas gastro, teks lemputę ryti  doh.gif , ar teko kam? kas per procedūra ir kaip ten ją normaliau praryti? Kaip tuos kepenis "nuriebinti"? Beje, visi vienu balsu sako, jog čia chemo šalutinis poveikis .... Tiesa, pirmadienį bus antra porcija vakcinos....

Remedy, NESKAITYK! (mokau  doh.gif , aš pati skaičiau ir iš proto ėjau po ligos grįžimo).

Ida, taip, tas gydymas kaip sūpuoklės, vos sužinai ką geriau, skrendi kaip ant sparnų, vėl koks mors nesklandumas - krenti duobėn. Aš šiandien, nežiūrint skrandžio, kepenų suriebėjimo, užsitrombavusios venos, dar euforijoj.... nežinia kiek ilgai. Nežinau, ar apraminsiu, bet po chemijos man visada labai skauda sveiką krūtį, pažastį, galvą.... daktarė sakė, jog chemijos poveikis. Gal ir jūsų vyrui taip. Turi būt gerai.

Labas Willow, geros žinios 4u.gif Žarną ir man teko ryti, nes man skaudėjo ( ir dabar paskauda) skrandžio srityje net nepaspaudus. Bet viskas gerai. Ypatigai skausmas paūmėja, kai ilgesnį laiką pasinervuoju, tada pageriu kelias dienas opramazolio (ar kažkas panašaus) ir praeina. Pati procedūra nėra labai baisi. Svarbiausia normaliai kvėpuoti ir neryti seilių. Viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 06 02, 17:27)
Gal kas naudojat papilda Evelor.si menesi internetinej Camelijos vaistinej akcija kaina 52.30lt

Labas. Kažkada pati domėjausi šiuo preparatu ir norėjau jį pirkti, tačiau panaršiusi internete suradau info, kad šios veiklios medžiagos, būtent resveratrolio šiame preparate yra labai mažai, tik berods 50 mg., o kaina sakyčiau nemaža. Taigi suradau kito gamintojo preparatą, kur resveratrolio yra 200 mg. smile.gif
Atsakyti
Evelorą vartojau nemažiau kaip tris metus, iš pradžių, kol tikėjau net po 10 tablečių per dieną. Gaudavau pigiau. Bet kadangi liga visą laiką progresavo, dabar nebenaudoju
Atsakyti
Willow, super thumbup.gif . Tiesiog reikėjo laiko chemijai suveikti. Kepenų suriebėjimai ir gastroskopija vieni niekai, palyginus su tokiomis geromis žiniomis smile.gif Beje, nuo taksotero su deksametazonu man irgi buvo labai "parėjęs" skrandis, net vaistus vartojau. Čia smulkmena, praeis. Labai smagu skaityti geras naujienas.
Atsakyti