Skaitau Romantikės, Arūnės, Remedy, Šiandien besišypsančios žinutes ir tarsi mano mintys parašytos. Taip viskas pažįstama.... laikykitės, mielosios, laikykitės.
Grįžau tik ką.... Yra ir šiokių tokių vilčių, ir šiokio tokio nerimo. Geresnės žinios tos, kad ta chemija visgi veikia. Lyginant su vasario mėn echo , viršraktikaulinis limfmazgis gerokai sumažėjęs: nuo 1,2 iki 0,5mm, kepenyse židinių sumažėję, kaip daktarė sakė, kad jai labai didelio nerimo nekelia ir palyginus su praeita echo matosi kad nyksta. BET. Kepenys smarkiai suriebėję. Vena prie porto trombuota, jau gavau pirmą dozę fraxiparino, teks leist 10 dienų (kaina tai eina sau.... - nekompensuojami) , echo metu palietė skrandžio duobutę , net pašokau iš skausmo, tai JR užrašė trečiadieniui pas gastro, teks lemputę ryti
, ar teko kam? kas per procedūra ir kaip ten ją normaliau praryti? Kaip tuos kepenis "nuriebinti"? Beje, visi vienu balsu sako, jog čia chemo šalutinis poveikis .... Tiesa, pirmadienį bus antra porcija vakcinos....
Remedy, NESKAITYK! (mokau
, aš pati skaičiau ir iš proto ėjau po ligos grįžimo).
Ida, taip, tas gydymas kaip sūpuoklės, vos sužinai ką geriau, skrendi kaip ant sparnų, vėl koks mors nesklandumas - krenti duobėn. Aš šiandien, nežiūrint skrandžio, kepenų suriebėjimo, užsitrombavusios venos, dar euforijoj.... nežinia kiek ilgai. Nežinau, ar apraminsiu, bet po chemijos man visada labai skauda sveiką krūtį, pažastį, galvą.... daktarė sakė, jog chemijos poveikis. Gal ir jūsų vyrui taip. Turi būt gerai.
Žarną ir man teko ryti, nes man skaudėjo ( ir dabar paskauda) skrandžio srityje net nepaspaudus. Bet viskas gerai. Ypatigai skausmas paūmėja, kai ilgesnį laiką pasinervuoju, tada pageriu kelias dienas opramazolio (ar kažkas panašaus) ir praeina. Pati procedūra nėra labai baisi. Svarbiausia normaliai kvėpuoti ir neryti seilių. Viskas bus gerai